Romantisk godsophold

Godsophold

Træd ind i vores historiske rammer og dyk ned i over 400-års historie på vores signatur godsophold. På det romantiske besøg kan I gå på opdagelse på godset og nyde gastronomiske oplevelser i særklasse. Vi glæder os til at byde jer hjerteligt velkommen på Kragerup Gods.

  • NKaffe & kage
  • NAperitif
  • N3-retters midddag i Restaurant Blixen efter køkkenchefens valg
  • NFri adgang til poolområde
  • NOvernatning i et af vores skønne værelser
  • NStor morgenbuffet

Priser fra:2.795,-

Se opgraderinger og tillæg
  • Lørdagstillæg 300 kr.
  • Opgradering til et superiorværelse i avlsbygningerne 300 kr.
  • Opgradering til et deluxeværelse i hovedbygningen 600 kr.
  • Tillæg for enkeltværelse 300 kr.

Restaurant Blixen på Kragerup Gods

Mad tilsmagt med livets krydderi

På Kragerup Gods finder I stemningsfyldte og intime Restaurant Blixen, der er opkaldt efter inspirationskilden: Karen Blixen. Det gamle godskøkken med bevaret brændekomfur og kobbergryder har i hundredvis af år været godsets hjerte, og det hyggelige spisested hylder i dag den danske forfatter, der hører til stedets historie idet hun er født Dinesen og i sine unge dage besøgte sine slægtninge på Kragerup Gods.

Restaurant Blixen byder på dansk mad med franske traditioner både til frokost og aften. Alle retter er produceret med omsorg, og vi er inspireret af at få så meget smag ud af enkelte råvarer som muligt. Friskhed, høj kvalitet og kort distance fra jord til bord er signatur for restauranten, og vi lægger vægt på at anvende lokale råvarer i sæson blandt andet fra godsets egen have, der byder på urter, spiselige blomster samt frugt og bær.

Start eller slut dagen med afslapning i poolen

Forkæl dig selv med en svømmetur i vores pool, et hvil i saunaen eller prøv den selvbetjente fodspa. Oplev roen og stilheden i poolområdet, som frit kan benyttes under dit ophold.

Besøg Kragerup Gods – oplev naturen og historien. Kontakt os, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Sabina Thorup, Receptionschef
info@kragerup.dk / (+45) 58 26 12 50

Danmarks mest romantiske godsophold

De romantiske omgivelser ved Kragerup Gods sikrer en helt særligt og intim atmosfære året rundt. Når I tager på godsophold på Kragerup Gods, flytter I ind i herskabelige omgivelser med mulighed for himmelseng samt badekar og en naturrig kulisse, som I kan gå på opdagelse i under jeres ophold.

Et romantisk godsophold indeholder kaffe og kage i havestuen ved ankomst, en 3-retters menu efter køkkenchefens valg samt en aperitif og ikke mindst en overnatning i et af vores smukke værelser. Jeres værelse er beliggende i de tilhørende avlsbygninger, hvor historiens vingesus virkelig er til at tage og føle på. Dagen derpå er I inviteret til en udsøgt morgenbuffet i vores hovedbygning.

Et godsophold fyldt med oplevelser

Kragerup Gods er beliggende i naturskønne omgivelser på Vestsjælland, og vi har forvandlet en del af vores grund til en spændende aktivitetspark. Jeres godsophold kan derfor pakkes med romantiske, sjove og aktive oplevelser som f.eks. en frokost ved den smukke park, en kanotur rundt i voldgraven eller en tur i vores poolområde med pool, sauna og fodspa. Hvis I ønsker at mærke adrenalinen pumpe, kan I tage en tur i højderne i vores Go High Klatrepark, løse et ”mordmysterium” rundt på godset eller give jer i kast med bueskydning.

Vi har med andre ord masse skønne faciliteter, der kan bidrage til at gøre jeres romantiske godsophold ganske uforglemmeligt. I er altid velkomne til at besøge vores personale i receptionen, som kan hjælpe jer med at planlægge jeres godsophold. Vi kan altid anbefale at slutte dagen af med kvalitetstid i vores romantiske pejsestue, hvor I kan nyde en drink eller to og snakke om dagens oplevelser.

Mad og vin i smuk symfoni

På Kragerup Gods driver vi vores eget landbrug med afgrøder, som I kan smage under jeres godsophold. I vores Restaurant Blixen kan I nemlig nyde helt enestående gastronomiske oplevelser, hvor kokke og ansatte med en utrættelig passion for mad og vin vil kuratere en fantastisk aften for jer. Godskokkene laver mad efter et princip om at bruge sæsonens bedste råvarer med en kort rejse fra jord til bord. Stilen er klassisk med et fransk præg, og flere af vores råvarer kommer fra vores egen avl.

Book et romantisk godsophold på Kragerup Gods

Hvis I er på udkig efter et godsophold, hvor historien, romantikken og naturen virkelig er til at mærke, så er et ophold på Kragerup Gods lige det, I leder efter. Der sidder altid en kyndig medarbejder klar til at hjælpe jer med at booke et romantisk godsophold eller svare på eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra jer.

Vi hjælper gerne med alle de spørgsmål, som du skulle have

Vi står til rådighed for de mindste spørgsmål du skulle have. Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til os på (+45) 58 26 12 50 og info@kragerup.dk. Eller du kan måske finde svar på dit spørgsmål i vores ofte stillede spørgsmål. Her er der bl.a. svar på åbningstider, check ind og ud, morgenmad og meget mere.