Romantisk godsophold

Vil du på et rigtig herregårdsophold?

Vil du på et rigtig herregårdsophold? Oplev vores signatur godsophold med en du holder af, en romantisk middag for 2 i den historiske Restaurant Blixen og overnat på et smukt hotelværelse. I er også velkommen til at benytte vores lækre poolområde med pool og sauna. Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferieperioder.

4-stjerner

Romantisk godsophold

Ta’ på et ægte herregårdsophold på Kragerup Gods og flyt ind i herskabelige omgivelser med himmelseng og badekar. Nyd en romantisk tur i den smukke park og skov eller læs en god bog foran pejsen i vores havestue. I er også velkommen til at sejle en tur rundt i voldgraven eller besøge vores hyggelige poolområde med både pool og sauna.

Et godsophold indeholder kaffe og kage i stuerne, en 3-retters menu efter køkkenchefens valg samt et glas bobler i forbindelse med middagen, en overnatning i et fint standardværelse beliggende i de tilhørende avlsbygninger og morgenbuffet i hovedbygningen dagen derpå.

Morgenbuffet serveres i Hvælvingekælderen:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Opgradering og tillæg:
Lørdagstillæg kr. 300,-
Opgradering til et superiorværelse (beliggende i tilhørende avlsbygninger) kr. 300,-
Opgradering til et deluxeværelse (beliggende i hovedbygningen) kr. 600,-
Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-

Børn under 12 år er halv pris.

Nyd middage i Restaurant Blixen og tag på oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. Se vores aktivitetspark.

4_5_stars Værelset var over alt forventning, dejlig stor himmelseng, lækkert badeværelse med kar og dobbelt-brusekabine. Stuerne på godset emmer af hygge og er virkelig elegante. Man føler sig helt kongelig når man sidder i biblioteket, med pejs og Chesterfield møbler...

thumb_01_60_60Linda Simonsen

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Stedet er utrolig smukt. Bliver altid fascineret af både de udendørs arealer og de smukke indendørs møbler og hygge.

thumb_01_60_60Aase Due

 

4_5_stars Meget flotte værelser, super lækker mad og vinmenu, hvor der ofte blev fyldt op i glassene. Alle personaler var utrolig søde og imødekommende. Vi var på gourmetophold og det var alle pengene værd.

thumb_01_60_60Dorte Dideriksen

 

4_5_stars Aldeles skøn overnatning. Super modtagelse af glad, imødekommende personale. Dejligt, hyggeligt og rent værelse. Fantastisk mad, serveret af smilende og kompetent personale. Dejligt spa område. Go idé, kun at lukke 8 ind af gangen. Kommer igen.

thumb_01_60_60Diana Chabert

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferier.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X