Mountainbike

Lej en mountainbike af os og prøv vores
7 km. lange MTB-track.

For at benytte vores mountainbikes, skal man min. være 150 cm høj.

Åbningstider

Parkens åbningstider

En fed mountainbike oplevelse

I skovene omkring Kragerup Gods finder du vores udfordrende mountainbike bane – et 7 km single track. På banen kommer du igennem en masse sving, ned i grøfter og ind mellem træer og buske. Naturen sætter en flot kulisse, og du kan hele tiden udfordre dig selv og lære mere. Du kommer ikke til at kede dig. Du er velkommen til at medbringe din egen mountainbike, eller du kan leje en af os. Hvis du medbringer din egen, betaler du i skovens reception ved ankomst.

Vi gør opmærksom på, at man min. skal være 150 cm høj, for at benytte vores mountainbikes.

Bliver du sulten, kan du altid besøge Restaurant Blixen eller nyde en lækker grill-selv-burger i skoven. Husk at booke bord i restauranten og din grill-selv-burger på forhånd.

Kombiner gerne dit besøg i skoven, med et shelterophold.

SHELTEROPHOLD

Tag vennerne og familien med på et udendørs ophold på Kragerup Gods. Opholdet inkluderer liggeunderlag, sovepose, adgang til bad, samt morgenbuffet i hovedbygningen. Om aftenen kan I nyde kolde øl, imens bøfferne steger på grillen og hygge rundt om bålet med snobrød og skumfiduser. Der er både strømstik og wifi i vores shelters, så I ikke bliver helt afskåret fra omverdenen.

Oversigtskort

Her kan du se et overblik over MTB rutens forløb i nåleskoven. Ruten er på 7 km. lang, og du kommer rundt i hele skoven. Ruten byder på skarpe sving, veje mellem træer og buske, bakker og grøfter.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Aktivitetspark
Go High

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

NYT:

Prøv det nye 'mysteriet på kragerup' næste gang du besøger os

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X