Select Page

Konferencelokaler

Vi tilbyder 10 indendørs og udendørs konferencelokaler med plads fra 6 op til 250 personer

I hovedbygningen har vi 4 hyggelige og lyse konferencelokaler i forskellige størrelser. I de omkringliggende avlsbygninger tilbydes ligeledes 5 konferencelokaler. Kviestalden er vores største lokale med plads op til 250 personer i biografopstilling. Se alle vores mødelokaler herunder.
4-stjerner

Konferencelokaler på Sjælland

Vi tilbyder 10 indendørs og udendørs konferencelokaler med plads fra 6 op til 250 personer. I hovedbygningen har vi 5 herskabelige og smukke konferencelokaler i forskellige størrelser. I de omkringliggende avlsbygninger tilbydes ligeledes 4 hyggelige og lyse konferencelokaler. Det sidste konferencelokale findes i skoven under de grønne trætoppe. Kviestalden er vores største lokale med plads op til 250 personer i biografopstilling. Se alle vores mødelokaler herunder.

 

Konferencecenter i smukke omgivelser og med naturrige aktivitetsområder

Kragerup Gods er et Danmarks ældste godser og bestemt et af Danmarks fineste. Godset er omgivet af et stort og smukt naturareal, og vi har forvandlet dele af dette areal til en spændende aktivitetspark, I kan benytte under konferencedage. Kragerup Gods er beliggende på Sjælland på en ejendom fra det 14. århundrede, og vores konferencelokaler er en integreret del af godsets historiske hovedbygning og de dertilhørende avlsbygninger.

Derudover har vi udnyttet den betagende natur omkring godset til at indrette mødelokaler i det fri, hvor vi har været værter for et væld af organisationer og virksomheder over de sidste mange år. Gæstfrihed og værtskab er en del af godsets DNA, og derfor består vores kompetente personale også af egne event-instruktører, der er klar til at facilitere underholdende og udfordrende teambuildingøvelser- og dage rundt omkring i godsets park.

 

Kragerup Gods: Konferencelokaler til alle ønsker og behov

På Kragerup Gods råder vi over konferencelokaler i alle størrelser og med alt i udstyr, hvorfor vi uden tvivl kan stille et konferencelokale til rådighed, der matcher jeres ønsker og behov. Vores konferencelokaler på Sjælland er med andre ord et oplagt valg for jer, der ønsker teambuilding i teams, samt for jer, der ønsker at sætte en dag af til vidensdeling mellem forskellige afdelinger i jeres organisationer. Uanset anledningen vil jeres konferencedag altid blive skræddersyet efter jeres behov.

Vi har nedenfor skabt en oversigt over samtlige af vores konferencelokaler på Kragerup Gods og beskrevet dem mere indgående. Her kan I også læse om vores udendørsrum som fx Shelterbyen, der er det perfekte alternativ til de klassiske grupperum.

Vi har opnået stor ekspertise med at facilitere teambuilding og dagsmøder, hvor I kan danne jer et overblik over kommende projekter i jeres organisation.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til uforglemmelige konferencedage på Kragerup Gods.

Herreværelset

Herreværelset er beliggende på 1.sal i hovedbygningens højre fløj og har maks. plads til 18 personer ved et langbord. Det lyse lokale har udsigt over parken og voldgraven og er indrettet med flot og behageligt interiør. Lokalet er stilrent og indeholder moderne AV udstyr, som giver rammerne for en god konference. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

“I gamle dage blev Herreværelset brugt til billiard rum. Her gik herrerne op efter en god middag, hvor der blev hygget med cognac, en god cigar og et spil billiard alt imens damerne strikkede, konverserede og hørte onkel Sophus verserim i havestuen. Ude foran lokalet findes en trappelem til loftet, hvorfra man bl.a. kravlede op hver dag for at trække det store tårnur i gang.”

Fløjen

I den højre fløj i hovedbygningen finder du det lyse lokale, Fløjen, hvor der er plads til 7 personer ved et langbord. Mødelokalet har en særlig ro, flot interiør og er et hyggeligt, mindre og intimt konferencelokale. Der er en smuk udsigt over voldgraven og godsets gårdsplads. Lokalet er udstyret med moderne AV udstyr, så I får en ideel konferenceoplevelse. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

“Fløjen blev oprindeligt bygget i 1625 som herskabets private bolig. At man dengang valgte en nordfløj som de private gemakker skyldtes, at man dengang ville skærme for solens lys, da de fine fruer meget nødigt skulle blive solbrændte”

Salonen

Salonen er beliggende på 1. sal i hovedbygningens venstre fløj og er et smukt, indbydende og rumligt konferencelokale, hvor der er plads til 14 personer ved et langbord. Salonen har udsigt til parken og voldgraven samt den fine buebro. Lokalet er L formet og indrettet med konferencebord og en hyggelig sofagruppe. Det moderne AV udstyr er tilgængeligt for en god konferenceoplevelse. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

“Rummet var i gamle dage delt op i stue og 4 børneværelser, hvor godsejer Birgitte Dinesen og hendes 2 søstre Anne og Charlotte boede i deres barndom. Birgittes datter Regitze har også haft børneværelse i et af dem. I gamle dage var der en vindeltrappe op til loftet, hvor der var et tårnværelse, hvor der boede en tjenestepige. Selvom trappen til loftet ikke længere findes, står værelset stadig ’lidt spøgelsesagtigt’ intakt på loftet.”

Kornmagasinet

På 1. sal i hovedbygningens venstre fløj ligger det dejlige og meget lyse kornmagasin med udsigt til parken. Her er god plads til at sidde i flere små grupper med plads til 42 personer ved et langbord, 23 personer i U-bord, 35 personer i skoleopstilling, 50 personer i øer samt 80 personer i biografopstilling. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

“Bagtrappen op til kornmagasinet er medtaget, men fuld af historie om datidens sande arbejdsheste. Alt ‘guldet’ (kornsækkene) blev båret op på 1. salen i hovedbygningen, når høsten var i hus. Kornmagasinet var dengang en slags bank for høstens udbytte, da det var her man opbevarede kornet indtil salg. Der var et gammelt hejseværk udendørs, men der blev også slæbt rigtig mange kornsække af store stærke mænd op ad de gamle trapper, som stadig findes.”

Forvalterboligen

Forvalterboligen er en bygning for sig og indeholder 2 mødelokaler. I stueetagen finder du det største, som er lyst, har udgang til terrasse og have. Ved et u-bord, er der plads til 20 personer, 20 personer i skoleopstilling samt 30 personer i biografopstilling. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen. Ønsker man at leje begge konferencelokaler, vil dette koste ekstra.

“I Forvalterboligen boede forvalteren, som ofte var den unge generation ejere. Den ældre godsejer boede i hovedbygningen, og når den unge generation kom hjem og blev forpagter/forvalter, boede de i Forvalterboligen, indtil de flyttede på hovedbygningen, når den ældre generation døde. Det var også den unge generation, der havde alle elever og karle på kost, senest Birgittes mor Marie Louise Dinesen.”

Atelieret

Atelieret er beliggende på 1. sal i Forvalterboligen og har en tilhørende stue, som kan bruges til pauserne. Her er der plads til 10 personer ved et langbord. Atelieret er et hyggeligt og lyst lokale med en hyggelig sofagruppe. Det er selvfølgelig muligt at leje hele boligen med begge konferencelokaler. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

“I Forvalterboligen boede forvalteren, som ofte var den unge generation ejere. Den ældre godsejer boede i hovedbygningen, og når den unge generation kom hjem og blev forpagter/forvalter, boede de i Forvalterboligen, indtil de flyttede på hovedbygningen, når den ældre generation døde. Det var også den unge generation, der havde alle elever og karle på kost, senest Birgittes mor Marie Louise Dinesen.”

Vognporten

Vognporten er en bygning for sig og er godsets næststørste konferencelokale med plads til 150 personer i biografopstilling, 80 i skoleopstilling, 70 personer i øer og 100 personer ved langbord samt u-bord. Større konferencer, generalforsamlinger samt firmafester egner sig godt her. Mødelokalet indeholder moderne AV udstyr som danner rammerne for den gode konferenceoplevelse. Vognporten er handicapvenlig. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

“I Vognporten var der i tresserne grise i både stueetagen og på 1. sal. Der var en elevator op og mødding udenfor. Efter grisene blev sat ud, blev Vognporten brugt som bil- og traktormuseum da Birgittes far kammerherre Erik Dinesen samlede på gamle veterantraktorer, motorcykler og veteranbiler.”

Kviestalden

Kviestalden er med sine 365 kvm vores største konferencelokale, og fungerer perfekt til større konferencer, udstillinger, produktpræsentationer mv. Kviestalden kan have 250 personer i biografopstilling, optil 200 personer ved langbord, 180 i skoleopstilling og 98 personer i øer. Stalden har gennemgået en komplet renovering, således har den gamle stald fået nye flotte glaspartier i hver endegavl, der kan åbnes, og en elegant tilbygning med garderobe og toiletter. Desuden er der installeret top moderne AV-udstyr.
Kviestalden er handicapvenlig. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

“Kviestalden blev i gamle dage brugt som en stald til køerne. Om vinteren når kvierne var sorteret fra, gik de her på løsdrift om vinteren. Da køerne blev sat ud, blev Kviestalden brugt til tørreri.”

Skovhytten

Skovhytten bliver brugt i forbindelse med vores ‘grøn konference’ pakke med udsigt til skov og grønne arealer. Standard AV-udstyr, så som projektor, lærred, flipover samt blokke og kuglepenne til mødedeltagerne, sikrer en unik afholdelse af dit møde med naturen i fokus. I Skovhytten er der plads til 120 personer i biografopstilling, 60 personer i øer, ved langborde 80 personer, 42 personer i skoleopstilling og 40 ved u-bord. Indenfor opvarmes Skovhytten af en brændeovn og varmeblæser, og udenfor kan loungen på træterrassen nydes, når vejret tillader. Skovhytten er handicapvenlig og har toiletfaciliteter tilknyttet på bagsiden af hytten. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

Vi har 3 walk & talk stier i park og skov, som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum.

Tilkøb af naturens grupperum::

  • Benyt Skovhyttens bålplads med optænding til at skabe den fuldendte stemning. Wi-Fi og flipover tilgængelig.
  • Naturens klasselokale er omgivet af store bøgetræer. Man sidder varmt og godt i vores fatboys rundt om bålet. Wi-Fi og flipover tilgængelig.
  • I Shelterbyen kan man sidde 20 personer rundt om plankeborde på en stor, overdækket træterrasse eller rundt om bålet. Strøm, Wi-Fi og flipover tilgængelig.

Hytten kan bookes fra den 1. maj til den 1. oktober og er også oplagt til firmafesten, da der er en hyggelig feststemning i skoven. Kokkene griller gerne helstegt pattegris eller fremtryller en lækker grillet buffet, mens der serveres øl omkring bålet.

Spisestuen

Spisestuen liger i hovedbygningens stueetage i venstre fløj og er et smukt, lyst lokale med flotte malerier på væggene. Her er der plads til 20 personer ved langbord. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

“Alle slotte og godser med respekt for sig selv har en hemmelig dør i væggen – kan du se den? Væggen fører indtil et af vores 2 køkkener. Vi har både et køkken i kælderen og på 1 sal. I spisestuen står også det hvide skab og rygtet går at det ikke må flyttes på. I såfald dør den nuværende Godsejer af Kragerup. Skabet er derfor ikke blevet flyttet på i rigtig mange generationer.”

Shelterbyen

Shelterbyen ligger i skoven og har 6 shelters i alt. Her kan man som konferencegæst afholde en udendørs konference samt overnatte på en ny og anderledes måde. Man kan sidde 24 personer rundt om plankeborde på en stor, overdækket træterrasse. Rundt om bålet kan man nyde snacks, få lidt at drikke under mødet samtidig med at man har adgang til både strøm, Wi-Fi og flipover.
Benyt jer også af vores 3 Walk & talk stier i skoven, som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum. Lokaleleje er inkl. konferenceprisen.

Jeg hjælper gerne med at arrangere jeres miljøvenlige konference. Ring  til mig eller skriv en mail med dit tlf.nr, navn og firmanavn, så finder vi en dato.

Konferencekoordinator
Elsebeth Rygaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres konference, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris.
Spørgsmål og rundvisning kan tages med vores dygtige konferencekoordinator Kontakt os gerne.

Aktiv konference

På Kragerup har I alletiders mulighed for at afholde en aktiv konference. I aktivitetsparken har I både mulighed for at rykke grænser i klatreparken samtidig med, at man kan få brugt kroppen og lattermusklerne i trampolinparken Go Bounce. Vi har flere teambuildingsaktiviteter, med fokus på samarbejde og kommunikation f.eks.:

– Blind kanoræs
– Jacobstigen
– Kuglebanen
– Flugten fra køkkkenchefen

Lige nu:

Læs mere om vores mødefaciliteter i smukke omgivelser

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X