Menu

Teambuilding

Teambuilding

På Kragerup Gods har vi teambuildingaktiviteter, der udfordrer hjernen, fysikken og lattermusklerne. Resultatet er bedre samarbejde og fællesskab.

Har din virksomhed eller afdeling været igennem en masse forandringer, eller står I f.eks. overfor en sammenlægning af afdelinger, hvor ansatte skal arbejde sammen på tværs af personlige og kulturelle forskelle, så kan behovet for teambuilding opstå.

Øvelser der udfordrer hjernen og fysikken

På Kragerup Gods har vi sammensat en væld af øvelser og aktiviteter, der lægger op til samarbejde og koordinering af en fælles indsats, som tager højde for de individuelle forskelle deltagerne imellem. Samtidig lærer øvelserne de ansatte at stole på hinanden og samtidig indse, at de kan løfte langt flere og mere komplekse opgaver, hvis de alle arbejder sammen.

Vores teambuildingøvelser vil styrke jer som afdeling eller virksomhed. I vil få en højere arbejdsglæde, en øget produktivitet og et styrket sammenhold, og det vil alt andet lige gøre hverdagen bedre og mere positiv for alle.

Vores professionelle eventteam samarbejder med eksterne partnere, så vi kan gi’ jer det bedste udbytte med hjem. Få inspiration til teambuildingøvelser her ( og lad os sammen skræddersy et forløb, der tager høje for jeres udfordringer, og som slutteligt vil styrke jer som team.

Brug for hjælp?
58 26 12 50
info@kragerup.dk

Telefontid
Mandag-lørdag 07:00 – 19:00
Søndag 08:00 – 14:00

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev