Select Page

Romantisk godsophold

Vil du overnatte i romantiske omgivelser på et ægte gods?

På vores signatur godsophold får du en romantisk middag for 2 i den historiske Restaurant Blixen og overnatning på et smukt hotelværelse. I er også velkommen til at benytte vores lækre poolområde med pool og sauna. Bemærk, at vi kører med timeslots i weekender og ferieperioder, så der er god plads til jer.

4-stjerner

Romantisk godsophold

Ta’ på et ægte herregårdsophold på Kragerup Gods og flyt ind i herskabelige omgivelser. Nyd en romantisk tur i den smukke park og skov eller læs en god bog foran pejsen i vores havestue. I er også velkommen til at sejle en tur rundt i voldgraven eller besøge vores hyggelige poolområde med både pool og sauna.

Et godsophold indeholder kaffe og kage i stuerne, en 3-retters menu efter køkkenchefens valg samt aperitif i forbindelse med middagen, en overnatning i et fint værelse beliggende i de tilhørende avlsbygninger og morgenbuffet i hovedbygningen dagen derpå.

Morgenbuffet serveres i Hvælvingekælderen:
– Mandag til fredag fra kl. 7:00 – 10:00
– Lørdag & søndag fra kl. 8:00 – 11:00

Opgradering og tillæg:
Lørdagstillæg kr. 300,-
Opgradering til et superiorværelse (beliggende i tilhørende avlsbygninger) kr. 300,-
Opgradering til et deluxeværelse (beliggende i hovedbygningen) kr. 600,-
Tillæg på enkeltværelse kr. 300,-

Nyd middage i Restaurant Blixen og tag på oplevelser i aktivitetsparken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen (f. Dinesen). Her kan du nyde romantiske middage, frokoster og desserter, hvor det også er muligt at middagen nydes på vores skønne terrasse, hvis vejret er til det. Med årstidens friske råvarer, vil du altid være sikker på, at du får serveret mad i særklasse. Husk at booke bord.

Go High Aktivitetspark

Du er mere end velkommen til at besøge Kragerups Aktivitetspark i skoven. Her er der masser af oplevelser der venter på dig. Prøv f.eks. Danmarks første klatrepark i træerne, Go High, Danmarks første trampolinpark i trætoppene, Go Bounce, Fodboldgolf eller en af vores andre aktiviteter. Se vores aktivitetspark.

4_5_stars Vi var ved Kragerup Gods for at prøve Go high d.19/7-2021. Har to teenagedrenge som havde en helt igennem fantastisk dag. Alt fungerede upåklageligt. God instruktion og masser af plads ved klatrebanerne. Vi voksne nød solen i de lækre omgivelser, sejlede i kano ved voldgraven og byg selv sandwich var et hit.

Lotte Clausen

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Altid en skøn oplevelse - så mange muligheder for alle aldre - oplagt både til familie tur med børn eller kæreste tur. Eller en gruppe venner - stemning og omgivelser er så fine og både mad og personale er helt i top 🙂

4_5_stars Meget flotte værelser, super lækker mad og vinmenu, hvor der ofte blev fyldt op i glassene. Alle personaler var utrolig søde og imødekommende. Vi var på gourmetophold og det var alle pengene værd.

thumb_01_60_60Dorte Dideriksen

 

4_5_stars Aldeles skøn overnatning. Super modtagelse af glad, imødekommende personale. Dejligt, hyggeligt og rent værelse. Fantastisk mad, serveret af smilende og kompetent personale. Dejligt spa område. Go idé, kun at lukke 8 ind af gangen. Kommer igen.

thumb_01_60_60Diana Chabert

Poolområde

Når du booker et ophold på Kragerup Gods har du fri mulighed for at besøge vores hyggelige poolområde. Poolområdet består af en pool og sauna. Ønsker du et håndklæde og/eller en badekåbe, kan de lejes for henholdsvis 20 og 40 kr i receptionen.

Bemærk vi kører med timeslots i weekender og ferier.

Danmarks mest romantiske godsophold

De romantiske omgivelser ved Kragerup Gods sikrer en helt særligt og intim atmosfære året rundt. Når I tager på godsophold på Kragerup Gods, flytter I ind i herskabelige omgivelser med himmelseng, badekar og en naturrig kulisse, som I kan gå på opdagelse i under jeres ophold.

Et romantisk godsophold indeholder kaffe og kage i havestuen ved ankomst, en 3-retters menu efter køkkenchefens valg samt en aperitif og ikke mindst en overnatning i et af vores smukke værelser. Jeres værelse er beliggende i de tilhørende avlsbygninger, hvor historiens vingesus virkelig er til at tage og føle på. Dagen derpå er I inviteret til en udsøgt morgenbuffet i vores hovedbygning.

 

Et godsophold fyldt med oplevelser

Kragerup Gods er beliggende i naturskønne omgivelser på Vestsjælland, og vi har forvandlet en del af vores grund til en spændende aktivitetspark. Jeres godsophold kan derfor pakkes med romantiske, sjove og aktive oplevelser som fx en frokost ved den smukke park, en kanotur rundt i voldgraven eller en tur i vores poolområde med pool, sauna og fodspa. Hvis I ønsker at mærke adrenalinen pumpe, kan I tage en tur i højderne i vores Go High Klatrepark, løse et ”mordmysterium” rundt på godset eller give jer i kast med bueskydning.

Vi har med andre ord masse skønne faciliteter, der kan bidrage til at gøre jeres romantiske godsophold ganske uforglemmeligt. I er altid velkomne til at besøge vores personale i receptionen, som kan hjælpe jer med at planlægge jeres godsophold. Vi kan altid anbefale at slutte dagen af med kvalitetstid i vores romantiske pejsestue, hvor I kan nyde en drink eller to og snakke om dagens oplevelser.

Mad og vin i smuk symfoni

På Kragerup Gods driver vi vores eget landbrug med blandt andet produktion af økologiske proteinafgrøder, som I kan smage under jeres godsophold. I vores Restaurant Blixen kan I nemlig nyde helt enestående gastronomiske oplevelser, hvor kokke og ansatte med en utrættelig passion for mad og vin vil kuratere en fantastisk aften for jer. Godskokkene laver mad efter et princip om at bruge sæsonens bedste råvarer med en kort rejse fra jord til bord. Stilen er nynordisk med et personligt præg, og flere af vores råvarer kommer fra vores egen avl.

 

Book et romantisk godsophold på Kragerup Gods

Hvis I er på udkig efter et godsophold, hvor historien, romantikken og naturen virkelig er til at mærke, så er et ophold på Kragerup Gods lige det, I leder efter. Der sidder altid en kyndig medarbejder klar til at hjælpe jer med at booke et romantisk godsophold eller svare på eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra jer.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X