Inspirationsdage på Kragerup Gods

Vi tilbyder en variation af forskellige emner forbeholdt professionelle møde- og eventbookere. Alle inspirationsdage inkluderer forevisning af vores lokaler inde og ude samt fortælling om Godsets historie.

9. DECEMBER 2021 kl. 14.30 – 18.00
Fokus på møder, firmafester og aktiviteter på godset i en vintertid

Vi byder velkommen med Kragerups Julekringle i Godskøkkenet. Imens vil Godsejer Birgitte Dinesen fortælle om godsets historie, og forvandlingen fra landbrug til en moderne virksomhed, som i dag består af land- og skovbrug, hotel- event- og konference afdeling. Herefter viser vi vores autentiske rammer og lokaler frem til inspiration af forskelligartede arrangementer, hvor kun fantasien sætter grænser.

Rundvisningen afsluttes med et besøg i vores Kornlade, som vi har tømt for korn og omdannet til et aktivitetsunivers. Her introduceres du til forskellige aktiviteter, som man uagtet vejrforhold og dagslys kan benytte som et afbræk i mødet eller som en del af et faciliteret teambuilding program. Vi afslutter eftermiddagen med et glas i Havestuen.

Du er velkommen til at tage din veninde, kollega eller ægtefælle med, og blive og nyde en 2 retters ”konference” menu i Restaurant Blixen. Dette tilbydes til særpris á 275 kr. per person.

Tilmeldingsfrist den 1. december.

Har du lyst til at deltage i arrangementet, skal du tilmelde dig til: Salgschef Caroline Rye: her!

Tusind tak for din interesse, skriv til mig på nedenstående e-mail adresse, og fortæl mig hvilket arrangement du vil deltage i.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Salgschef
Caroline Rye

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Hold en miljøvenlig konference i skovhytten

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X