SPAR 30% på et godsophold

Book i januar eller februar måned mandag til torsdag.

Rabatten er fratrukket, når du booker online, Nyd et 4-stjernet godsophold med en du holder af, en lækker 3-retters middag i den historiske Restaurant Blixen og overnat i smukke værelser.
*Tilbuddet gælder ikke i uge 7 & 8, opholdet er non refundable, og der kan ikke anvendes eksisterende gavekort.
4-stjerner

Romantisk godsophold

Ta’ på et weekendophold på Kragerup Gods og flyt ind i herskabelige omgivelser med himmelseng og badekar. Nyd vores hyggelige poolområde med pool, jacuzzi og sauna, en romantisk tur i den smukke park og skov eller læs en god bog foran pejsen i vores havestue. I er også velkommen til at sejle en tur rundt i voldgraven. Vi har så mange ting, I skal opleve … og vi har rigtig meget plads!
Hop en tur i poolen, slap af i boblebadet og varme jer i saunaen.

Et godsophold indeholder en 3-retters menu efter køkkenchefens valg samt et glas bobler i forbindelse med middagen, kaffe og kage i stuerne kl 15.00-16.30, overnatning i et standard dobbeltværelse og morgenbuffet i hovedbygningen.

Morgenbuffet serveres i Hvælvingekælderen:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Opgradering og tillæg:
Lørdagstillæg kr. 200,-
Opgradering til et superiorværelse kr. 200,-
Opgradering til et deluxeværelse kr. 500,-
Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-

Børn under 12 år er halv pris.

Nyd middage i Restaurant Blixen og tag på oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. Se vores aktivitetspark.

4_5_stars Har igen haft den STORE fornøjelse at besøge dette FANTASTISKE gods. Jeg må indrømme at jeg er blevet lidt små forelsket i dette sted. Elsker omgivelserne. De har det sødeste og ikke mindst professionelle personale. Fantastisk mad. Og drikke. Lækre værelser.

thumb_01_60_60Heidi C

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars1000 TAK for et forrygende ophold! Selv med mit trænede, kritiske øje fra branchen, var der ikke noget at sætte en finger på (måske med undtagelse af morgenkaffen) (...) Det må være en kæmpe logistisk opgave at få det hele til at hænge sammen på kryds og tværs, men I klarede det til UG 🙂 TAK igen for 4 magiske dage!

thumb_01_60_60Mette P

Se på TripAdvisor

 

4_5_starsEndnu en gang en skøn oplevelse. Personalet er så søde, imødekommende og meget kompetente. Gensynsglæden var stor fra vores side, da vi kommer ned til restauranten og det viser sig, at det er samme fantastiske og meget kompetente tjener Emil, som tager imod os. Vi havde en skøn aften endnu en gang.

thumb_01_60_60505Betinak

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at der stadig fandtes steder, hvor man får SÅ meget for pengene. Benyttede mig af ‘Aktiv ferie på Godset’ i fire dage med aktiviteter, lækker mad og et skønt værelse i perfekte, smukke omgivelser. Alt er inkluderet. Go High, Go Bounce, pool, kanosejlads, legeplads, mountainbikes m.m. Morgenmadsbuffet, burgere, paninis, middag og en picnickurv. Jeg kan simpelthen ikke finde EN lille ting at sætte min finger på - vi har haft det helt og aldeles fantastisk, og vil anbefale Kragerup Gods til alle. Tusind tak for den oplevelse​.

thumb_01_60_60M Murdoch

Se på Google

 

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Reception Supervisor
Sabina Thorup

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool, jacuzzi og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X