Select Page

Fodboldgolf

I Kragerup Aktivitetspark på Sjælland har vi en stor 18-hullers fodboldgolfbane, hvor hele familien kan være med.

Aktiviteten er også oplagt til årets polterabend, da alle gutterne kan nyde kolde øl og vise deres fodbold-skills.


Åbningstider i Kragerup Aktivitetspark

April
Lørdag – søndag kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Maj
Fredag – mandag kl. 10 – 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15 

Åbent til Kristi himmelfarts dag
Torsdag 9. maj kl. 10 - 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15 

Juni – august
Mandag – søndag kl. 10 – 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15

1. september – 27. oktober
Torsdag – søndag kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Åbent i efterårsferien
7. – 20. oktober kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Udenfor sæson byder vi gerne grupper på min. 10 personer velkommen til de aktiviteter, der er mulige for årstiden.
Kontakt Kragerup Aktivitetspark på tlf. 58 26 12 50

18-hullers fodboldgolf på Sjælland

Fodboldgolf kan bruges, både som et break i konferencen eller festen, men også som et halvdagsarrangement for familie og venner, som evt. kan afsluttes med en hyggelig frokost i skoven. Vi kan også tilbyde at arrangere en fodboldgolfturnering for din klub eller til gommens/brudens polterabend. I får udleveret scorekort og vinderholdet kommer på skamlen og får medaljer.

Du kan også vælge at købe en kombibillet, der giver adgang til Go High, Go Bounce og fodboldgolf, hvis du ønsker at prøve flere aktiviteter.

Når I skal have det ekstra sjovt!:
– Drinkspakke: Én flaske spiritus (rom, gin eller vodka) og 6 softdrinks (tonic eller sodavand) til 600 kr.
– Bestil en grøn trækvogn med snacks og drikkevarer til 5 personer (5 x øl/cider og 5 x blandet sodavand) til 295 kr.
– Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Når sulten melder sig, har I mulighed for købe en lækker frisklavet pizza i skoven. I skoven kan I desuden købe kaffe/ te, chokolade, is, øl, sodavand og kildevand. Endelig kan I også nyde en frokost eller middag i Restaurant Blixen oppe i hovedbygningen.

Ønsker man at aflyse eller rette ned i antal, skal dette senest ske 48 timer inden man har en fodboldgolf reservation.

Kombibillet

Med en kombibillet har du adgang til klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce og fodboldgolf.

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og den fedeste, hvis du spørger os! Klatreparken er over 6 km lang, har 9 baner, 129 udfordringer, 32 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Trampolinparken Go Bounce er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne.

Vores fodboldgolfbane har 18 huller og 2 sværhedsgrader. Så kan alle i familien være med.

fodboldgolf i smukke omgivelser

18-hullers bane

Vores fodboldgolf bane er indrettet ligesom en klassik 18-hullers golfbane med et flag. Der er mange forhindringer undervejs, som udfordre jeres evne til at ramme målet.

fodboldgolf i smukke omgivelser, bold i hul

2 sværhedsgrader

Vores store fodboldgolfbane har 2 sværhedsgrader. Gul for begyndere og rød for de øvede, således at I er sikre på, at alle kan få en sjov oplevelse.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Smuk fodboldgolf bane

Vores 18-hullers fodboldgolf bane ligger i et naturskønt område med både skov, sø og mark, som vi altid sørger for at holde pæn med nyplantede blomster!

Oversigtskort

Her kan du se en oversigt over banens 18 huller. Fodboldgolfbanen fylder en stor del af området bag ved Kragerup Aktivitetspark og har og så en større sø. Her er der en lille bro ud til en større platform, hvor man om sommeren kan sidde, slappe af og nyde en kold øl eller sodavand. Både mad og drikke kan købes i skovens reception.

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov

Naturskøn fodboldgolfbane på Sjælland

På vores 18-hullers fodboldgolfbane, beliggende ved det smukke Kragerup Gods, kan du opleve en unik kombination af sport, natur og sjov! Banen er omkranset af en rig variation af blomster og træer, som ikke blot indrammer banen smukt, men også bidrager til at fremme biodiversiteten i området. Vores dedikerede gartnere sørger løbende for at vedligeholde banen, så du kan nyde en flot og indbydende fodboldgolfoplevelse på Sjælland.

 

Fodboldgolf er for alle!

Uanset om du kommer med venner, familie, kollegaer eller holdkammerater, er der sjov for alle aldre og evner. Tag en trækvogn med forfriskninger med, og nyd en dag fyldt med udendørs aktiviteter i naturskønne omgivelser. Det er den perfekte måde at bryde rutinen og skabe minder sammen med dem, du holder af. Skal du øve dine evner er du også velkommen til at tage en tur alene rundt på banen, så kan du træne dine skud og ende som nummer ét i din næste konkurrence.

Fodboldgolf som teamaktivitet

Fodboldgolf en ideel teambuildingaktivitet, når det skal være uformelt og hyggeligt. Det er en sjov og afslappet måde at styrke båndene med dine kollegaer på, hvor alle kan være med uanset deres færdigheder. Så hvorfor ikke tage kontoret med ud i det fri og opleve en anderledes og givende dag sammen?

Kom og oplev den spændende fusion af sport, natur og fællesskab hos Kragerup Aktivitetspark – hvor fodboldgolf bliver til en særlig oplevelse!

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X