Go High

Få dig en fed natur- & klatreoplevelse, når vores klatrepark Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 meters højde.

Her er der altid liv i skoven, grin og trætte arme.

Vi gør opmærksom på, man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten. Læs de mest stillede spørgsmål her.

December
Lukket

Vi holder gerne åbent i lukkede perioder i aktivitetsparken for grupper over 10 personer. Ved booking, kontakt aktivitetsparken på 5826 1250 #2.
Du bliver kaldt ned fra træerne en halv time før parken lukker.
Vi opfordrer alle til at booke billet til klatring online i god tid.

Januar – Marts
Lukket (Åbent i uge 7 vinterferie kl. 10 - 17)
(Sidste Go High instruktion kl. 13.00)

April
Lørdag & søndag kl. 10 – 17 (Påskeåbent den 01.–10. april)
(Sidste Go High instruktion kl. 13.00)

Maj – august
Mandag – søndag kl. 10 – 19
(Sidste Go High instruktion kl. 15.00)

September – oktober (t.o.m 29 oktober)
Mandag – søndag kl. 10 – 17
(Sidste Go High instruktion kl. 13.00)

November
Lukket

December
Lukket

Vi holder gerne åbent i lukkede perioder i aktivitetsparken for grupper over 10 personer. Ved booking, kontakt aktivitetsparken på 5826 1250 #2.
Du bliver kaldt ned fra træerne en halv time før parken lukker.
Vi opfordrer alle til at booke billet til klatring online i god tid.

Go High klatrepark

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark, en af Sjællands mest udfordrende, og den fedeste – hvis du spørger os! Klatreparken er over 6 km lang, og vi har 8 klatrebaner med varierende sværhedsgrader, hvor der sammenlagt er 1,650 meter svævebane. Den længste svævebane er 416 m. som dermed er en af Danmarks længste svævebaner. ‘Go High Extreme’ er for dig der er ekstra modig, hvorfor den hedder ‘Extreme’. Parken består af over 100 udfordringer, 35 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Kragerup Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Du kan også vælge at købe en kombibillet til aktiviteterne Go High, Go Bounce, Fodboldgolf og ‘share your moments’, hvis du ønsker at prøve flere aktiviteter. Køber du en Go High billet kan du også tilkøbe ‘share your moments‘.

Go Highs instruktører har op til 2022 sæsonens åbning renoveret flere af banerne i Go High. Derfor kan vi med glæde meddele af kødannelsen i anlægget er fortid! I forbindelse med adskillelsen af rød og hvid bane, har vi nu 6 svævebaner på over 250 m. hvoraf den længste er 416 m. Ydermere har vi fået helt nye klatremomenter med fokus på anderledes muskelgrupper og balance bevægelser, og farten er skruet helt op!

Vi gør opmærksom på:
– Man SKAL checke ind i Go High min. 30 minutter før instruktionen starter. Kommer man for sent, kan vi ikke garantere plads på holdet og man må vente, til der bliver ledigt igen.
– Vi anbefaler alle at benytte handsker i Go High – køb et par af os kr. 35,-
– For at prøve alle Go High banerne skal man være min. 140 cm. Er man under 140 cm. må man prøve lysegrøn og mørkegrøn bane. Alderskrav min. 7 år og maks 130 kg.
– Er du under 18, skal du have en underskrift med fra din værge, før du må klatre.
– Man må ikke have indtaget alkohol før aktiviteten.
– Ønsker man at aflyse eller rette ned i antal, skal dette senest ske 48 timer inden man har en Go High reservation.
– Du har adgang til Go High banerne i 3 timer
Læs alle de mest stillede spørgsmål her.

Kombibillet

Med en kombibillet har du adgang til klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce, Fodboldgolf og ‘Share Your Moments’.

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og den fedeste, hvis du spørger os! Klatreparken er over 6 km lang, har 8 klatrebaner, over 100 udfordringer, 35 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Kragerup Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Trampolinparken Go Bounce er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne.

Vores fodboldgolfbane har 18 huller og 2 sværhedsgrader. Så kan alle i familien være med.

Share your moments er vores nyeste tiltag i parken, som vi har glædet os til at præsentere jer for! I træerne har vi opsat kameraer, som fanger de gode øjeblikke i trækronerne. Det eneste du skal gøre er, at scanne dit armbånd og smile stort til kameraet. Armbåndet får du udleveret i skovens reception. Del de gode billeder på de sociale medier og tag @kragerupgohigh. Så nemt er det.

Share your moments – kameraoplevelse

I træerne har vi opsat kameraer, som fanger de gode øjeblikke, når du er oppe og klatre. Tilkøber du vores ‘share your moments – kameraoplevelse’ får du i skovens reception udleveret et armbånd, som du skal scanne ved de opsatte checkpoints. Smil stort til kameraet, del de gode billeder på de sociale medier og husk at tagge @kragerupgohigh. Så nemt er det!

Tilkøb af kameraoplevelsen kr. 50,-

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

113 udfordringer

De 8 baner består af 113 udfordringer, hvor der bl.a. er klatrevægge, trapez og gyngende træstammer. Banerne strækker sig igennem hele skoven og har utallige sværhedsgrader.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

35 svævebaner

I alt er der 35 svævebaner fordelt på hele klatreparken. På rød og hvid bane kommer du til at opleve danmarks længste svæv på 416 m. Her suser du gennem skov og henover vores store fodboldgolf bane.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Højeste punkt – 28 m.

På vores mest udfordrende bane, rød bane, møder du vores højeste punkt på 28 m. Du kan også udfordre dig selv på vores sorte bane, Go High Extreme, hvor du springer ud i frit fald fra 16 meters højde.

Go High Extreme

Go High Extreme, også kaldet sort bane, er for de ekstra modige. Her skal du klatre op af en klatrevæg, videre op af en trappe til du til sidst står på den 16 m. høje platform. Her skal du lade dig falde frit fra 16 meters højde, hvoraf 3 meter er frit fald. Det betyder at snoren først griber dig efter du er faldet 3 meter ned.

For at benytte banen skal du:
Min. være 10 år
Min. være 140 cm.
Maks. veje 130 kg.

Kontakt personalet, når du ønsker at prøve banen.

Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten.

Fraskrivelse af ansvar

Vores baner bliver sikkerhedstestet dagligt af vores dygtige personale, og det er derfor helt sikkert at komme op i trætopperne på Kragerup Go High. Kommer du i problemer på en af banerne, er vores dygtige instruktører parate til enten at få dig over forhindringen eller hjælpe dig sikkert ned fra trækronerne.

For alles skyld er det derfor nødvendigt, at alle der prøver Go High skal udfylde og underskrive vores ansvarsfraskrivelse (dette kan gøres hjemmefra, så kommer du hurtigere op og klatre). Vi sikrer, at alle konstruktioner har de nødvendige godkendelser fra myndighederne og politiet og alt er underlagt løbende kontrol.

Vi er erhvervsansvarsforsikret hos Tryg.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Go High Aktivitetspark
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X