fbpx

Archery Attack

Banen er pt under renovering.

konkurrer mod modstanderne i et tempopræget spil

Archery Attack

Archery Attack kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget spil med højt tempo. I skyder med bue og pile, hvor spidsen er lavet af skum. Archery Attack kan spilles hele året rundt, når vejret tillader det. Man spiller to hold mod hinanden, og lægger en taktik for angrebet. Målet er at ramme sine modstandere og føre sit hold til sejr. Vi kan arrangere 3 forskellige spilvarianter:

Capture the flag
Indtag modstanderes fæstning, stjæl deres flag og få det sikkert tilbage til egen base.

Alle mod alle
Et tempofyldt spil, hvor du hele tiden skal kigge dig over skulderen. Sidste overlevende spiller står tilbage med sejren.

Hold mod hold
I deles op i to hold og det hold, som til sidst har overlevende spillere på banen vinder. I udvikler selv jeres egen strategi.

Når I bliver sultne kan i booke bord i Restaurant Blixen eller booke en lækker grill-selv-burger, som I selv griller i skoven. Er i en større gruppe af mennesker, kan I overnatte i vores shelterby i skoven.

SHELTEROPHOLD

Kombiner Archery Attack med et shelterophold i skoven. Shelterbyen består af 5 shelters, med plads op til 25 personer. Her kan i hygge om aftenen med kolde øl, imens bøfferne steger på grillen og hygge rundt om bålet med snobrød og skumfiduser. Der er både strømstik og wifi i vores shelters, så I ikke bliver helt afskåret fra omverdenen. Lyder det som noget for jer?

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til mig eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Simon Kullegaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Prøv trampolinparken go bounce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X