fbpx

Go High

Vi har åbent alle dage!

GRUNDET CORONA SKAL MAN VED BOOKING AF GO HIGH MEDBRINGE EGNE HANDSKER ELLER KØBE I ISHUSET FOR KR. 30,-. Hør om vores corona tiltag her.

Åbningstider

Mandag til søndag fra kl. 10.00 – 20.00

(sidste instruktion/starttid kl. 16.00)

Vores personale tager alle de nødvendige forholdsregler for at passe på vores gæsters samt deres eget helbred. Der vil under seletjek og redninger derfor blive benyttet maske, briller og handsker, og der vil være håndsprit til rådighed ved toiletter, ishus, seleskur og grillområde.

Som gæst som beder vi om, at i følger de gældende retningslinjer så som god håndhygiejne, god afstand og host og nys i ærmet etc.

Fredag til søndag fra kl. 10.00 – 17.00

(sidste instruktion/starttid kl. 14.00)

Lukket mandag til torsdag

Vores personale tager alle de nødvendige forholdsregler for at passe på vores gæsters samt deres eget helbred. Der vil under seletjek og redninger derfor blive benyttet maske, briller og handsker og der vil være håndsprit til rådighed ved toiletter, ishus, seleskur og grillområde.

Som gæst som beder vi om at i følger de gældende retningslinjer så som god håndhygiejne, god afstand og host og nys i ærmet etc.

Go High klatrepark

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og en af Sjællands mest udfordrende. Go High består af en ca. 6 km lang klatrepark beliggende i trætoppene. Klatreparken har 8 klatrebaner med varierende sværhedsgrader og sammenlagt 3.500 meter svævebane. Den længste er på 416 m. og er dermed Danmarks længste svævebane. Klatrebanen ‘Go High Extreme’ er for de ekstra modige og er det nyeste tiltag i parken. Klatreparken består af i alt 113 udfordringer, 35 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Vi gør opmærksom på at man SKAL checke ind i Go High min. 15 minutter før instruktionen starter – kommer man for sent, kan vi ikke garantere plads på holdet og man må vente, til der bliver ledigt igen.

For at prøve Go High, er der et krav på min. 7 år samt maks. 130 kg.

Husk at booke din grill-selv-burger samtidig med, at du booker Go High. Du kan højest klatre i 4 timer. Det er også muligt at købe en kombibillet til Go High og Go Bounce.

Ønsker man at aflyse eller rette ned i antal, skal dette senest ske 72 timer inden man har en Go High reservation.

Go Bounce trampolinpark

Når du booker en kombibillet er det både til Klatreparken Go High og trampolinparken Go Bounce. Go Bounce åbnede i 2019 og er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne. Hvis man trænger til en pause, kan man bruge 2 platforme, som har træstubbe til at sidde på og lave knob binding eller spille megaklodsmajor.

For at prøve Go Bounce, er der et krav på min. 4 år samt maks. 130 kg. Husk at booke din grill-selv-burger samtidig med, at du booker Go Bounce.

Book kombibillet

Hide me!
Hide this
Priser på kombibillet

Alle dage

Børn 7-9 år: kr. 160,-
Unge 10-13 år: kr. 260,-
Voksne 14+: 350,-

Årskort

Børn 7-9 år: kr. 750,-
Unge 10-13 år: kr. 950,-
Voksne 14+: 1050,-

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

113 udfordringer

Go High består af 113 udfordringer fordelt på 8 forskellige baner, hvor der bl.a. er klatrevægge, trapez og gyngende træstammer. Banerne strækker sig igennem hele skoven og har utallige sværhedsgrader.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

35 svævebaner

Go high parken har 35 svævebaner. På rød og hvid bane kommer du til at opleve danmarks længste svæv på 416 m. Her suser du gennem skov og henover vores store fodboldgolf bane.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Højeste punkt – 28 m.

På vores mest udfordrende bane, rød bane, møder du vores højeste punkt på 28 m. Du kan også udfordre dig selv på vores sorte bane, Go High Extreme, hvor du springer ud i frit fald fra 16 meters højde.

Go High Extreme

Go High Extreme, også kaldet sort bane, er det nyeste tiltag i Go High klatreparken og er for de ekstra modige. Her skal du klatre op af en klatrevæg, videre op af en trappe til du til sidst står på den 16 m. høje platform. Her skal du lade dig falde frit fra 16 meters højde, hvoraf 3 meter er frit fald. Det betyder at snoren først griber dig efter du er faldet 3 meter ned.

For at benytte banen skal du:
Min. være 10 år
Min. være 140 cm.
Maks. veje 130 kg.

Fraskrivelse af ansvar

Vores baner bliver sikkerhedstestet dagligt af vores dygtige personale, og det er derfor helt sikkert at komme op i trætopperne på Kragerup Go High. Kommer du i problemer på en af banerne, er vores dygtige instruktører parate til enten at få dig over forhindringen eller hjælpe dig sikkert ned fra trækronerne.

For alles skyld er det derfor nødvendigt, at alle der prøver Go High skal udfylde og underskrive vores ansvarsfraskrivelse (dette kan gøres hjemmefra, så kommer du hurtigere op og klatre). Vi sikrer, at alle konstruktioner har de nødvendige godkendelser fra myndighederne og politiet og alt er underlagt løbende kontrol.

Vi er erhvervsansvarsforsikret hos Tryg.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til mig eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Simon Kullegaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Aktivitetsparken har åben

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X