Fodboldgolf

18-hullers fodboldgolf bane

På Kragerup Gods har vi en stor, 18-hullers fodboldgolfbane, med i alt 2 sværhedsgrader. Her kan hele familien være med på den smukkeste fodboldgolfbane.


Åbningstider

Januar – 25. marts
Lukket (Åbent i vinterferien uge 7 & 8)

26. marts – april
Lørdag & søndag kl. 10 – 18 (Påskeåbent den 14. – 18. april)

Maj – august
Mandag – søndag kl. 10 – 20

September – oktober
Mandag – søndag kl. 10 – 18

November
Lørdag kl. 10 – 17 (Lukket den 12. pga. julemarked)

December
Lukket

18-hullers fodboldgolf

Fodboldgolf kan bruges, både som et break i konferencen eller festen, men også som et halvdagsarrangement for familie og venner, som evt. kan afsluttes med en hyggelig frokost i skoven. Vi kan også tilbyde at arrangere en fodboldgolfturnering for din klub eller forening. I får udleveret scorekort og vinderholdet kommer på skamlen og får medaljer.

Skal du arrangere sommerens polterarbend, mandeaften eller har I brug for at finde ud af, hvem der er den bedste, så lad fodboldgolf være omdrejningspunktet. Prøv også vores trampolinpark, Go Bounce, i træerne, som er en sjov aktivitet for alle.

Når I skal have det ekstra sjovt!:
– Drinkspakke: Én flaske spiritus (rom, gin eller vodka) og 6 softdrinks (tonic eller sodavand) til 600 kr.
– Bestil en grøn trækvogn med snacks og drikkevarer til 5 personer (5 x øl/cider og 5 x blandet sodavand) til 295 kr.
– Egne drikkevarer må ikke medbringes. Vi tilbyder 20% på øl og vand i skovens reception.

Når sulten melder sig, har I mulighed for at lave en grill-selv burger eller grille ramsløgspølser i skoven. Er du vegetar har vi også en bøf til dig. Endelig kan I også nyde en frokost eller middag i Restaurant Blixen oppe i hovedbygningen. I skoven kan I desuden købe kaffe/ te, chokolade, is, øl, sodavand og kildevand.

Ønsker man at aflyse eller rette ned i antal, skal dette senest ske 72 timer inden man har en fodboldgolf reservation.

GO BOUNCE TRAMPOLINPARK

Kragerup Go Bounce åbnede i 2019 og er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne. Hvis man trænger til en pause, kan man bruge 2 platforme, som har træstubbe til at sidde på og lave knobbinding eller spille megaklodsmajor.

For at prøve Go Bounce, er der et krav på min. 4 år samt maks. 130 kg. Husk at booke din grill-selv-burger samtidig med, at du booker Go Bounce.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

18-hullers bane

Vores fodboldgolf bane er indrettet ligesom en klassik 18-hullers golfbane med et flag. Der er mange forhindringer undervejs, som udfordre jeres evne til at ramme målet.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

2 sværhedsgrader

Vores store fodboldgolfbane har 2 sværhedsgrader. Gul for begyndere og rød for de øvede, således at I er sikre på, at alle kan få en sjov oplevelse.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Smuk fodboldgolf bane

Vores 18-hullers fodboldgolf bane ligger i et naturskønt område med både skov, sø og mark, som vi altid sørger for at holde pæn med nyplantede blomster!

Oversigtskort

Her kan du se en oversigt over banens 18 huller. Fodboldgolfbanen fylder en stor del af marken bag ved Go High skoven og har og så en større sø. Her er der en lille bro ud til en større platform, hvor der om sommeren står havemøbler. Her kan man sidde og slappe af og nyde en kold øl eller sodavand. Både mad og drikke kan købes i skovens reception.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Go High Aktivitetspark
Mette Kannikeskov

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X