Select Page

Køb gavekort og book faciliteter

Her kan du se en oversigt over alle de oplevelser, som er muligt at booke på Kragerup. Søger du den perfekte bryllupsgave til brudeparret, kan du også købe et gavekort til et gourmetophold eller et godsophold i vores smukke omgivelser.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Køb gavekort

På Kragerup Gods kan du købe et gavekort til en oplevelse i form af et ophold, til en af vores aktiviteter eller til en middag i restauranten. Du kan også købe et gavekort med et valgfrit beløb.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Ophold

Vi tilbyder både godsophold, Go High ophold, et 2 dages ophold eller et ophold i shelterbyen. Overnat i deluxeværelser i hovedbygningen eller i de tilhørende avlsbygninger.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Bord i Restauranten

Restaurant Blixen er beliggende i hovedbygningens midterfløj. Her kan I nyde skønne middage i rolige og hyggelige omgivelser. Om sommeren er der mulighed for at sidde ude på vores store terrasse.

Book bord på mail info@kragerup.dk eller på tlf. 5826 1250

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Go High

Oplev vores klatrepark Go High, der med sine 8 klatrebaner, 36 svævebaner og over 100 udfordringer byder velkommen i trækronerne.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Go Bounce

Kragerup Go Bounce er Danmarks største trampolinpark i træerne. Parken består af 7 store netbokse, lange løbe- og netgange, tarzanreb, rutsjebaner, mega klodsmajor, knob binding og en ruse.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Fodboldgolf

Fodboldgolf er sjovt og kan spilles af alle, store som små, unge som gamle. Vores 18-hullers fodboldgolfbane på Kragerup Gods, er en udfordrende og konkurrencepræget aktivitet.

GoBounce_GoHigh

Kombibillet

Oplev vores kombibillet og prøv klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce og fodboldgolf.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

MTB og leje af spor

På Kragerup Gods har vi et 7 km MTB-singletrack. Nedenfor reservere du både en MTB, mens du booker sporet. Bemærk at der er et depositum på kr. 500,- pr. MTB.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Stuepigens Hemmelighed

Vores udendørs ‘Murder Mystery’ er blevet nytænkt med nye spændende gåder – den perfekte aktivitet for hele familien! Er du den nye Sherlock Holmes? Ta’ tilbage til 1637 og følg stuepigens ledetråde, for at løse et mordmysterium.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X