Mountainbike

Lej en mountainbike af os og prøv vores
7 km. lange MTB-track.

For at benytte vores mountainbikes, skal man min. være 160 cm høj.

Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten.

Åbningstider

Parkens åbningstider

En fed mountainbike oplevelse

I skovene omkring Kragerup Gods finder du vores udfordrende mountainbike bane – et 7 km single track. På banen kommer du igennem en masse sving, ned i grøfter og ind mellem træer og buske. Naturen sætter en flot kulisse, og du kan hele tiden udfordre dig selv og lære mere. Du kommer ikke til at kede dig. Du er velkommen til at medbringe din egen mountainbike, eller du kan leje en af os med et depositum på 500 kr. Hvis du medbringer din egen, betaler du i skovens reception ved ankomst.

Vi gør opmærksom på, at:
– Man min. skal være 160 cm høj, for at benytte vores mountainbikes.
– Man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten.

Bliver du sulten, kan du altid besøge Restaurant Blixen eller nyde en lækker grill-selv-burger i skoven. Husk at booke bord i restauranten og din grill-selv-burger på forhånd.

Kombiner gerne dit besøg i skoven, med et shelterophold.

SHELTEROPHOLD

Tag vennerne og familien med på et udendørs ophold på Kragerup Gods. Opholdet inkluderer liggeunderlag, sovepose, adgang til bad, samt morgenbuffet i hovedbygningen. Om aftenen kan I nyde kolde øl, imens bøfferne steger på grillen og hygge rundt om bålet med snobrød og skumfiduser. Der er både strømstik og wifi i vores shelters, så I ikke bliver helt afskåret fra omverdenen.

Oversigtskort

Her kan du se et overblik over MTB rutens forløb i nåleskoven. Ruten er på 7 km. lang, og du kommer rundt i hele skoven. Ruten byder på skarpe sving, veje mellem træer og buske, bakker og grøfter.

Fraskrivelse af ansvar

Vores 7 km MTB-singletrack bliver tjekket dagligt af vores dygtige personale for væltede træer m.m. og det er derfor helt sikkert at cykle ruten. Vores dygtige instruktører i skoven står altid parate til at hjælpe dig, hvis der er behov for dette.

For alles skyld er det nødvendigt, at alle der cykler ruten, skal udfylde og underskrive vores ansvarsfraskrivelse (dette kan gøres hjemmefra, så kommer du hurtigere afsted). Vi sikrer, at ruten har de nødvendige godkendelser fra myndighederne og politiet og alt er underlagt løbende kontrol.

Vi er erhvervsansvarsforsikret hos Tryg.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Go High Aktivitetspark
Mette Kannikeskov

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X