Select Page

Hold den sjoveste polterabend på Sjælland på Kragerup Gods

Polterabend i den sjællandske natur

Giv den kommende brud eller gom en oplevelse for livet med det fedeste polterabendevent! Kragerup Gods tilbyder fantastiske polterabend pakker – hvad end I ønsker af sjove aktiviteter, drinks i lange baner eller hygge på højeste plan i vores shelters, hvor der er sauna, vildmarksbad og ild i bålet.

Find den pakkeløsning, der passer til jeres dag

Forvalterboligen konferencelokale kvinde med frugt

På Kragerup Gods ved vi, at det er forskelligt fra polterabend til polterabend, hvad gruppen har lyst til at lave, og vi har derfor sammensat nogle sjove og udfordrende pakker med aktiviteter rundt omkring på godset, så I kan få den bedste dag og nogle skønne timer sammen. Vores pakkeløsninger til polterabend på Sjælland varierer i aktivitetsniveau, men alle vores aktiviteter kan kombineres, så I kan sammensætte de bedste timer.

Bliver I sultne efter pulsen har været høj, så følger der i alle vores pakker også et måltid med og noget at drikke, så I ikke løber tør for energi. Har I lyst til at blive på godset og lade polterabenden fortsætte til dagen efter, kan I også overnatte i vores skønne shelters, hvor vi vil sørge for morgenmad til jer dagen efter. Vælg en pakke eller sammensæt selv nogle aktiviteter, så dagen bliver unik og lige i brudens eller gommens ånd.

Polterabend – Pakke 1

På Kragerup Gods bidrager vi til at give din ven/veninde en uforglemmelig polterabend. Vi har sjove aktiviteter, som får grin frem hos jer alle, samtidig med at de udfordrer grænser. Alle vores aktiviteter kan kombineres, som I ønsker det. I kan derfor altid sende en mail til gohigh@kragerup.dk, så udregner vi en god pris til jer.

Pakke 1 indeholder aktiviteten Archery Attack, som er en sjov aktivitet, hvor I skal dyste mod hinanden og lade pilene flyve om ørerne på jer! Ved du ikke helt hvad archery attack er? Så bare forestil dig Hunger Games- i ‘real life’. Pakken indeholder ligeledes en lækker frisklavet pizza og 1 sodavand, 1 øl og 1 ps. chips.

Vi gør opmærksom på, man ikke må have indtaget alkohol før og under aktiviteterne.

Polterabend – Pakke 2

Giv din ven eller veninde en sjov polterabend på Kragerup Gods. Vi tilbyder sjove aktiviteter i trætoppene eller på jorden. Alle vores aktiviteter kan kombineres, alt efter jeres ønsker. Send en mail til gohigh@kragerup.dk, så udregner vi en god pris til jer.

Pakke 2 indeholder aktiviteten Archery Attack og blind kanoræs. Archery Attack handler om at dyste mod vennerne og lad pilene flyve om ørerne på jer! Ved du ikke helt hvad archery attack er? Så bare forestil dig Hunger Games- i ‘real life’. Blind kanoræs handler om at komme hurtigst rundt om voldgraven – Men det foregår med bind for øjnene! Pakken indeholder desuden 1 lækker frisklavet pizza og 1 sodavand, 1 øl og 1 ps. chips.

Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før og under aktiviteterne.

Polterabend – Pakke 3

Kragerup Gods har mange sjove aktiviteter, så I kan få en fed polterabend. Aktiviteterne kan I kombinere, alt efter hvad I godt kunne tænke jer. Prøv klatreparken Go High i højderne eller fodboldgolf på jorden. Ønsker I et godt tilbud, kan I skrive en mail til gohigh@kragerup.dk, så vender vi tilbage.

Pakke 3 indeholder aktiviteten Flugten fra køkkenchefen, blind kanoræs og Archery Attack. Flugten fra køkkenhefen er en sjov aktivitet, hvor man skal bygge en tømmerflåde og formå at komme tørskoet over voldgraven. Blind kanoræs handler om at konkurrere mod hinanden om at sejle først rundt i voldgraven. Det bliver dog ikke nemt, for udover at der vil være 1 navigatør, vil der være 2 med bind for øjnene! Den sidste aktivitet er Archery Attack er en vildt sjov aktivitet, som kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget spil med højt tempo. I skyder med bue og pile, hvor spidsen er lavet af skum. Lad pilene flyve om ørerne på jer, og se hvem der er den bedste Robin Hood!
Til dagen vil I få en lækker frisklavet pizza og 1 sodavand, 1 øl og 1 ps. chips.

Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før og under aktiviteterne.

Polterabend – Pakke 4

Overrask den kommende brud eller gom med en mindeværdig oplevelse i vores smukke shelterby omringet af skov. Her kan I sidde om bålet og drikke kolde drinks, grille lækre bøffer over bål og hoppe en tur i den opvarmede vildmarksbad samt saunatønde. Vi har mange forskellige aktiviteter, som kan kombineres, alt efter jeres ønsker. Send en mail til gohigh@kragerup.dk, så udregner vi en god pris til jer.

Pakke 4 indeholder en overnatning i shelterbyen, hvor både sovepose, liggeunderlag og håndklæder ligger klar til jer. I griller jeres egen grill-selv-burger, får en øl eller sodavand og spiller fodboldgolf. Senere får I 3 øl eller ciders hver, tilhørende knas og aftensmad over bål. Til den sene aftenhygge får I kaffe, Baileys og chokolade. Morgenmaden serveres i hovedbygningen.

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov

Aktivitetspark

Vi har lavet 3 eksempler på en polterabendpakke, men alle vores aktiviteter kan kombineres, som I ønsker det. I kan derfor altid sende en mail til gohigh@kragerup.dk, så udregner vi en god samlet pris på de aktiviteter samt mad og drikke, I ønsker. Skriv til os, så udregner vi et tilbud.

Aktiv polterabend med teambuilding i naturen

Når I laver teambuilding og sjove aktiviteter sammen i naturen, bliver I rigtig rystet sammen, og de fantastiske oplevelser kan give grobund for sjove historier til brylluppet eller endda nye bekendtskaber. Vores aktiviteter og teambuilding giver plads til, at I lærer både hinanden og jer selv bedre at kende, når I kaster jer ud i at ro i kano – med bind for øjnene! Eller når I skal bygge en tømmerflåde sammen, eller når I skal hejse hinanden op i træhøjderne på Jacobstigen. Naturen byder på mange spændende muligheder for teambuilding, og forlænger I jeres polterabend på Sjælland, kan I overnatte i vores shelters, hvor I er langt væk fra stress og jag, men samtidig sammen om den friske luft. Vi står klar til at give jer en uforglemmelig dag, hvor bruden eller gommen er i fokus.

Skræddersy jeres polterabend

Vores pakkeløsninger er sjove og byder på blandede aktiviteter som madlavning over bål og lege, hvor pulsen kommer op. Hvis jeres polterabend på Sjælland skal involvere flere eller færre aktiviteter, eller hvis I ikke ønsker at spise et måltid på Kragerup Gods, kan I skræddersy dagen til at passe til jeres polterabend. Vi kan sammensætte et program, hvor I er sammen og nyder naturen og laver de aktiviteter, som I synes er sjove og som giver jer de bedste forudsætninger for at have en god dag. Udforsk mulighederne på Kragerup Gods og oplev den skønne natur, når I holder jeres polterabend hos os.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X