Select Page

Konfirmation

Hold konfirmation på Kragerup Gods i et herskabeligt lokale i smukke omgivelser

Konfirmandens store dag kan afholdes på Kragerup Gods med en lækker 3-retters middag, en grillbuffet eller helstegt pattegris. Dagen kan også kombineres med sjove aktiviteter i skoven.

Bestil konfirmationen i god tid

Vi ønsker alle konfirmander en dejlig dag, og vi giver alle konfirmander, der holder fest på Kragerup Gods, to billetter til vores klatrepark Go High, som de kan indfri på en valgfri dag. Ønsker I at holde konfirmation og fest i smukke lokaler på Sjælland, kan I ringe og booke en tid til rundvisning og til en snak om, hvad I ønsker der skal ske på den store dag. Vi er allerede begyndt at fylde kalenderen med konfirmationer i 2025 og konfirmationer i 2026, da vores lokaler, og særligt skovhytten, er meget populære konfirmationslokaler. Vi opfordrer derfor til, at I kontakter os i god tid, og gerne så snart I har datoen.

Stuepigens frokostfest

Lad konfirmanden føle sig som en rigtig prins eller prinsesse i et af vores smukke lokaler i hovedbygningen med ‘stuepigens frokostfest’. Konfirmationen kan f.eks. afholdes i Spisestuen, hvor der er højt til loftet, lysekroner og smukke malerier. Det giver festen en adelige stemning. Frokosten kan naturligvis også holdes i et af vores andre festlokaler.

Både festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen. Skal der også grønt på bordene kan vores egen blomsterdekoratør kreere smukke buketter eller opsatser efter jeres ønske  – prisen afhænger heraf.

Pakken er et 6 timers arrangement, og skal starte senest kl. 14.00. I vil få serveret aperitif, en 3 retters middag af årstidens menu og øl, vin og vand ad libitum under middagen. Efterfølgende vil I få serveret kaffe og te.

I er altid velkomne til at kombinere den store dag med sjove aktiviteter i skoven.

Kontakt vores selskabskoordinator, hvis du har spørgsmål og ønsker til konfirmationen.

Gris i skoven

‘Gris i skoven’ er et 7 timers arrangement og afvikles i vores skovhytte omringet af smuk natur. Her er der plads til 80 gæster ved langborde eller ved firkantede borde. I vil få serveret helstegt pattegris og tilhørende buffet fra vores godskøkken samt brød med tilbehør.

I godsets skønne skovhytte får man oplevelsen af at bringe naturen ind i lokalet. Den rustikke træhytte danner også rammen om den uhøjtidelige og afslappede fest. Ønskes dessert kan dette tilkøbes. Det er også muligt at tilkøbe en aktivitet, for at tilføje lidt ekstra sjov.

Både festlokale og opdækning er inkluderet i prisen. Skal der også grønt på bordene kan vores egen blomsterdekoratør kreere smukke buketter eller opsatser efter jeres ønske  – prisen afhænger heraf.

Kontakt vores selskabskoordinator, hvis du har spørgsmål og ønsker til konfirmationen.

Grill i skoven

Ligesom ‘Gris i skoven’ afvikles Grill i skoven’ i skovhytten med 3 slags kød og tilhørende buffet fra vores godskøkken. I godsets skønne skovhytte får man oplevelsen af at bringe naturen ind i lokalet. Den rustikke træhytte danner også rammen om den uhøjtidelige og afslappede fest. Festen er et 7 timers arrangement. Ønskes der dessert, kan dette tilkøbes. Det er også muligt at tilkøbe en aktivitet, for at tilføje lidt ekstra sjov.

Både festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen. Skal der også grønt på bordene kan vores egen blomsterdekoratør kreere smukke buketter eller opsatser efter jeres ønske  – prisen afhænger heraf.

Kontakt vores selskabskoordinator, hvis du har spørgsmål og ønsker til konfirmationen.

Godsejerens fest

Giv din konfirmand en uforglemmelig oplevelse og lad os danne rammerne for konfirmationen, mens du tager dig af gæsterne. Godsejerens fest er et 7 timers arrangement. I får serveret aperitif og 3-retters festmiddag af årstidens menu. Af drikkelse får i ad libitum af øl, vand og vin under middagen. Til sidst har I mulighed for at nyde kaffe og te serveret med vores chokolade.

Både festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen. Skal der også grønt på bordene kan vores egen blomsterdekoratør kreere smukke buketter eller opsatser efter jeres ønske  – prisen afhænger heraf.

Andre drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme. Mulighederne er mange.

Kontakt vores selskabskoordinator, hvis du har spørgsmål og ønsker til konfirmationen.

Du kan læse mere om vores spiritus-, soft- og cocktailbar priser her.

Kammerherrens fest

Giv konfirmanden en uforglemmelig dag, hvor festen er i højsædet! Kammerherrens fest er et 8 timers arrangement, hvor I får serveret aperitif med snacks, en 4-retters festmiddag af årstidens menu og Kammerherrens softbar med godsets vine, øl & vand under hele arrangementet. Herefter bliver der serveret kaffe og te med chokolade. Til slut vil der blive serveret natmad.

Både festlokale og opdækning er inkl. prisen. Skal der også grønt på bordene kan vores egen blomsterdekoratør kreere smukke buketter eller opsatser efter jeres ønske  – prisen afhænger heraf.

Andre ønsker eller drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme.

Kontakt vores selskabskoordinator, hvis du har spørgsmål og ønsker til konfirmationen.

Du kan læse mere om vores spiritus-, soft- og cocktailbar priser her.

Softbar, spiritusbar eller cocktailsbar

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Softbar

3 timer
Hvid- og rødvin samt øl og sodavand
Kr. 348 pr. person

 

Spiritusbar

Efter forbrug
Bestående af gængse drinks og spiritusmærker
F.eks. Gin & Tonic og Rom & Cola

 

Softbar

7 timer
Hvid- og rødvin samt øl og sodavand
Kr. 595 pr. person

 

Cocktailbar

3 timer
Bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 325 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 375 pr. person (min. 20 personer)

 

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 125 pr. person

 

Forlæng din cocktailbar

En ekstra time
Kr. 165 pr. person

 

Aktiv konfirmation

Skal konfirmationen kombineres med sjove aktiviteter i skoven? I aktivitetsparken tilbyder vi bl.a. vores udendørs trampolinpark i træerne, som især er populær hos de aktive konfirmander, som gerne vil give deres gæster en ekstra oplevelse. Trampolinparken er et kæmpe trampolinunivers i trætoppene med lange løbegange hen over vand og skov.

– Børn ned til 4 år kan være med
– 7 netbokse
– 2-8 meters højde

Se årets arrangementer

Kragerup-gods-go-high-oktoberfest-round

maj, 2024

Ingen begivenheder

Vi viser gerne vores unikke gods, beliggende i fantastiske omgivelser, frem. Ring til os eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Receptionen
Kragerup Gods

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

De perfekte omgivelser til den bedste fest

En konfirmation er en stor begivenhed i ethvert ungt menneskes liv, og derfor skal rammerne også passe hertil. Der er mange steder at holde en konfirmation eller nonfirmation, men det vigtigste er, at festen bliver lige præcis, som dagens hovedperson ønsker det.

Der er mange overvejelser i forbindelse med en konfirmation; skal der inviteres mange børn, er det ideelt med et sted, hvor der er meget plads til leg; elsker konfirmanden god mad, er det perfekt med et sted, som tilbyder de bedste råvarer i sæsonen på menuen.

Hos Kragerup Gods gør vi alt hvad vi kan, for at skabe de bedste rammer om jeres fest. Vores smukke konfirmationslokaler på Sjælland er oplagte til at samle familie og venner til den bedste konfirmationsfest.

 

Smukke rammer og lokaler på Sjælland

Kragerup Gods er beliggende i den flotte Sjællandske natur lidt nord for Slagelse. Godset er omgivet af skov, og vil I sidde helt ude i naturen, er det muligt at booke vores skovhytte, som ligger blandt træerne. Vores skovhytte er særligt populær til konfirmationer, da den tilbyder et intimt og rustikt rum med plads til hele familien. Skal der være aktiviteter, lege eller indslag, der kræver meget plads, er skovhytten også perfekt, fordi der er masser af mulighed for udfoldelse både udendørs og indendørs.

Det er også muligt at booke nogle af vores aktiviteter i Kragerup Aktivitetspark f.eks. Go High i klatreparken, som gør dagen til en aktiv fest.

Vores lokaler på Kragerup Gods bærer præg af godsets lange historie, og I kan vælge mellem alle vores smukke lokaler til at skabe den helt perfekte fest. Vores spisestue med stuk, lysekrone, malerier og den skønneste udsigt ud over godsets park er perfekt til den mere intime fest i de højtidelige rammer, mens skovhytten er perfekt til jer, der ønsker mere plads, rustikke rammer og naturen lige udenfor døren.

Sammensæt den bedste konfirmationsfest

Søger I lokaler til konfirmation på Sjælland, har I her muligheden for at skabe festen lige præcis efter jeres ønsker. Vi står klar til at rådgive og vejlede om, hvad der fungerer godt til en konfirmation, og vi anbefaler gerne det lokale, som passer til antallet af gæster og den stemning, I ønsker. Når I kontakter os, tager vi en snak om, hvilken af vores selskabspakker, der passer til jeres fest. Holder I konfirmationen efter kirken, vil vores frokostpakke, ’Stuepigens Frokostfest’, passe perfekt. Ønsker I en aftenfest, passer vores pakker ’Godsejerens Fest’ og ’Kammerherrens Fest’ rigtig godt. Til disse tre pakker, er der frit valg blandt vores lokaler undtagen Skovhytten. Vælger I at booke Skovhytten som lokale, kan I vælge mellem pakkerne ’Grill i skoven’ eller ’Gris i skoven’. I skovhytten kan festen foregå både til frokost og om aftenen.

På Kragerup Gods er vi et anderledes sted at holde konfirmation, fordi vi tilbyder den fulde pakke til jeres fest, så I ikke skal tænke på noget, mens festen står på, og I kan nyde dagen i selskab med alle dem, I har kær. Vi dækker bord, laver mad, serverer og rydder op efter festen, så I ikke skal knokle, hverken før, under eller efter festen. Ønsker I et særligt tema, som fodboldtema, hestetema, brætspilstema, gamertema eller andet, er I meget velkomne til at komme og pynte op, så festen bliver præcis, som I ønsker det. Kommer gæsterne langvejsfra, er det også muligt at booke konfirmationslokale med overnatning og morgenmad dagen efter, så festen ikke behøver at slutte tidligt.

 

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X