Konferencelokaler

Vi tilbyder 9 konferencelokaler med plads fra 6 op til 300 personer

Vi har 4 hyggelige og lyse konferencelokaler i forskellige størrelser til rådighed i hovedbygningen. I de omkringliggende avlsbygninger tilbydes ligeledes 5 konferencelokaler. Kviestalden er vores største lokale med plads op til 300 personer i biografopstilling.
Alle mødelokaler har både wifi og moderne AV-udstyr.

Herreværelset

Herreværelset er beliggende på 1.sal i hovedbygningens højre fløj. Det lyse lokale har udsigt over parken og voldgraven og er indrettet med flot og behageligt interiør. Lokalet er stilrent og indeholder moderne AV udstyr, som giver rammerne for en god konference.

Der er maks. plads til 18 personer ved et langbord.

Fløjen

I den højre fløj i hovedbygningen finder du det lyse lokale, Fløjen. Mødelokalet har en særlig ro, flot interiør og er et hyggeligt, mindre og intimt konferencelokale. Der er en smuk udsigt over voldgraven og godsets gårdsplads. Lokalet er udstyret med moderne AV udstyr, så I får en ideel konferenceoplevelse.

Maks. 8 personer ved et langbord.

Salonen

Salonen er beliggende på 1. sal i hovedbygningens venstre fløj og er et smukt, indbydende og rumligt konferencelokale. Salonen har udsigt til parken og voldgraven samt den fine buebro. Lokalet er L formet og indrettet med konferencebord og en hyggelig sofagruppe. Det moderne AV udstyr er tilgængeligt for en god konferenceoplevelse.

Plads til maks. 16 personer ved et langbord.

Kornmagasinet

På 1. sal i hovedbygningens venstre fløj ligger det dejlige og meget lyse kornmagasin med udsigt til parken. Her er god plads til at sidde i flere små grupper med plads til maks. 40 personer ved et langbord, 23 personer i U-bord, 50 personer i skoleopstilling, 56 personer i øer samt 80 personer i biografopstilling.

Kornmagasinet blev i gamle dage brugt til opbevaring af korn, hvor den bagerste trappe i lokalet bærer præg af de mange sække, der er blevet slæbt op og ned.

Forvalterboligen

Forvalterboligen er en bygning for sig og indeholder 2 mødelokaler. I stueetagen finder du det største, som er lyst, har udgang til terrasse og have. Ved et u-bord, er der maks. plads til 20 personer. Ønsker man at leje begge konferencelokaler, vil dette koste ekstra.

Ateliet

Ateliet er beliggende på 1. sal i Forvalterboligen og har en tilhørende stue, som kan bruges til pauserne. Det er et hyggeligt og lyst lokale med en hyggelig sofagruppe. Der er plads til maks. 12 personer ved et langbord. Ønsker man at leje hele boligen med begge lokaler, kan dette godt lade sig gøre.

Vognporten

Vognporten er en bygning for sig og er godsets næststørste konferencelokale. Større konferencer, generalforsamlinger samt firmafester egner sig godt her, da der er plads til maks. 250 personer i biografopstilling, 97 i skoleopstilling, 88 personer i øer og 50 personer ved langbord samt u-bord. Mødelokalet indeholder moderne AV udstyr som danner rammerne for den gode konferenceoplevelse.

Kviestalden

Kviestalden er med sine 380 kvm2 vores største konferencelokale, og fungerer perfekt til større konferencer, udstillinger, produktpræsentationer mv. Stalden har gennemgået en komplet renovering, således har den gamle stald fået nye flotte glaspartier i hver endegavl, der kan åbnes, og en elegant tilbygning med garderobe og toiletter. Desuden er der installeret top moderne AV-udstyr. Kviestalden kan maks. have 300 personer i biografopstilling, maks. 250 personer ved langbord, 180 i skoleopstilling og 144 personer i øer.

Skovhytten

Hytten bliver brugt i forbindelse med grøn konference og ligger omgivet af natur. Her er der plads til 120 personer i biografopstilling, 60 personer i øer/ved langborde, 42 personer i skoleopstilling og 40 ved u-bord. Der er plads til 40 personer med afstand, og man kan sidde inde såvel som ude.

Til Skovhytten hører også:

  • Naturens klasselokale med højt til loftet, pallemøbler og fatboys samt stor bålplads. Kan anvendes som dagslokale eller som et afbræk i løbet af dagen.
  • Shelterbyen har 6 shelters, en dejlig bålplads samt en stor overdækket træterrasse. Her er både strøm, Wi-Fi og oldschool whiteboard.
  • 3 Walk & talk stier i skoven som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum.

Hytten kan bookes fra den 1. maj til den 1. oktober og er også oplagt til firmafesten, da der er en hyggelig feststemning i skoven. Kokkene griller gerne helstegt pattegris, rådyr eller lam mens der serveres øl omkring bålet.

Spisestuen

Spisestuen liger i hovedbygningens stueetage i venstre fløj og er et smukt, lyst lokale med flotte malerier på væggene. I lokalet står det historiske skab, som efter sigende ikke må flyttes på, da den nuværende godsejer så vil gå bort samt en hemmelig dør ind til det gamle godskøkken.

Plads til maks. 32 personer ved langbord.

Shelterbyen

Shelterbyen ligger i skoven og har 6 shelters i alt, hvor man som konferencegæst kan overnatte på en ny og anderledes måde. Man kan sidde 20 personer rundt om plankeborde på en stor, overdækket træterrasse. Rundt om bålet kan man nyde snacks, få lidt at drikke under mødet samtidig med at man har adgang til både strøm, Wi-Fi og flipover.
Benyt jer også af vores 3 Walk & talk stier i skoven, som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum.

Jeg hjælper gerne med at arrangere jeres miljøvenlige konference. Ring  til mig eller skriv en mail med dit tlf.nr, navn og firmanavn, så finder vi en dato.

Konferencekoordinator
Elsebeth Rygaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres konference, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris.
Spørgsmål og rundvisning kan tages med vores dygtige konferencekoordinator Kontakt os gerne.

Aktiv konference

Hos Kragerup eksisterer alletiders mulighed for at holde en aktiv konference. Med Go High Aktivitetspark er der både mulighed for at rykke grænser i klatreparken samtidig med, at man kan få brugt kroppen og lattermusklerne nede i trampolinparken Go Bounce. Vi har flere teambuildingsaktiviteter, med fokus på samarbejde og kommunikation f.eks.:

– Blind kanoræs
– Jacobstigen
– Kuglebanen
– Flugten fra køkkkenchefen

Lige nu:

Hold en miljøvenlig konference i skovhytten

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X