Select Page

Hold firmajulefrokosten 2024 på Kragerup Gods

Skræddersy julefrokosten til jeres virksomhed

Firmajulefrokoster er for mange en værdsat tradition, der giver virksomheder mulighed for at fejre årets afslutning i festligt samvær med kollegaerne og eventuelt samarbejdspartnere. Hos Kragerup Gods er vi specielt gode til at arrangere skræddersyede firmajulefrokoster, der opfylder den enkelte virksomheds ønsker og behov.

Skræddersyet julefrokost

Ønsker I et privat lokale til jeres julefrokost, kan vi finde det helt rigtige til jer. I kan vælge mellem Den Lille Pakke eller Den Store Pakke, hvor I vil få serveret hhv. en 3- eller 4-retters menu, der afspejler højtiden og årstidens råvarer, som vores professionelle kokke kreerer. Har I særlige ønsker eller krav til maden, er det muligt at snakke med vores kokke om at tilføje til menuen.

Det er også muligt at ankomme om eftermiddagen til hyggelige juleaktiviteter, teambuilding eller sjov og spas og bagefter nyde vores lækre æbleskiver og gløgg.

I det private lokale på godset er det også muligt at arrangere jeres egne indslag af eks. Musik, komik eller andet, hvor vi kan imødekomme jeres ønsker om plads og opstilling.

Find de perfekte lokaler til jeres firmajulefrokost på Sjælland

Lokalerne på Kragerup Gods er en imponerende ramme til en festlig julefrokost i 2024. Her kan jeres virksomhed arrangere firmajulefrokosten i et af vores lokaler, der kan rumme alt fra 7 til 250 personer. Vores hyggelige Spisestue rummer op til 32 personer og atmosfæren i rummet er helt unik. Den ældre stil med stuk, smukke lysekroner og polstrede stole gør Spisestuen til en intim og særlig oplevelse i det lyse lokale. Vores største lokale på Kragerup Gods er Kviestalden, der kan rumme op til 250 personer, og har en lille terrasse, hvor I kan samles om en velkomstdrink eller en tale.

Fleksibiliteten i lokalerne giver os mulighed for at skabe en intim og personlig atmosfære for alle gæster, hvor kolleger kan nyde hinandens selskab i smukke og historiske omgivelser.

Uanset om I foretrækker en traditionel eller mere moderne indretning, tilbyder vi hos Kragerup Gods passende lokaler, der kan skabe den ønskede stemning for festlighederne.

Skal vi holde den perfekte julefrokost for jer?

Hvis din virksomhed ønsker at skabe en uforglemmelig firmajulefrokost, kan I kontakte os for at høre mere om muligheden for at få et skræddersyet tilbud. Kragerup Gods er det ideelle sted at afholde en skræddersyet firmajulefrokost i 2024, hvor alle virksomheder kan nyde godt af smukke lokaler, fleksibiliteten og vores ekspertise i planlægning.

Ønsker I runde eller lange borde, et opdelt lokale til mad og dans, tilføjelser til pakkerne, at komme lidt rundt på godset inden I skal sidde og spise i flere timer eller kunne I tænke jer en cocktailbar, så kan vi hjælpe jer med at skabe de helt rigtige rammer til netop jeres fest. Har I selv et indslag som musik eller andet med, kan vi også hjælpe jer med dette.

Tilkøb

Overnatning
Overnatning i standardværelse inkl. morgenbuffet for 2 personer kr. 1100
Overnatning i superiorværelse inkl. morgenbuffet for 2 personer kr. 1400
Overnatning i deluxeværelse inkl. morgenbuffet for 2 personer kr. 1700
Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenbuffet for 1 person kr. 800

Privat julefrokost er muligt mandag – lørdag fra midt november og hele december 2024.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Uanset om jeres virksomhed ønsker en traditionel eller mere unik julefrokostoplevelse, kan vi hos Kragerup Gods imødekomme disse ønsker, så jeres julefrokost på Sjælland bliver en mindeværdig begivenhed, der styrker samarbejdet og fællesskabet blandt kollegerne.

Kontakt os i dag på telefon +45 58 26 12 50 eller på mail: selskab@kragerup.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe den perfekte firmajulefrokost, så I kan nyde aftenen i festligt selskab med kollegaerne, mens vi tager os af alt det praktiske og opvarter jer gennem hele aftenen.

 

Se årets arrangementer

Kragerup-gods-go-high-oktoberfest-round

juni, 2024

2024søn23jun6:00 pm12:00 pmSankt Hans på godsetLad den hyggelige midsommerstemning brede sig6:00 pm - 12:00 pm

Vis flere

Vi viser gerne vores unikke gods, beliggende i fantastiske omgivelser, frem. Ring til os eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Receptionen
Kragerup Gods

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X