Select Page

Godset

Skal jeres fest, ophold eller konference gå i Karen Blixens fodspor?

Kragerup Gods’ historie går tilbage til 1327, og i dag tilbyder vi konferencer, teambuilding, fester, arrangementer, ophold i vores 57 værelser og rundvisning. Vi har desuden vores egen á la carte restaurant. I menuen ‘aktivitetspark’ kan I læse mere om alle aktiviteterne i skoven. Kom med Godsejer Regitze Dinesen på rundtur.

NYT I 2024: KOM IGEN TIL HALV PRIS!

I KLATREPARKEN KRAGERUP GO HIGH TILBYDER VI EN KOM IGEN-BILLET, DER GIVER DIG EN NY KLATREOPLEVELSE TIL HALV PRIS DEN FØLGENDE MÅNED.

Konference

Hold din næste miljøvenlige konference på Kragerup Gods. Vi er CO2-neutrale og værner om miljøet.

Teambuilding

På Kragerup Gods har vores egen eventafdeling som gerne skræddersyr et teambuilding program til jer. Ta’ et kig på alle vores øvelser.

Hotelophold

På Kragerup Gods har vi 57 værelser beliggende i hovedbygningen samt i de tilhørende avlsbygninger. Værelserne tilbydes både som standard, superior og deluxe.

Fest

På godset tilbyder vi 6 festlokaler med plads fra 15-280 personer. Kviestalden er fantastisk til bryllupper og spisestuen til mindre fester.

Restaurant

I hovedbygningen på godset finder du vores Restaurant Blixen. Her kan du nyde lækre middage fra vores á la carte kort i den afrikansk inspirerede restaurant.

Rundvisning

Godsejer Birgitte Dinesen byder gerne grupper velkommen til spændende foredrag, røverhistorier og rundvisning på godset.

Arrangementer

Kragerup Gods har mange arrangementer i løbet af året. Deltag f.eks. til mors dag, oktoberfest og julemarkedet.

Festlokaler

Se en oversigt over alle vores festlokaler.

Se årets arrangementer

Kragerup-gods-go-high-oktoberfest-round

juni, 2024

2024søn23jun6:00 pm12:00 pmSankt Hans på godsetLad den hyggelige midsommerstemning brede sig6:00 pm - 12:00 pm

Vis flere

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Kragerup Gods Hovedbygning
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X