Godset

Skal jeres fest, ophold eller konference gå i Karen Blixens fodspor?

Vores historie går tilbage til 1327, og i dag tilbyder vi konferencer, teambuilding, fester, arrangementer, ophold i vores 57 værelser og rundvisning. Vi har desuden vores egen á la carte restaurant. I menuen ‘aktivitetspark’ kan I læse mere om alle aktiviteterne i skoven. Kom med Godsejer Birgitte Dinesen på rundtur.

AKTIVITETSDAG

Oplev mange gratis oplevelser den 29. maj

Konference

Hold din næste miljøvenlige konference på Kragerup Gods. Vi er CO2-neutrale og værner om miljøet.

Teambuilding

På Kragerup Gods har vores egen eventafdeling som gerne skræddersyr et teambuilding program til jer. Ta’ et kig på alle vores øvelser.

Hotelophold

På Kragerup Gods har vi 57 værelser beliggende i hovedbygningen samt i de tilhørende avlsbygninger. Værelserne tilbydes både som standard, superior og deluxe.

Fest

På godset tilbyder vi 6 festlokaler med plads fra 15-280 personer. Kviestalden er fantastisk til bryllupper og spisestuen til mindre fester.

Restaurant

I hovedbygningen på godset finder du vores Restaurant Blixen. Her kan du nyde lækre middage fra vores á la carte kort i den afrikansk inspirerede restaurant.

Rundvisning

Godsejer Birgitte Dinesen byder gerne grupper velkommen til spændende foredrag, røverhistorier og rundvisning på godset.

Arrangementer

Kragerup Gods har mange arrangementer i løbet af året. Deltag f.eks. til mors dag, oktoberfest og julemarkedet.

Festlokaler

Se en oversigt over alle vores festlokaler.

Se årets arrangementer

Kragerup-gods-go-high-oktoberfest-round

maj, 2021

2021lør29maj10:00 am12:00 pmAktivitetsdagVi fejrer Go Bounce's fødselsdag med fede aktiviteter hele dagen10:00 am - 12:00 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 0,-

2021lør29maj8:00 pm12:00 pmGo High By NightUdfordre dig selv i trækronerne i mørke8:00 pm - 12:00 pm kragerupgaardsvej 33 Pris fra: 140,-

Vis flere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Kragerup Gods Hovedbygning

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X