Select Page

Klatreparken Kragerup Go high

Få dig en fed natur- & klatreoplevelse, når vores klatrepark Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 meters højde.

Her er der altid liv i skoven, grin og trætte arme.

Vi gør opmærksom på, man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten. Læs de mest stillede spørgsmål her.

Nyt i 2024: Kom igen til halv pris!

Aktivitetsparken åbner

Som noget nyt tilbyder vi nu en Kom igen-billet til Go High! Når du køber en billet til klatreparken, kan du efter dit klatreeventyr få en ny billet til halv pris, som kan benyttes den kommende måned.

Sådan gør du:

  • Når du er færdig med at klatre smutter du forbi receptionen i Kragerup Aktivitetspark
  • Her køber du en Kom igen-billet til halv pris
  • Du kan nu prøve Go High igen en dag den følgende måned

Billetten er personlig, kan ikke overdrages til andre personer og er gyldig i en måned fra købsdato.
Billetten sælges fra 24. marts til 30. september.
Gælder kun for Go High.

Åbningstider i Kragerup Aktivitetspark

Juni – august
Mandag – søndag kl. 10 – 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15

1. september – 27. oktober
Torsdag – søndag kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Åbent i efterårsferien
7. – 20. oktober kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Udenfor sæson byder vi gerne grupper på min. 10 personer velkommen til de aktiviteter, der er mulige for årstiden.
Kontakt Kragerup Aktivitetspark på tlf. 58 26 12 50

Go High klatrepark

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark, en af Sjællands mest udfordrende, og den fedeste – hvis du spørger os! Klatreparken er over 6 km lang, og vi har 9 klatrebaner med varierende sværhedsgrader, hvor der sammenlagt er 3.500 meter svævebane. Den længste svævebane er 416 m. som dermed er en af Danmarks længste svævebaner. ‘Go High Extreme’ er for dig der er ekstra modig, hvorfor den hedder ‘Extreme’. Parken består af over 100 udfordringer, 32 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Kragerup Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Du kan også vælge at købe en kombibillet til aktiviteterne Go High, Go Bounce og fodboldgolf, hvis du ønsker at prøve flere aktiviteter.

Sikkerheden er i top

Kragerups klatrepark Go High er en af Danmarks mest moderne og bedst vedligeholdte klatreparker, og i vinteren 2022/2023 har vi brugt de sparsomme soltimer på at implementere et helt nyt og topmoderne sikkerhedssystem – et såkaldt ’lukket system’. Det betyder i sin enkelthed, at man klikker sig fast på banen inden start, og derefter ikke kan klikke sig af ved egen hjælp, før man er nået i mål tilbage nede på jorden.

Med dette sikkerhedssystem, kan du som gæst ikke gøre noget forkert! Derfor er den indledende instruktion også nemmere, hurtigere og mere intuitiv. Systemet sikrer dermed at alle vores klatreglade gæster får den bedste og mest sikre oplevelse i parken.

Det skal du vide, når du skal klatre

– Man skal checke ind i Go High min. 15 minutter før instruktionen starter. Kommer man for sent, kan vi ikke garantere plads på holdet og man må vente, til der bliver ledigt igen.
– For at prøve Go High skal man være min. 4 år og maks 130 kg.
– De fleste Go High-baner kræver en højde på min. 140 cm.
– Er du under 18, skal du have en underskrift med fra en myndig person, før du må klatre.
– Vi anbefaler alle at benytte handsker til Go High. 
– Man må ikke have indtaget alkohol før aktiviteten.
– Ønsker man at aflyse eller rette ned i antal, skal dette senest ske 48 timer inden man har en Go High reservation.
– Du har adgang til Go High banerne i 3 timer

Læs alle de mest stillede spørgsmål her.

Kombibillet

Med en kombibillet har du adgang til klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce og fodboldgolf.

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og den fedeste, hvis du spørger os! Klatreparken er over 6 km lang, har 9 klatrebaner, over 100 udfordringer, 32 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Kragerup Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.

Trampolinparken Go Bounce er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Parken består af 7 store netbokse, der hænger sammen på kryds og tværs, og er forbundet med net- og løbegange, der fører dig hen over vand og sø og op i trækronerne.

Vores fodboldgolfbane har 18 huller og 2 sværhedsgrader. Så kan alle i familien være med.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

113 udfordringer

De 8 baner består af 113 udfordringer, hvor der bl.a. er klatrevægge, trapez og gyngende træstammer. Banerne strækker sig igennem hele skoven og har utallige sværhedsgrader.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

35 svævebaner

I alt er der 35 svævebaner fordelt på hele klatreparken. På rød og hvid bane kommer du til at opleve danmarks længste svæv på 416 m. Her suser du gennem skov og henover vores store fodboldgolf bane.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Højeste punkt – 28 m.

På vores mest udfordrende bane, rød bane, møder du vores højeste punkt på 28 m. Du kan også udfordre dig selv på vores sorte bane, Go High Extreme, hvor du springer ud i frit fald fra 16 meters højde.

Go High Extreme

Go High Extreme, også kaldet sort bane, er for de ekstra modige. Her skal du klatre op af en klatrevæg, videre op af en trappe til du til sidst står på den 16 m. høje platform. Her skal du lade dig falde frit fra 16 meters højde, hvoraf 5 meter er frit fald. Det betyder at snoren først griber dig efter du er faldet 5 meter ned.

For at benytte banen skal du:
Min. være 10 år
Min. være 140 cm.
Maks. veje 130 kg.

Kontakt personalet, når du ønsker at prøve banen.

Vi gør opmærksom på man ikke må have indtaget alkohol før aktiviteten.

En klatrepark i ét med naturen

I Kragerup Aktivitetspark værner vi om naturen, og investerer i vores træer. Derfor er vores klatrebaner monteret med såkaldte taps, der skåner træet i modsætning til den klassiske pres-wire.

Denne skånsomme metode forlænger træernes levetid, da stammen kan vokse naturligt ud over taps’ne. På denne måde skabes en mere naturlig sammenhæng mellem træerne og klatrebanerne, og vi passer endnu bedre på vores skov.

Fuldmagt og sikkerhedsregler

Kragerup Aktivitetspark sikrer, at alle aktiviteter og konstruktioner har de nødvendige godkendelser fra myndighederne og politiet, og alt er underlagt løbende kontrol. Vores baner bliver kontrolleret dagligt af vores uddannede instruktører, og det er derfor sikkert at komme op i trætoppene på Kragerup Go High. Er der udfordringer på banerne, er vores instruktører parate til enten at få jer over forhindringen eller at hjælpe jer sikkert ned fra trækronerne

For at vi kan sikre den korrekte hjælp, er det et krav, at I som gæster har læst og forstået vores sikkerhedsregler. De samlede sikkerhedsregler kan læses ved at klikke på knappen herunder – så I er godt forberedt, når I kommer og checker ind.

Alle gæster under 18 år skal medbringe samt fremvise en fuldmagt, hvor en myndig person har skrevet under på, at de selv og gæsterne under 18 år har læst og forstået sikkerhedsreglerne samt giver dem tilladelse til at klatre.

Aktivt ophold med plads til afslapning

Vil du have endnu mere Go High og kombinere det med luksuriøs afslapning? Så oplev et Go High ophold med kæresten eller familien på Kragerup Gods. Her er der både tid til at være aktiv i højderne sammen og nyde de rolige og dragende omgivelser på godset. Det er det ideelle ophold til en aktiv sommerferie i naturen. 

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X