Select Page

Kragerups vinsmagning

Det perfekte indslag til konferencen eller polterabenden.

Lad vores dygtige godstjenere stå for jeres vinsmagning. I vil lære mere om druerne, regionerne, farverne og smagene.
* Vinsmagningen tilbydes kun på dansk.

Vinsmagning

Kom og oplev en times råhygge i den hyggelige hvælvingekælder fra 1610. Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jer en fantastisk tasting med fire skønne vine, hvor I får lov til at lære mere om regioner, druer, farver og smage. Vi sørger for frisk brød og god olie til at rense ganen imellem smagningerne.

Vores vinsmagning holdes i en afslappet og uformel tone, så alle kan være med. Perfekt firmaindslag efter en lang dag i konferencelokalet, eller måske til polterabend eller inden middagen i Restaurant Blixen.

Nyd en middag efter vinsmagningen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X