Select Page

Samarbejdspartnere

Nedenfor kan du læse om nogle af vores mange spændende samarbejdspartnere

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Som et CO2-nautralt hotel og konferencested, har vi indgået et samarbejde med med Yroli, som er naturlig, certificeret hudpleje skabt på bæredygtige principper. De tilbyder mange lækre produkter; Body Wash, Hand Soap, Lotion, Shampoo og Conditioner. “Vi ønsker, at vores gæster skal mærke naturens helbredende kræfter på sind, krop og sjæl og vise at luksus, ægte bæredygtighed og velvære går hånd i hånd” – Yroli.

Læs mere om Yroli her

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Forbrugerne skal have endnu flere danskproducerede proteinafgrøder på middagsbordet, og det byder Kragerup Gods nu ind med. Den første økologiske og danske kikært er netop udkommet i Meny butikker landet over, efter et samarbejde mellem grossisten Grøn Fokus, Dagrofa og Kragerup Gods.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Vi kan tilbyde at bestille din bustransport til fordelagtige priser gennem vores samarbejdspartner Vikingbus.
Vikingbus er 100% danskejet, leverer buskørsel fra lokale baser i alle dele af landet og garanterer for en god, tryg og miljøvenlig rejse. 

Ved at køre samlet til og fra Kragerup Gods i bus, frem for individuelt i bil, vil I kunne reducere CO2-udledning på transporten.
Ydermere, kan I optimere jeres dag ved at starte programmet i bussen, hvor vi giver kaffen og en croissant.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har konferenceaftale med staten gennem Ski Leverandør. Konferenceaftale betyder, at Ski Leverandør under Finansministeriet har indgået en aftale med en række hoteller, som tilbyder konferencefaciliteter. Aftalen går i alt sin enkelthed ud på, at staten benytter sig af en af de udbydere, som har indgået aftalen, i forbindelse med konferencer for medarbejder ansat i de statslige institutioner.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har indgået et samarbejde med Danske Konferencecentre. Danske Konferencecentre er en forening, som tilbyder over 100 professionelle møde- og konferencecentre, og Kragerup Gods er et af dem. 

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.”

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kursuslex udgiver værktøjer til møde- og kursusplanlæggere, som består af bl.a. websites, messer og arrangementer. Her kan mødeplanlæggere få gratis råd, tips og inspiration. Vi har en samarbejdsaftale med Kursuslex, så Kragerup Gods er på deres liste over konferencelokaler til evt. møde, konference eller arrangementer.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har indgået et samarbejde med Campaya, som er en virksomhed der tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark. Campaya lejer sommerhuse for både bureauer og private og tilbyder mere end 110.000 sommerhuse og ferieboliger.

Vesterlyng-logo

Vesterlyng Camping på Sjælland ligger naturskønt lige ud til Sejerøbugten i den sydlige del af Odsherred.

Hos Vesterlyng Camping kan du tage på all-inclusive-ophold og få billetter til Kragerup Aktivitetspark med i prisen. Prøv enten trampolinparken Go Bounce eller vores 18-hullers fodboldgolfbane.

Læs mere om all-inclusive hos Vesterlyng Camping her

De Hvide Svaner Camping

Beliggende direkte ved Karrebæk Fjord med skoven til den ene side og smukke Karrebæksminde til anden side, finder du De Hvide Svaner Camping. De tilbyder hyggelig familiecamping til rimelige priser.

Hos De Hvide Svaner Camping kan du købe billetter til trampolinparken Go Bounce og vores 18-hullers fodboldgolfbane.

Læs mere om De Hvide Svaner Camping her

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X