Firmafest på Kragerup

3 retters middag eller temafest med ølhorn og vikingeklæder

En firmafest er typisk en stor begivenhed i et firma. Det er her I som virksomhed kan samle Jeres medarbejdere og nyde en aften sammen med god mad og sjove aktiviteter. På Kragerup Gods tilbyder vi alt fra en 3-retters middag til en temafest med helstegt pattegris.

Firmafest med gris i skoven

’Gris i skoven’ afvikles i skovhytten med helstegt pattegris, tilhørende buffet fra vores godskøkken samt brød med tilbehør. I godset skønne skovhytte får man oplevelsen af at bringe naturen ind i lokalet. Den rustikke træhytte danner rammen om den uhøjtidelige og afslappede fest. Gris i skoven er et 7 timers arrangement og kan forlænges mod betaling. Ønskes dessert kan dette tilkøbes. Det er også muligt at tilkøbe en aktivitet, for at tilføje lidt ekstra sjov. Både festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen.

Kontakt vores selskabskoordinator, hvis du har spørgsmål.

Du kan læse mere om vores spiritus-, soft- og cocktailbar priser her.

Firmafest med grill i skoven

Ligesom ‘Gris i skoven’ afvikles Grill i skoven’ i skovhytten med 3 slags kød og tilhørendes buffet fra vores godskøkken. Skovhytten er et stort lyst selskabslokale beliggende lige op af vores skov. Hytten ligger i forbindelse med vores smukke park og skovområde og danner rammen om den uhøjtidelige og afslappede fest. Festen er et 7 timers arrangement og kan forlænges mod betaling. Ønskes der dessert, kan dette tilkøbes. Det er også muligt at tilkøbe en aktivitet, for at tilføje lidt ekstra sjov. Både festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen.

Kontakt vores selskabskoordinator, hvis du har spørgsmål.

Du kan læse mere om vores spiritus-, soft- og cocktailbar priser her.

Godsejerens fest

Vælger I Godsejerens fest, kan vi tilbyde jer et 7 timers arrangement, som selvfølgelig kan forlænges mod betaling. I får serveret aperitif, en skøn 3-retters festmiddag af årstidens menu samt øl, vin og vand ad libitum under middagen. Efterfølgende vil der være kaffe og te serveret med vores hjemmelavede chokolade.
Både festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen. Andre ønsker eller drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme.

Ønskes der softbar, spiritusbar eller cocktailsbar kan dette tilkøbes. Du kan læse mere priserne her.

Holder du din fest i marts 2023 spare du 15% på denne selskabspakke.

Kammerherrens fest

Kammerherrens fest er et 8 timers arrangement, som selvfølgelig kan forlænges mod betaling. I får serveret aperitif med hjemmelavet snacks, en 4-retters festmiddag af årstidens menu samt øl, vin og vand ad libitum under middagen. Herefter bliver der serveret kaffe og te med hjemmelavet chokolade. Til pakken hører også softbar (rød- og hvidvin, øl og sodavand), som er tilgængelig efter middagen. Til slut vil der blive serveret natmad.
Både festlokale og opdækning er inkl. prisen. Andre ønsker eller drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme.

Det er muligt at tilkøbe spiritusbar eller cocktailbar, hvis dette ønskes. Du kan læse mere om priserne her.

 

Vikingetema til jeres firmafest

På Kragerup Gods har vi 5 festlokaler, som giver god mulighed for at afholde netop den firmafest, som jeres virksomhed ønsker. Vi vejleder jer, så I får det lokale, der passer til anledningen, gæsteantal og årstid.

Vikingefest
Afhold en rigtig autentisk vikingefest i vores skovhytte, hvor der kan pyntes op i rigtig vikingestil. Jagttrofæer pynter væggene, mens dyreskind pynter bænkene. Bordene dækkes med autentisk service, horn med mjød, og senere på aftenen tændes der op i bålet. Vores tjenere klædes på efter temaet, hvor vi også har vikingetøj til låns til 42 personer. Der vil blive serveret helstegt pattegris, kartofler, salater og brød med tilbehør. Senere på aftenen når bålet er tændt, vil I selv kunne lave desserten bestående af pandekager over bål. Vi har 57 værelser, der kan bookes ifm. jeres firmafest.
Andre ønsker eller drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme. Mulighederne er mange.

Du kan læse mere om vores spiritus-, soft- og cocktailbar priser her.

Hotelværelser

Vi tilbyder 57 hotelværelser, som kan bookes ifm. jeres firmafest. Værelserne tilbydes i både standard, superior og deluxe, alt efter hvor på godset de er placeret. Deluxe værelserne er alle beliggende hovedbygningen og standard- og superior værelserne er i de tilhørende avlsbygninger; Mejeriet, Herskabsstalden, Forvalterboligen og Fodermesterboligen.

Vores deluxeværelser i hovedbygningen er alle opkaldt efter de personer, som har boet i dem. Læs mere om historierne her.

Softbar, spiritusbar eller cocktailsbar

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Softbar

3 timer - (hvid- og rødvin samt øl og sodavand)
Kr. 348 pr. person

Softbar

7 timer - (hvid- og rødvin samt øl og sodavand)
Kr. 595 pr. person

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 125 pr. person

Opgrader din softbar til spiritusbar

Tillæg
Kr. 150 pr. person

Spiritusbar

3 timer - bestående af hvid- og rødvin
samt øl, sodavand samt gængse
spiritusmærker
Kr. 498 pr. person

Cocktailbar

3 timer - bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 325 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 365 pr. person (min. 15 personer)

Forlæng din cocktailbar

En ekstra time
Kr. 145 pr. person

Se årets arrangementer

Kragerup-gods-go-high-oktoberfest-round

februar, 2023

2023man13feb(feb 13)10:00 amsøn19mar(mar 19)5:00 pmAktiv vinterferie i aktivitetsparkenKom med til masser af udendørs hygge – til lands, til vand og i luften!10:00 am - (marts 19) 5:00 pm

2023tirs14feb6:00 pm11:00 pmValentines middag på godsetRomantisk aften i smukke omgivelser6:00 pm - 11:00 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 650

2023lør25feb6:00 pm11:30 pmVildtaften på KragerupI naturens og jagtens tegn6:00 pm - 11:30 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 625,-

Vis flere

Jeg viser gerne vores unikke gods beliggende i fantastiske omgivelser frem. Ring til mig eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Selskabskoordinator
Elizabeth Dybdal

Hotelchef
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X