Select Page

Fest

Lad Kragerup danne ramme for brylluppet, konfirmationen eller fødselsdagen.

På Kragerup Gods tilbyder vi 6 historiske selskabslokaler med sans for detaljen. Konfirmationen kan afholdes i den graciøse spisestue og bryllupsfesten i vores største lokale Kviestalden, hvor der er plads til 250 personer ved langbord.

Bryllup

Afhold jeres bryllupsdag på Kragerup Gods og få en unik, mindeværdig og smuk dag i aldrig glemmer.

Konfirmation

En uforglemmelig konfirmation i den smukke spisestue, fyldt med sjov og hygge sammen med familien. En fest konfirmanden aldrig glemmer!

Firmafest

Hold vikingefest i Skovhytten med udklædning, ølhorn, helstegt pattegris og musik.

Polterabend

Hold polterabend på Kragerup Gods og få en fest i aldrig vil glemme. Vi tilbyder flere forskellige polterabend pakker.

Festlokaler

Se en oversigt over alle vores festlokaler.

Selskabspakker

Skal du holde rund fødselsdag, eller vil du bare gerne holde en fest? Så er Kragerup Gods den perfekte lokation. Se alle vores selskabspakker og bliv inspireret!

4_5_stars Alt var bare PERFEKT til vores sølvbryllup med 40 gæster, live band, etc. - stort TAK til Kragerup Gods for fantastiske lokaler, serviering, mad, vine, drinks - ja det hele. Vi havde booket Kammerherrens Fest (med let vin-opgradering) og mad+vine var på Michelin standard. Super servering, hyppig opfyldning af glas, lækker mad, som alle gæsterne STOR roste...

thumb_01_60_60NikolajHellerup

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi fejrede vores diamantbryllup med familien. Alt fungerede perfekt og som vi havde aftalt. Rammerne på Kragerup Gods var de bedst tænkelige [...] Det er et meget smukt og velholdt sted, spændende og komfortable værelser, skønne lokaler og perfekt og venlig betjening. Mad og drikkevarer var alt sammen i top. Alle deltagerne var begejstrede for stedet og arrangementet, og vi fik en dejlig dag/aften ud af det. Kunne ikke gøres meget bedre.

thumb_01_60_60Andreas

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Vi afholdte en 80 års fødselsdag med 12 deltagere, og bestilte 4 retters menu med efterfølgende fri bar og natmad. Indlogering foregik på et antal af de dyre dobbeltværelser samt et enkeltværelse. Alt forløb efter planen. Da vi ankom, blev der taget mere...

thumb_01_60_60Jan P

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Oplevede Kragerup Gods for 1. gang i lørdags, og det er bestemt ikke sidste gang. Vi var ca. 79 personer til et brag af en 60-års fødselsdagsfest, startende kl. 11:00 lørdag formiddag indtil udcheckning søndag formiddag. ALT var fuldkommen forrygende og fantastisk på stedet...

thumb_01_60_60Karin R

Se på TripAdvisor

 

Vi viser gerne vores unikke gods, beliggende i fantastiske omgivelser, frem. Ring til os eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Receptionen
Kragerup Gods

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X