Samarbejdspartnere

Nedenfor kan du læse om nogle af vores mange spændende samarbejdspartnere

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har konferenceaftale med staten gennem Moderniseringsstyrelsen. Konferenceaftale betyder, at Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet har indgået en aftale med en række hoteller, som tilbyder konferencefaciliteter. Aftalen går i alt sin enkelthed ud på, at staten benytter sig af en af de udbydere, som har indgået aftalen, i forbindelse med konferencer for medarbejder ansat i de statslige institutioner. 

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har et samarbejde med Copenhagen Countryside, som er et netværk af markante mødesteder på Sjælland, der alle tilbyder spændende og inspirerende lokaliteter til både møder, konferencer og events. Netværket inkluderer historiske, hyggelige, elegante og aktivitetsfyldte godser, gårde, restauranter og konferencehoteller. 

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har indgået et samarbejde med Trelleborg golfklub Slagelse, således det er muligt at tage på golfophold på Kragerup Gods. Samarbejdet indeholder greenfee til deres 18-hullers golfbane i forbindelse med overnatning på Kragerup Gods.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kursuslex udgiver værktøjer til møde- og kursusplanlæggere, som består af bl.a. websites, messer og arrangementer. Her kan mødeplanlæggere få gratis råd, tips og inspiration. Vi har en samarbejdsaftale med Kursuslex, så Kragerup Gods er på deres liste over konferencelokaler til evt. møde, konference eller arrangementer.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har indgået et samarbejde med Danske Konferencecentre. Danske Konferencecentre er en forening, som tilbyder over 100 professionelle møde- og konferencecentre, og Kragerup Gods er et af dem. Kragerup Gods tilbyder en CO2-venlig konference, og ønsker at nedsætte jeres samlede CO2 udslip. Derfor tilbyder vi at betale den hele eller halve busafgift til og fra Kragerup, alt efter deltagerantal.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har indgået en aftale med Egons Busser, der øger konferenceoplevelsen. Når man besøger Kragerup, tilbyder vi at betale enten den hele eller halve pris på busafgiften, alt efter hvor mange personer man er. Kragerup Gods er CO2 neutral og værner om miljøet, og derfor vil vi gerne tilbyde en klimavenlig konference, der mindsker jeres samlede CO2 udslip.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.”

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X