Go High

Få dig en fed natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 meters højde.

OBS! Det er ikke længere et krav at besøgende i aktivitetsparken skal være testet for Covid-19. Vi anbefaler dog alle at benytte handsker.

Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten.

Åbningstider

Parkens åbningstider

Go High klatrepark

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark, en af Sjællands mest udfordrende, og den fedeste. Hvis du spørger os! Over 6 km består klatreparkens 8 baner af – alle 8 baner med varierende sværhedsgrader, hvor der sammenlagt er 3.500 meter svævebane. Den længste svævebane er 416 m. som dermed er en af Danmarks længste svævebaner. ‘Go High Extreme’ er det nyeste tiltag i parken og er for de ekstra modige, hvorfor den hedder Extreme. Parken består af i alt 113 udfordringer, 35 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Vi gør opmærksom på:
– Man SKAL checke ind i Go High min. 30 minutter før instruktionen starter. Kommer man for sent, kan vi ikke garantere plads på holdet og man må vente, til der bliver ledigt igen.
– Vi anbefaler alle at benytte handsker i Go High – medbring dine egne eller køb et par af os kr. 30,-
– For at prøve Go High, er der et krav på min. 7 år samt maks. 130 kg.
– Man må ikke have indtaget alkohol før aktiviteten.
– Ønsker man at aflyse eller rette ned i antal, skal dette senest ske 72 timer inden man har en Go High reservation.

Husk at booke din grill-selv-burger samtidig med, at du booker Go High. Du kan højest klatre i 4 timer. Det er også muligt at købe en kombibillet til Go High og Go Bounce.

Go Bounce trampolinpark

Vi har lavet en billet kaldet kombibillet, så du både har mulighed for at prøve Klatreparken Go High og trampolinparken Go Bounce. Go Bounce åbnede i 2019 og er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne. Hvis man trænger til en pause, kan man benytte 2 platforme, som har træstubbe til at sidde på og lave knob binding eller spille megaklodsmajor.

For at prøve Go Bounce, er der et krav på min. 4 år samt maks. 130 kg. Husk at booke din grill-selv-burger samtidig med, at du booker Go Bounce.

Book kombibillet

Hide me!
Hide this
Priser på kombibillet

Alle dage

Børn 7-9 år: kr. 180,-
Unge 10-13 år: kr. 280,-
Voksne 14+: 370,-

Årskort

Børn 7-9 år: kr. 750,-
Unge 10-13 år: kr. 950,-
Voksne 14+: 1050,-

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

113 udfordringer

De 8 baner består af 113 udfordringer, hvor der bl.a. er klatrevægge, trapez og gyngende træstammer. Banerne strækker sig igennem hele skoven og har utallige sværhedsgrader.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

35 svævebaner

I alt er der 35 svævebaner fordelt på hele klatreparken. På rød og hvid bane kommer du til at opleve danmarks længste svæv på 416 m. Her suser du gennem skov og henover vores store fodboldgolf bane.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Højeste punkt – 28 m.

På vores mest udfordrende bane, rød bane, møder du vores højeste punkt på 28 m. Du kan også udfordre dig selv på vores sorte bane, Go High Extreme, hvor du springer ud i frit fald fra 16 meters højde.

Go High Extreme

Go High Extreme, også kaldet sort bane, er det nyeste tiltag i Go High klatreparken og er for de ekstra modige. Her skal du klatre op af en klatrevæg, videre op af en trappe til du til sidst står på den 16 m. høje platform. Her skal du lade dig falde frit fra 16 meters højde, hvoraf 3 meter er frit fald. Det betyder at snoren først griber dig efter du er faldet 3 meter ned.

For at benytte banen skal du:
Min. være 10 år
Min. være 140 cm.
Maks. veje 130 kg.

Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten.

Fraskrivelse af ansvar

Vores baner bliver sikkerhedstestet dagligt af vores dygtige personale, og det er derfor helt sikkert at komme op i trætopperne på Kragerup Go High. Kommer du i problemer på en af banerne, er vores dygtige instruktører parate til enten at få dig over forhindringen eller hjælpe dig sikkert ned fra trækronerne.

For alles skyld er det derfor nødvendigt, at alle der prøver Go High skal udfylde og underskrive vores ansvarsfraskrivelse (dette kan gøres hjemmefra, så kommer du hurtigere op og klatre). Vi sikrer, at alle konstruktioner har de nødvendige godkendelser fra myndighederne og politiet og alt er underlagt løbende kontrol.

Vi er erhvervsansvarsforsikret hos Tryg.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Aktivitetspark
Go High

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X