Romantisk godsophold i smukke omgivelser

Her er skønne omgivelser, smukke og historiske bygninger og værelserne er smukt indrettet.

Vi har i alt 57 værelser; standard, superior og deluxe værelser.

4_5_stars Har igen haft den STORE fornøjelse at besøge dette FANTASTISKE gods. Jeg må indrømme at jeg er blevet lidt små forelsket i dette sted. Elsker omgivelserne. De har det sødeste og ikke mindst professionelle personale. Fantastisk mad. Og drikke. Lækre værelser.

thumb_01_60_60Heidi C

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars1000 TAK for et forrygende ophold! Selv med mit trænede, kritiske øje fra branchen, var der ikke noget at sætte en finger på (måske med undtagelse af morgenkaffen) (...) Det må være en kæmpe logistisk opgave at få det hele til at hænge sammen på kryds og tværs, men I klarede det til UG 🙂 TAK igen for 4 magiske dage!

thumb_01_60_60Mette P

Se på TripAdvisor

 

4_5_starsEndnu en gang en skøn oplevelse. Personalet er så søde, imødekommende og meget kompetente. Gensynsglæden var stor fra vores side, da vi kommer ned til restauranten og det viser sig, at det er samme fantastiske og meget kompetente tjener Emil, som tager imod os. Vi havde en skøn aften endnu en gang.

thumb_01_60_60505Betinak

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at der stadig fandtes steder, hvor man får SÅ meget for pengene. Benyttede mig af ‘Aktiv ferie på Godset’ i fire dage med aktiviteter, lækker mad og et skønt værelse i perfekte, smukke omgivelser. Alt er inkluderet. Go High, Go Bounce, pool, kanosejlads, legeplads, mountainbikes m.m. Morgenmadsbuffet, burgere, paninis, middag og en picnickurv. Jeg kan simpelthen ikke finde EN lille ting at sætte min finger på - vi har haft det helt og aldeles fantastisk, og vil anbefale Kragerup Gods til alle. Tusind tak for den oplevelse​.

thumb_01_60_60M Murdoch

Se på Google

 

Romantisk godsophold

Et godsophold indeholder 3-retters menu efter køkkenchefens valg samt et glas bobler i forbindelse med middagen, overnatning i et standard dobbeltværelse og morgenbuffet i hovedbygningen.
Bemærk at billedet er af et deluxeværelse.

Lørdagstillæg kr. 200,-
Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-
Opgradering til et superior værelse kr. 100,- pr. pers
Opgradering til et deluxe værelse kr. 250,- pr. pers.

Ønskes kaffe og kage kan dette tilkøbes kr. 75,- pr. person.
Børn under 12 år er halv pris.

Morgenbuffet serveres i Hvælvingekælderen:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Med et ophold på Kragerup Gods, er der altid fri adgang til poolområdet hvor både pool og sauna er inkluderet. Nyd middage i Restaurant Blixen og tag på oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. Se vores aktivitetspark.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområdet med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Stikbold i go bounce

De små vil elske det!

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X