Hotelværelser

Vi tilbyder 57 værelser til familien på sommerferie, til konferencegæsten eller til parret.

Vores ni deluxe dobbeltværelserne er alle beliggende i godsets hovedbygning, og er opkaldt efter de personer, der har boet i dem. På hvert et værelse kan du læse historien om den person værelset tilhørte – ligefra den nuværende ejer Birgitte Dinesen til Karen Blixen til søde tante Rose.
Værelserne er alle forskellige, store og luksuriøse. Nogle værelser har himmelseng eller badekar
Vil du se endnu flere værelser? Klik her.


Standard dobbeltværelse

Beliggende i godsets mange forskellige avlsbygninger, finder du vores standard dobbeltværelser. Værelserne ligger i Mejeriet, Forvalterboligen og Fodermesterboligen. Værelserne er kompakte, og egner sig godt til parret der skal på romantisk ophold. Der tilbydes også standard enkeltværelse.

Superior dobbeltværelse

Vores superiorværelser er placeret i de tilhørende avlsbygnigner; Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen, forvalterboligen og mejeriet. Værelserne er smukt indrettet med højde paneler og fine stukke. Vi tilbyder også et superior enkeltværelse.

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelserne er alle beliggende i godsets hovedbygning, og er opkaldt efter de personer, der har boet i dem. På hvert et værelse kan du læse historien om den person værelset tilhørte – ligefra den nuværende ejer Birgitte Dinesen til Karen Blixen til søde tante Rose. Værelserne er alle forskellige, men flere har både himmelseng, badekar, er store og luksuriøse. Se også vores familieværelse.

Standard Enkeltværelse

Vores enkeltværelser har alle en seng der måler 140 x 200 cm. Værelset egner sig godt til dig, der er på konference eller hvis I rejser med store børn.

Superior enkeltværelse

Vores superiorværelser ligger i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her kan man parkere lige ude foran sit værelse. Der tilbydes kun ét superior enkeltværelse.

Familieværelse

Vores familieværelse består af 2 soveværelser ensuite med henholdsvis 1 enkeltseng og 2 enkeltsenge. Endvidere er der et bord med plads til 4 personer samt et badeværelse med både badekar og brus. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere et barn. Familieværelset er beliggende i Forvalterboligen.

Besøg Kragerup Gods og oplev naturen og historien. Ring eller skriv en mail, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Receptionssouschef
Sandie Olesen

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X