Select Page

Inspirations- og temadage på Kragerup Gods

Vi tilbyder en variation af forskellige emner forbeholdt professionelle møde- og eventbookere. Vores inspirationsdage inkluderer forevisning af vores lokaler inde og ude samt fortælling om Godsets historie.

INSPIRATIONSDAG

Tirsdag den 18. juni 2024 kl. 15.00 – 18.30

Fokus på møder, firmafester og aktiviteter på godset

Lad os inspirere dig med alle de muligheder, Kragerup Gods byder på – vi lover, at du bliver overrasket!

Vi byder velkommen kl. 15.00 med kaffe og Kragerups signaturkringle. Imens vil Godsejer Regitze Dinesen og Birgitte Dinesen fortælle om godsets historie og forvandlingen fra landbrug til en moderne virksomhed, som i dag består af land- og skovbrug, hotel- event- og konferenceafdeling.

Herefter viser vi vores autentiske rammer og lokaler frem til inspiration af forskelligartede arrangementer, hvor kun fantasien sætter grænser. Eftermiddagen byder også på introduktion og instruktion af vores eventteam til forskellige aktiviteter, som kan benyttes til et afbræk i mødet eller som en del af et faciliteret teambuilding program.

Vi afslutter dagen med et glas i Havestuen eller på terrassen.

Du er velkommen til at tage din veninde, kollega eller ægtefælle med og blive efter kl. 18.30 og nyde en 2-retters konferencemenu i Restaurant Blixen. Dette tilbydes til en særpris á 275 kr. per person.

Tilmeldingsfrist den 13. juni

Har du lyst til at deltage i arrangementet, skal du tilmelde dig til: Salgschef Caroline Rye: her!

GODSSKATTEJAGT

Torsdag den 10. oktober 2024 kl. 14.00 – 16.00

Vi inviterer dig og dine kolleger på Godsskattejagt ifm. Arbejdspladsernes Motionsuge

Kragerup Gods støtter op om Arbejdspladsernes Motionsuge 2024, der opfordrer kollegaer på tværs af fag og afdelinger til at dyrke mere motion og samtidig styrke den indbyrdes relation og sammenholdet.

I den forbindelse inviterer Kragerup Gods dig og dine kollegaer til en aktiv firmadag, torsdag den 10. oktober. Vi stiller ‘Godsets Skattejagt’ gratis til rådighed. Vores instruktører vil sætte jer i gang med vores teoretisk udfordrende Godsskattejagt med 8 poster fordelt på godsets grønne arealer. Hvert hold skal samarbejde om at løse opgaverne for at finde frem til skatten, og I kan fuldføre skattejagten i jeres eget tempo. Foruden en dejlig gåtur rundt i vores smukke omgivelser, så garanterer vi for en aktiv oplevelse, der rykker jer tættere sammen, giver hjernegymnastik, smil og sammenhold.

Læs meget mere om vores arrangement her

Tusind tak for din interesse.
Har du spørgsmål til arrangementernes indhold, eller ønsker du at komme på privat inspirationsbesøg med rundvisning, så skriv eller ring til mig.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Salgschef
Caroline Rye

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Læs mere om vores mødefaciliteter i smukke omgivelser

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X