Select Page

Whistleblowerordning

Det er vigtigt for os, at du som har et tilhørsforhold til Kragerup Gods trygt føler, at du kan udtale dig om kritisable forhold uden at det får negative konsekvenser for dig. Derfor har vi etableret en Whistleblowerordning, hvor det er muligt for ansatte at indberette kritisable forhold. 

​Hvad er en whistleblower?

En whistleblower er en person, som gerne vil gøre det rigtige i en rigtig svær situation. Det kan være svært at sige noget højt, fordi den der gør, kan risikere at blive socialt straffet for det efterfølgende. Derfor er det ofte lettere ikke at sige noget.

Hvorfor en whistleblowerordning?

Først og fremmest skal Whistleblowerordningen beskytte den som indberetter en sag og sørge for, at personen ikke bliver hængt ud eller på anden vis holdt ude af fællesskabet. Man kan selv vælge om man vil navngive indberetningen eller indberette anonymt.

Hvornår bruges en whistleblowerordning?

Det er ikke alle forhold der er omfattet af ordningen. Det er kun alvorlige forhold, der kan indberettes om. Det kan være følgende:

  • Strafbare forhold og lovovertrædelser
  • Grove eller gentagne overtrædelser af arbejdsmiljøregler eller væsentlige interne retningslinjer
  • Grove personrelaterede konflikter såsom chikane

Whistleblowerordningen omfatter ikke mindre forseelser eller mindre grove personrelaterede konflikter samt utilfredshed med generelle betingelser i kontrakter eller ansættelsesforholdet.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X