fbpx

Godset

Vi er CO2-neutrale og værner om miljøet

På Kragerup Gods tilbyder vi konferencer, teambuilding, fester, arrangementer, ophold i vores 57 værelser og rundvisning. Vi har desuden vores egen á la carte restaurant. I menuen ‘aktivitetspark’ kan I læse mere om alle aktiviteterne i skoven.

Lige nu:

Aktivitetsparken har åben

Konference

Hold din næste konference på Kragerup Gods. Vi er CO2-neutrale og værner om miljøet.

Teambuilding

Vi har vores egen eventafdeling som gerne skrædersyr et teambuilding program til jer.

Hotelophold

Vi har 57 værelser beliggende i hovedbygningen samt i de tilhørende avlsbygninger. Værelserne tilbydes både som standard, superior og deluxe.

Fest

Vi tilbyder 6 festlokaler med plads fra 15-280 personer. Kviestalden er fantastisk til bryllupper og spisestuen til mindre fester.

Restaurant

I hovedbygningen finder du vores Restaurant Blixen. Her kan du nyde lækre middage fra vores á la carte kort i den afrikansk inspirerede restaurant.

Rundvisning

Godsejer Birgitte Dinesen byder gerne grupper velkommen til spændende foredrag, røverhistorier og rundvisning.

Arrangementer

Kragerup Gods har mange arrangementer i løbet af året. Deltag f.eks. til mors dag, oktoberfest og julemarkedet.

Festokaler

Se en oversigt over alle vores festlokaler

Se årets arrangementer

Kragerup-gods-go-high-oktoberfest-round

maj, 2020

2020søn31maj12:00 pm5:00 pmPinsefrokostFrokostanretning samt kanosejlads og mordmysterie12:00 pm - 5:00 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 95,-

Vis flere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X