Select Page

Hotelværelser

Vores historiske Gods er et 4-stjernet hotel og har 57 unikke og individuelt indrettede værelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores smukke værelser, der spænder over kategorierne standard, superior og deluxe. Alle værelser er indrettet med sans for de små detaljer, og med det formål at du kan føle dig hjemme. Alle værelseskategorier har fri adgang til poolområdet.

4-stjerner


Standard dobbeltværelser

Beliggende i godsets istandsatte avlsbygninger, finder du vores fine standard dobbeltværelser. De smagfulde indrettede værelser ligger i henholdsvis Mejeriet, Forvalterboligen og Fodermesterboligen og er oplagte til dig, der ønsker et prisvenligt værelse tæt på hovedbygningen. Værelserne har komfortable dobbeltsenge, badeværelse, hårtørrer, tv, skrivebord, kaffe-te sæt og wifi.

Alle vores avlsbygninger har deres egen historie; mejeriet blev brugt som et mejeri. Fodermesterboligen husede fodermesteren, som passede køerne og grisene samt elever og karle, som arbejdede i landbruget. Forvalterboligen husede den den unge generation forpagter/forvalter, indtil de flyttede i hovedbygningen efter den ældre godsejer.

Superior dobbeltværelser

Vores superiorværelser er placeret i de tilhørende avlsbygninger; Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen, Forvalterboligen og Mejeriet. Værelserne er hver især forskellige og smukt indrettet.
Værelserne har komfortable dobbeltsenge, badeværelse – enkelte med badekar, hårtørrer, tv, skrivebord, kaffe-te sæt og wifi. Vores superiorværelser er det ideelle luksusvalg til dig, der ønsker mere luft og plads, end hvad du finder på vores standardværelser.

I Herskabsstalden ’boede’ herskabets heste, der blev brugt til kørsel med hestevogne og kareter. Mejeriet blev brugt som et mejeri, og Forvalterboligen husede den unge generation af forvaltere, indtil de flyttede i hovedbygningen.

Deluxeværelser

De romantiske og rummelige 9 deluxeværelser i hovedbygningen er alle forskellige og smagfuldt indrettet. Vores deluxeværelser er det oplagte valg til dig, der ønsker luksusværelser med plads til forkælelse af både krop og sind. Alle værelserne er indrettet med smukke tapeter, stuk, høje paneler, king-size seng, loungestole, skrivebord og garderobeskab. Der er badekåber og tøfler samt hårtørrer, badeprodukter, tv, skrivebord, kaffe-te sæt og wifi til rådighed. Flere af værelserne byder på udsigt til parken, badekar, dobbeltbrus eller himmelseng. Ønskes dette specificeret bedes du kontakte receptionen.

Værelserne er alle opkaldt efter, de personer værelset tilhørte i gamle dage. Historierne kan du læse på det enkelte værelset. Bo f.eks. på værelse 7, hvor Karen Blixen havde værelse – hun hører til historien, da hendes farfar er født på Kragerup Gods.

Standard Enkeltværelse

Vores enkeltværelser har en seng der måler 140 x 200 cm. Værelset egner sig godt til dig, der er på konference, eller hvis I rejser med store børn.

Familieværelse

Vores familieværelse består af 2 soveværelser ensuite med henholdsvis 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Endvidere er der et bord med plads til 4 personer samt et badeværelse med både badekar og brus. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere et barn. Familieværelset er beliggende i Forvalterboligen.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionschef
Sabina Thorup

Reception Supervisor Sabina
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X