fbpx

Godsophold

Overnat i vores standard, superior eller deluxe værelser

Besøg Kragerup Gods og nyd et dejligt godsophold. Her er skønne omgivelser, smukke og historiske bygninger og værelserne er smukt indrettet. Vi har i alt 57 værelser i 3 kategorier; standard, superior og deluxe værelser. Deluxe værelserne er beliggende i Hovedbygningen. Standard og superior værelserne i vores avlsbygninger.

4_5_stars Vi havde købt et slotsophold til Kragerup gods. Vores venner havde været der en gang på deres 1års bryllupsdag, og derfor skulle dette da prøves ogen for dem, og første gang for os. Da vi ankom tod Steen i Receptionen imod og, og det var også han vi koordineret...

thumb_01_60_60Maria A

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Bookede et valentine's ophold til min kone og jeg i et opgraderet deluxe rum. Faciliteterne var virkelig flotte, kvalitet og atmosfære var i højsædet, og da min kone er laktoseintolerant og veganer var det vigtigt at få dette på plads også, men receptionen sørgede for...

thumb_01_60_60674ren_v

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi havde et godsophold med middag incl. Alt lige fra værelset til maden var i top. Desværre var spa’en under reparation mens vi var der men swimmingpool og sauna var i super stand og meget lækkert. Personalet er i en liga for sig. Alle var meget venlige og afslappede...

thumb_01_60_60Aresteen123

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi havde en fuldstændig fantastisk oplevelse på kragerup gods, alt var så smukt og lækkert.maden fantastisk og personale det samme man føler sig meget velkommen fra start.vi kommer igen. Et eventyr som kan klart anbefales.

thumb_01_60_60Adventurer185131

Se på TripAdvisor

 

Ophold

Et godsophold indeholder et glas bobler ved ankomst, 3-retters menu efter køkkenchefens valg, overnatning i et standard dobbeltværelse samt morgenbuffet i hovedbygningen. Standard samt superior dobbeltværelserne er beliggende i de tilhørende avlsbygninger. Deluxe dobbeltværelserne er beliggende i hovedbygningen.

Ankomst lørdag:
Standard værelse: kr. 1440,- pr. person
Superior værelse: kr. 1560,- pr. person
Deluxe værelse: kr. 1740,- pr. person

Enkeltværelsestillæg kr. 300,-
Ønskes kaffe og kage kan dette tilkøbes kr. 75,- pr. person.

Morgenbuffet serveres i Hvælvingekælderen:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Med et ophold på Kragerup Gods, er der altid fri adgang til poolområdet hvor både pool og sauna er inkluderet. Nyd middage i Restaurant Blixen og tag på oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. Se vores aktivitetspark.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri adgang til vores lille poolområdet med pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Lige nu:

30% rabat på godsophold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X