Samarbejdspartnere

Nedenfor kan du læse om nogle af vores mange spændende samarbejdspartnere

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har konferenceaftale med staten gennem Ski Leverandør. Konferenceaftale betyder, at Ski Leverandør under Finansministeriet har indgået en aftale med en række hoteller, som tilbyder konferencefaciliteter. Aftalen går i alt sin enkelthed ud på, at staten benytter sig af en af de udbydere, som har indgået aftalen, i forbindelse med konferencer for medarbejder ansat i de statslige institutioner. 

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Forbrugerne skal have endnu flere danskproducerede proteinafgrøder på middagsbordet, og det byder Kragerup Gods nu ind med. Den første økologiske og danske kikært er netop udkommet i Meny butikker landet over, efter et samarbejde mellem grossisten Grøn Fokus, Dagrofa og Kragerup Gods.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Vi vil gerne bidrage til at nedsætte jeres CO2-regnkab, og kan tilbyde at bestille din bustransport til fordelagtige priser gennem vores samarbejdspartner Vikingbus. Optimer jeres dag ved at starte programmet i bussen, hvor vi giver kaffen og en croissant.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kursuslex udgiver værktøjer til møde- og kursusplanlæggere, som består af bl.a. websites, messer og arrangementer. Her kan mødeplanlæggere få gratis råd, tips og inspiration. Vi har en samarbejdsaftale med Kursuslex, så Kragerup Gods er på deres liste over konferencelokaler til evt. møde, konference eller arrangementer.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup Gods har indgået et samarbejde med Danske Konferencecentre. Danske Konferencecentre er en forening, som tilbyder over 100 professionelle møde- og konferencecentre, og Kragerup Gods er et af dem. Kragerup Gods tilbyder en CO2-venlig konference, og ønsker at nedsætte jeres samlede CO2 udslip. Derfor tilbyder vi at betale den hele eller halve busafgift til og fra Kragerup, alt efter deltagerantal.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Kragerup har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.”

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X