Teambuilding

Går du og overvejer, hvor du skal afholde jeres næste teamdag henne?

Så se lige med her! På Kragerup Gods tilbyder vi mange forskellige teambuildingøvelser med fokus på samarbejdet og på det sjove afbræk i konferencen. Giv det et skud i fodboldgolf eller udfordre hinanden med bind for øjnene. Lad det bedste team vinde!
Ole Rasmussen er Kragerup Gods’ teambuilding-ansvarlig. Han har mere end 30 års erfaring i faciliteret teambuilding bl.a. fra militæret. På Kragerup tilbyder vi vejledning og inspiration til en skræddersyet teamdag.

Den anden side

Er I kreative? I denne øvelse er der fokus på kreativitet og samarbejde.

Træn din kommunikation

Denne teambulding øvelse er delt op i 3 dele. Hver øvelse styrker jeres kommunikation og har fokus på detaljen.

Blind kanoræs

2 er ’blinde’ og 1 kommanderer. På turen rundt i voldgraven kommer I forbi flere forhindringer.

Mega puslespillet

Denne øvelse kræver samarbejde og kreativitet. Løsningen til øvelsen finder I 5 meter væk.

Kuglebanen

Denne øvelse er sjov og kræver masser af planlægning og timing, hvis I skal få kuglen fra A til B.

Jorden er giftig

Der skal udtænkes en strategi – hold tungen lige i munden og find balancen frem.

Hejs flaget

Hvordan vil I i fællesskab hejse et flag? Øvelsen kræver planlægning og samarbejde.

Blind leder

Hvem tager styringen? Hvem tager afstand? Alle skal have bind for øjnene. Øvelsen kræver planlægning, kommunikaiton og tillid.

Flugten fra køkkenchefen

Denne øvelse er favoritten blandt vores gæster. Kan alle komme tørskoet over voldgraven?

Vi bygger broer

Her handler det om at arbejde sammen på tværs af holdene, for at sikre at ingen bliver efterladt på midten.

Jacobstigen

I skal sammen løfte hinanden op. Det ser legende let ud, men trinene er høje. Øvelsen har fokus på tillid, planlægning og samarbejde.

Rappelling

Snak hinanden stærke med positiv opbakning og gåpåmod.

Archery Attack

Træk buestrengen tilbage, sigt og skyd! Øvelsen er en rigtig adrenalinkicker!

Megabordfodbold

I vil have faste pladser, som i et rigtig spil bordfodbold. Og husk nu; I må ikke spinne om stangen!

Bueskydning

Dyst imod dine kollegaer i bedste Robin Hood stil. Hvem mon er den bedste skytte?

Fodboldgolf

Minigolf i megastørrelse. Kom rundt på vores 18-hullers forhindringsbane.

Den anden side

Er I kreative? Denne teambuilding øvelse har fokus på, at kollegaerne skal være kreative i deres måde at tænke på. Undervejs er det spændende at se, hvem der tager styringen, og hvem der holder igen. Det er nødvendigt, at alle deltager aktivt, for at opgaven bliver løst. I vil være delt op i flere hold, som skal samarbejde om at løse opgaven.

Pris kr. 150,- pr. person. Varighed 30 min. Min. 10 personer.
For kr. 200,- pr. person kan øvelsen kombineres med ‘Megapuslespillet‘, ‘Kuglebanen‘ og ‘Jorden er giftig‘. Sammenlagt varighed 1 time.

Træn din kommunikation

Er dine kollegaer gode til at kommunikere med hinanden? Det sætter vi på en prøve i 3 små teambuilding øvelser. Hver øvelse styrker jeres samarbejde og har fokus på detaljen. Kan I forklare hinanden, hvordan noget skal se ud, uden at se det? Kan I kommunikere uden ord? Øvelsen udfordrer jer i at kommunikere, når I er under pres.

Pris kr. 200,- pr. person. Varighed 1.5 time. Min. 10 personer.

Blind kanoræs

Blind Kanoræs er en populær teambuilding øvelse, der skiller sig ud pga. sine vandlige omgivelser. Øvelsen har fokus på næsten alle de essentielle dele, som vores teambuildingøvelser er opbygget af. Der er ekstra fokus på den interne kommunikation og at have tillid til hinanden. I kanoer skal I konkurrere om at nå først rundt om voldgraven, og samtidig navigere uden om forhindringerne I finder på jeres vej.

Pris kr. 200,- pr. person. Varighed 1 time. Min. 10 personer.

Mega puslespillet

Kan dine medarbejdere samarbejde, når de er under pres? Samarbejdet mellem jer kommer på en prøve, når I sammen gennemgår teambuilding øvelsen megapuslespillet. I bliver delt op i 2 hold, hvor løsningen til puslespillet er placeret 5 meter væk fra jer. Her vægtes kreativitet og samarbejde højt, samtidig med at jeres træk skal planlægges i fællesskab​.

Pris kr. 150,- pr. person. Varighed 30 min. Min. 10 personer.
For kr. 200,- pr. person kan øvelsen kombineres med ‘Den anden side‘, ‘Kuglebanen‘ og ‘Jorden er giftig‘. Sammenlagt varighed 1 time.

Kuglebanen

Kuglebanen er en sjov, tempofyldt teambuilding øvelse, som kræver alle kollegaers engagement. Kan I gennemføre øvelsen ved hjælp af rør, planlægning og en masse samarbejde? Øvelsen kræver timing, koncentration og tålmodighed. For at bibeholde kuglens fremdrift og tempo, skal der være et godt flow mellem deltagerne.

Pris kr. 150,- pr. person. Varighed 30 min. Min. 10 personer.
For kr. 200,- pr. person kan øvelsen kombineres med ‘Den anden side‘, ‘Megapuslespillet‘ og ‘Jorden er giftig‘. Sammenlagt varighed 1 time.

Jorden er giftig

Jorden er giftig er en teambuilding øvelse med ekstra fokus på koordinering og planlægning blandt deltagerne. Øvelsen kræver et solidt samarbejde for at opgaven fuldføres samt kreativitet på tværs af de opsatte felter, som banen er bygget op om. Hold tungen lige i munden og find balancen. Der skal udtænkes en strategi!

Pris kr. 150,- pr. person. Varighed 30 min. Min. 10 personer.
For kr. 200,- pr. person kan øvelsen kombineres med ‘Den anden side‘, ‘Kuglebanen‘ og ‘megapuslespillet‘. Sammenlagt varighed 1 time.

Hejs flaget

Hejs flaget kræver, at man tænker ud af boksen, og man i fællesskab udtænker en strategi. Teambuilding øvelsen har fokus på planlægning, samarbejde, kommunikation og kreativitet. Alle deltagere har en vigtig funktion og skal være engageret i sin rolle, for at øvelsen lykkes. Der kræves forsigtighed og præcision fra alle holdets deltagere.

Pris kr. 200,- pr. person. Varighed 1 time. Min. 10 personer.

Blind leder

I Blind Leder bliver særligt deltagernes tillid sat på prøve, da teambuilding øvelsen forgår med bind for øjnene. Her skal deltagerne navigere rundt ved hjælp af den strategi, som de selv skal lægge. Øvelsen har særlig fokus på den mundtlige kommunikation og planlægning og er god til at vise de forskellige roller i et team.

Pris kr. 200,- pr. person. Varighed 1 time. Min. 10 personer.

Flugten fra køkkenchefen

Flugten fra køkkenchefen har fokus på alle delene, som vores teambuilding øvelser er bygget op af. Det primære fokus ligger på planlægning, samarbejde og kommunikation – dog er det også essentielt, at deltagerne bruger deres kreativitet. Hvem har det bedste løsningsforslag?

Pris kr. 250,- pr. person. Varighed 1 time. Min. 10 personer.

Vi bygger broer

I denne teambuilding øvelse skal I samarbejde på tværs af holdene, for at alle kommer over broen. Øvelsen foregår ved voldgraven, og man kan derfor  risikere at blive våd. Der er fokus på godt samarbejde, god planlægning, kommunikation, kreativitet, ledelse og tillid.

Pris kr. 250,- pr. person. Varighed 1 time. Min. 10 personer.

Jacobstigen

Med øvelsen Jacobstigen skal jeres team op i højderne. Denne teambuilding øvelse kræver i høj grad samarbejde og planlægning. Tilliden mellem jer skal være i top for at kunne løse denne opgave. Det ser legende let ud, men trinene på Jacobstigen er ikke lige høje, og vil derfor heller ikke være lige nemt for alle. Det gælder om at hjælpe hinanden op, for at nå toppen kræver det samarbejde.

Pris kr. 300 pr. person. Varighed 2 timer. Min. 10 personer

Rappelling

Tør du og dit team at komme op i højderne og rappelle ned fra en 12 meter høj kornsilo? Denne opgave kan være grænseoverskridende for nogle. Derfor er det vigtigt, at man snakker hinanden stærke, kommer med positiv opbakning og gåpåmod til hinanden. Teambuilding øvelsen har også fokus på god kommunikation mellem kollegaer.

Pris kr. 300 pr. person. Varighed 2 timer. Min. 10 personer.

Archery attack

Kunne du og dit team godt tænke jer en sjov oplevelse, hvor konkurrencen er i fokus? Så skal I prøve den milde udgave af paintball, nemlig Archery Attack! Her deles man op i 2 hold og skal på bedst mulig vis, prøve at ramme sine modstandere med bue og skumpil. Bliver man ramt, er man ude af spillet. Der findes flere forskellige spiltyper som selv kan vælges.

Capture the flag
Indtag modstanderes fæstning, stjæl deres flag og få det sikkert tilbage til egen base.

Alle mod alle
Et tempofyldt spil, hvor du hele tiden skal kigge dig over skulderen. Sidste overlevende spiller står tilbage med sejren.

Hold mod hold
I deles op på to hold og I ligger selv strategien for, hvordan modstanderen skal besejres. Vinderen er det hold, som til sidst har overlevende spillere på banen.

Pris kr. 200 pr. person. Varighed 1 time. Min. 10 personer.

Mega bordfodbold

Til mega bordfodbold bliver dit team delt op i 2, hvor I skal dyste mod hinanden. Her skal I konkurrere, som var I spillere i et bordfodboldspil, bare i en mega udgave. I vil have faste pladser, og I får brug for et godt samarbejde og en god kommunikation. Og husk nu, det er ikke tilladt at spinne om stangen!

Pris kr. 200 pr. person. Varighed 1 time. Min. 10 personer.

Bueskydning

Vil jeres team gerne prøve teambuilding øvelsen ‘bueskydning’, kommer konkurrence og koncentration til at være i høj fokus. Vores bueskydningsbane er i smukke omgivelser for enden af parken. I bueskydningen kan I konkurrere om, hvem der kan ramme allerbedst og få flest point i bedste Robin Hood stil!

Pris kr. 250 pr. person. Varighed 1 time. Min. 10 personer.

Fodboldgolf

Som en sjov og aktiv afslutning på dagen, kan I spille fodboldgolf. Vi har en 18-hullers fodboldgolfbane på vores store, grønne areal bag ved godset. Det er en ideel aktivitet for en hyggelig dag med kollegaerne. Fodboldgolf er minigolf i megastørrelse, og har 2 sværhedsgrader, så alle kan være med.

Pris kr. 100,- pr. person. Varighed 1.5-2 timer. Min. 10 personer.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Aktivitetspark
Go High

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X