Teambuilding i vintertid

Fra november til april tilbyder vi indendørs aktiviteter og teambuilding for grupper på min. 10 pers.

Med vores 7 forskellige indendørs aktiviteter får du og dit team mulighed for sjove, spændende og fællesskabsstyrkende oplevelser til f.eks. personalearrangementet, afbrækket i konferencen eller firmajulefrokosten. Alle aktiviteter har et element af konkurrence, der involverer og motiverer alle deltagere. Vores instruktører sørger for, at alle på teamet har en aktiv rolle, så I sammen øver jer i, at udnytte styrken i jeres forskelligheder. Forskelligheder er nemlig en af teamets største ressourcer, når I formår at forene jeres kompetencer i arbejdet mod det fælles mål. Andre af vores indendørs aktiviteter er af mere reflekterende karakter, hvor I får værktøjer til at forstå og kommunikere med hinanden.

Den anden side

Er I kreative? I denne øvelse er der fokus på kreativitet og samarbejde.

Træn din kommunikation

Denne teambulding øvelse er delt op i 3 dele. Hver øvelse styrker jeres kommunikation og har fokus på detaljen.

Kuglebanen

Denne øvelse er sjov og kræver masser af planlægning og timing, hvis I skal få kuglen fra A til B.

Jorden er giftig

Der skal udtænkes en strategi – hold tungen lige i munden og find balancen frem.

Hejs flaget

Hvordan vil I i fællesskab hejse et flag? Øvelsen kræver planlægning og samarbejde.

Bueskydning

Dyst imod dine kollegaer i bedste Robin Hood stil. Hvem mon er den bedste skytte?

Blind leder

Hvem tager styringen? Hvem tager afstand? Alle skal have bind for øjnene. Øvelsen kræver planlægning, kommunikaiton og tillid.

Den anden side

Er I kreative? Denne teambuilding øvelse har fokus på, at kollegaerne skal være kreative i deres måde at tænke på. Undervejs er det spændende at se, hvem der tager styringen, og hvem der holder igen. Det er nødvendigt, at alle deltager aktivt, for at opgaven bliver løst. I vil være delt op i flere hold, som skal samarbejde om at løse opgaven.

Pris kr. 150,- pr. person. Min. 10 personer.

Træn din kommunikation

Er dine kollegaer gode til at kommunikere med hinanden? Det sætter vi på en prøve i 3 små teambuilding øvelser. Hver øvelse styrker jeres samarbejde og har fokus på detaljen. Kan I forklare hinanden, hvordan noget skal se ud, uden at se det? Kan I kommunikere uden ord? Øvelsen udfordrer jer i at kommunikere, når I er under pres.

Pris kr. 250,- pr. person. Min. 10 personer.

Kuglebanen

Kuglebanen er en sjov, tempofyldt teambuilding øvelse, som kræver alle kollegaers engagement. Kan I gennemføre øvelsen ved hjælp af rør, planlægning og en masse samarbejde? Øvelsen kræver timing, koncentration og tålmodighed. For at bibeholde kuglens fremdrift og tempo, skal der være et godt flow mellem deltagerne.

Pris kr. 150,- pr. person. Min. 10 personer.

Jorden er giftig

Jorden er giftig er en teambuilding øvelse med ekstra fokus på koordinering og planlægning blandt deltagerne. Øvelsen kræver et solidt samarbejde for at opgaven fuldføres samt kreativitet på tværs af de opsatte felter, som banen er bygget op om. Hold tungen lige i munden og find balancen. Der skal udtænkes en strategi!

Pris kr. 150,- pr. person. Min. 10 personer.

Hejs flaget

Hejs flaget kræver, at man tænker ud af boksen, og man i fællesskab udtænker en strategi. Teambuilding øvelsen har fokus på planlægning, samarbejde, kommunikation og kreativitet. Alle deltagere har en vigtig funktion og skal være engageret i sin rolle, for at øvelsen lykkes. Der kræves forsigtighed og præcision fra alle holdets deltagere.

Pris kr. 200,- pr. person. Min. 10 personer.

Blind leder

I Blind Leder bliver særligt deltagernes tillid sat på prøve, da teambuilding øvelsen forgår med bind for øjnene. Her skal deltagerne navigere rundt ved hjælp af den strategi, som de selv skal lægge. Øvelsen har særlig fokus på den mundtlige kommunikation og planlægning og er god til at vise de forskellige roller i et team.

Pris kr. 200,- pr. person. Min. 10 personer.

Bueskydning

Vil jeres team gerne prøve teambuilding øvelsen ‘bueskydning’, kommer konkurrence og koncentration til at være i høj fokus. Vores bueskydningsbane er i smukke omgivelser for enden af parken. I bueskydningen kan I konkurrere om, hvem der kan ramme allerbedst og få flest point i bedste Robin Hood stil!

Pris kr. 250 pr. person. Min. 10 personer.

Vi gør opmærksom på at:
– Man ikke må have indtaget alkohol inden eller under aktiviteten.

Besøg Go High Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Go High Aktivitetspark
Mette Kannikeskov

Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X