Select Page

Trampolinparken Go Bounce

Lad det kilde i maven i trampolinparken Go Bounce!

Lad både børn og voksne hoppe og fjolle rundt i Kragerup Aktivitetspark fede trampolinpark på Sjælland! Vi garanterer masser af grin, masser af sjov og røde kinder!

 

..

 

Åbningstider i Kragerup Aktivitetspark

Juni – august
Mandag – søndag kl. 10 – 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15

1. september – 27. oktober
Torsdag – søndag kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Åbent i efterårsferien
7. – 20. oktober kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Udenfor sæson byder vi gerne grupper på min. 10 personer velkommen til de aktiviteter, der er mulige for årstiden.
Kontakt Kragerup Aktivitetspark på tlf. 58 26 12 50

Kragerup Go Bounce trampolinpark

Kragerup Go Bounce åbnede i 2019 og er Danmarks, ja faktisk Skandinaviens, første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse i 2-8 m. højde, der er forbundet med lange løbe- og netgange, som fører en hen over skov og sø. 
Her kan børnene fjolle rundt og brænde en MASSE energi af! De kan hoppe, svinge sig i reb, spille spil på platformene, lege med kæmpe bolde og rutsje ned af rutsjebanerne.

Det er muligt at at holde børnefødselsdage i trampolinparken på Sjælland.

Du kan købe en kombibillet, der giver adgang til Go High, Go Bounce og fodboldgolf, hvis du ønsker at prøve flere aktiviteter.

Vi gør opmærksom på:
– Børn under 4 år er gratis og må kun deltage ifølge med en betalende voksen.
– Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten.
– Ønsker man at aflyse eller har andre rettelser, skal dette ske senest 48 timer inden reservationen.

Kombibillet

Med en kombibillet har du adgang til klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce og fodboldgolf.

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og den fedeste, hvis du spørger os! Klatreparken er over 6 km lang, har  baner, 129 udfordringer, 32 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Trampolinparken Go Bounce er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne.

Vores fodboldgolfbane har 18 huller og 2 sværhedsgrader. Så kan alle i familien være med.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Skandinaviens første

I 2019 åbnede Kragerup Gods skandinavens første nettrampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 netbokse sammensat af lange løbe- og netgange.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

7 netbokse

Go Bounce består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

2-8 meters højde

Netboksene hænger i 2-8 m. højde, og er sikret med meget høje netsider. Så kan man hoppe rundt i de mange bokse uden bekymring.

Sikkerheden er i top

Kragerup Aktivitetspark sikrer, at alle aktiviteter og konstruktioner, herunder klatreparken Go Bounce, har de nødvendige godkendelser fra myndighederne og politiet ved hver sæsonstart – også i 2024 – og alt er underlagt løbende kontrol. Vores baner bliver kontrolleret og sikkerhedstestet dagligt af vores uddannede instruktører, og det er derfor sikkert at komme op i trætoppene på Kragerup Go Bounce.

Er du i tvivl om noget, så står vores dygtige instruktører altid klar til at hjælpe dig godt på vej og sikrer, at du får en tryg og god oplevelse i Kragerup Go Bounce. 

Benyttelse af Go Bounce er på eget ansvar – følg altid de anviste regler, som er opstillet ved indgangen.

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov

Hop ombord i en unik trampolinoplevelse i Kragerup Aktivitetspark!

Kragerup Aktivitetspark er stolt af at huse Skandinaviens første trampolinpark, Go Bounce! Her kan du slippe dine bekymringer og hoppe løs i vores imponerende trampolinområde, der strækker sig over ikke mindre end 7 store netbokse. Beliggende på Sjælland midt i den betagende natur, omgivet af skov og søer, er vores trampolinpark et fantastisk sted at nyde det gode vejr og opleve glæden ved bevægelse i det fri. Stemningen er altid høj, og børnene er fyldt med smil og latter, hvilket skaber en helt særlig atmosfære af ren fornøjelse.

Er I på sommerferie med børn på Kragerup Gods, så er Go Bounce en oplagt aktivitet at smutte forbi uanset om børnene er store eller små.

I Go Bounce er der plads til alle aldre og størrelser!

Uanset om I er en eventyrlysten vennegruppe, der gerne vil have det sjovt sammen, teenagere på udkig efter action og spænding, eller forældre, der vil være aktive med sine børne, så er vores trampolinpark det perfekte sted for jer. Vi byder børn under fire år velkommen helt gratis, når de er i følgeskab med en betalende voksen, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage i alt det sjove!

 

Børnefødselsdag i Go Bounce

Gør fødselsdagen ekstra speciel ved at holde den i Go Bounce i Kragerup Aktivitetspark! Her kan alle børnene hoppe og boltre sig i vores store trampolinområde, der strækker sig op i træerne. Med vores børnefødselsdagspakke får I ikke kun adgang til Go Bounce, men også en lækker frisklavet pizza, forfriskende juice og en skøn kage til at afrunde festen. Og som en ekstra bonus er børnene velkomne til at udforske Go Play, vores hyggelige tumleplads, hvor der er masser af sjov og leg i vente.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X