Køb gavekort og book faciliteter

Her kan du se en oversigt over alle de oplevelser, som det er muligt at booke på Kragerup samt hvilke forskellige slags gavekort du kan købe.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Køb gavekort

På Kragerup Gods kan du købe et gavekort til en oplevelse. Køb bl.a. et gavekort på et valgfrit beløb, til et ophold, til en af vores mange aktiviteter eller til en middag i restauranten.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Ophold

På Kragerup Gods har vi 57 værelser i både standard-, superior- og deluxeværelser. Vi tilbyder godsophold, Go High ophold, Golfophold mm.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Go High

På Kragerup Gods ligger klatrepark Go High med sine 8 forskellige baner. Alle baner har hver deres sværhedsgrad og består af 36 svævebaner, 114 udfordringer og 28 meter til det højeste punkt

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Go Bounce

Kragerup Go Bounce er Danmarks største trampolinpark i træerne. Parken består af 7 store netbokse, lange løbe- og netgange, tarzanreb, rutsjebaner, mega klodsmajor, knob binding og en ruse.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Fodboldgolf

Fodboldgolf er sjovt og kan spilles af alle, store som små, unge som gamle. Vores 18-hullers fodboldgolfbane på Kragerup Gods, er en udfordrende og konkurrencepræget aktivitet.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Mega bordfodbold

Spil MEGA Bordfodbold, hvor du er en af spillerne på banen, der kæmper mod det modsatte hold. Mega Bordfodbold foregår på vores 2 egen bordfodbold bane, hvor der er plads til 10 personer.

GoBounce_GoHigh

Kombibillet

Vores kombilletter er til dem der godt kunne tænke sig, at prøve trampolinparken Go Bounce med 7 store netbokse og klatreparken Go High med 8 fede klatrebaner i trækronerne.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Bord i Restauranten

Restaurant Blixen er beliggende i hovedbygningens midterfløj. Her kan I nyde skønne middage i rolige og hyggelige omgivelser. Om sommeren er der mulighed for at sidde ude på vores store terrasse.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Mordmysteriet

Var det butleren eller måske stuepigen? Følg ledetrådene I godsets have. I skal løse et mysterium – der er sket et mord. I skal rundt på hele godset, for at finde spor, for at give jer information om hændelsen.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

MTB + spor

På Kragerup Gods har vi et 7 km MTB-singletrack. Nedenfor reservere du både en MTB, mens du booker sporet. Bemærk at der er et depositum på kr. 500,- pr. MTB.

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X