Archery Attack

Den oplagte aktivitet til årets polterabend er vores ekstremt sjove aktivitet, Archery Atttack, som minder om bue og pil.

Dyst mod vennerne og lad pilene flyve om ørerne på jer! Ved du ikke helt hvad archery attack er? Så bare forestil dig Hunger Games- i ‘real life’. Vi har erstattet pilene med skumpuder – og så er resten op til dig. Kan du ramme dine modstandere?

Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten.

Archery Attack

Archery Attack er den oplagte aktivitet til årets polterabend. Archery attack kombinerer elementerne fra paintball og bueskydning til et actionpræget spil med højt tempo. I skyder med bue og pil, hvor spidsen er lavet af skum. Archery Attack kan spilles hele året rundt, når vejret tillader det. Man spiller to hold mod hinanden, og lægger en taktik for angrebet. Målet er at ramme sine modstandere og føre sit hold til sejr.
Vi kan arrangere 3 forskellige spilvarianter:

Capture the flag
Indtag modstanderes fæstning, stjæl deres flag og få det sikkert tilbage til egen base.

Alle mod alle
Et tempofyldt spil, hvor du hele tiden skal kigge dig over skulderen. Sidste overlevende spiller står tilbage med sejren.

Hold mod hold
I deles op i to hold og det hold, som til sidst har overlevende spillere på banen vinder. I udvikler selv jeres egen strategi.

Når I bliver sultne kan i booke bord i Restaurant Blixen eller købe en lækker grill-selv-burger, som I selv griller i skoven. Er i en større gruppe af mennesker, kan I overnatte i vores shelterby i skoven.

Skal du stå for gommens eller brudens polterabend? Tjek vores fede polterabend-pakker ud her.

Vi gør opmærksom på at:
– Man ikke må have indtaget alkohol inden eller under aktiviteten.

SHELTEROPHOLD

Kombiner Archery Attack med et shelterophold i skoven. Shelterbyen består af 5 luksus shelters, med plads op til 25 personer. Her kan i hygge om aftenen med kolde øl, imens bøfferne steger på grillen og hygge rundt om bålet med snobrød og skumfiduser. Der er både strømstik og wifi i vores shelters, så I ikke bliver helt afskåret fra omverdenen. Lyder det som noget for jer?

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Go High Aktivitetspark
Mette Kannikeskov

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X