Inspirationsdage på Kragerup Gods

Vi tilbyder en variation af forskellige emner forbeholdt professionelle møde- og eventbookere

Alle inspirationsdage inkluderer forevisning af vores lokaler inde og ude samt fortælling om Godsets historie. Deltagere fra Kragerup Gods, alt efter relevans, vil være: Hotelchef Dennis Dahl, Salgschef Caroline Rye, Konferencekoordinator Elsebeth Rygaard, Festkoordinator Henrik Olsen samt Godsejer Birgitte Dinesen.

TORSDAG D. 25. MARTS. kl. 13.00 –
Fokus på nye mødedesign i naturen

Bo Krüger er en af Europas mest professionelle mødedesignere og facilitatorer med kunder i mere end 25 lande. Bo er ekspert i bl.a. engagerende møder, møder i naturen, motivation og positiv psykologi. ’En undersøgelse fra Lederne viser at 74% af alle de adspurgte ledere oplever, at møderne ikke står i et fornuftigt forhold til de ressourcer, der bliver investeret i dem.’ Møder er nødvendige og vigtige for at kunne skabe samarbejde og fremdrift, men får I nok ud af jeres møder? Hør mere om hvordan I kan optimere jeres møder til vores arrangementet.

Vi starter med godskøkkenets frokostanretning, herefter fremvisning af alle vores udendørs faciliteter, hvorefter Bo Krüger vil holde et indlæg i vores Skovhytte om, hvordan din hjerne påvirkes kreativt i naturen og om gående møder samt møder i en uforudsigelig tid.

Har du lyst til at deltage i arrangementet, skal du tilmelde dig til: Salgschef Caroline Rye her!

FREDAG D. 9. APRIL. kl. 15.00 –
Fokus på konferencer og konceptuerede kunde- og personalearrangementer

Kragerup Gods tilbyder 9 unikke fest- og konferencelokaler i autentiske omgivelser i hovedbygningen samt i de tilhørende avlsbygninger. Tillige kan vores skovhytte danne rammen om en grøn konference eller fest i skoven.

Vi starter med kaffe og kage, imens Birgitte Dinesen fortæller om Godsets historie. Herefter skal vi rundt og se Kragerups små og store fest- og mødelokaler inde som ude.

Du er velkommen til at tage din veninde, kollega eller ægtefælle med, ’flytte ind’ og fornemme stemningen, maden og de gode vine samt til slut at overnatte. 2 retters middag og overnatning i standardværelse med morgenmad tilbyder vi dig til kr. 1.295,- for 2 personer/ kr. 995,- for 1 person.

Har du lyst til at deltage i arrangementet, skal du tilmelde dig til: Salgschef Caroline Rye her!

DATO KOMMER
Fokus på faciliteret teambuilding

Ole Rasmussen er teambuilding-ansvarlig på Kragerup Gods. Han har mere end 30 års erfaring i faciliteret teambuilding bl.a. fra militæret. Vores gæster vælger typisk teambuilding ud fra kriterierne: pris, tid, fysik og formål. Ole griber tingene anderledes an og tilbyder vejledning og inspiration til et skræddersyet forløb for at sikre at målet med øvelserne opnås. På Kragerup Gods kan vi tilbyde mange forskellige teamopgaver, som kan tilpasses jeres ønsker. Vi ser frem til at inspirere jer!

Vi starter kl. 15:00 med kaffe og kage i Havestuen, imens Birgitte Dinesen fortæller om Godsets historie og viser rundt. Ole Rasmussen vil efterfølgende give jer en kort introduktion omkring teambuilding og ligeledes illustrere hvordan øvelser fungerer i praksis. Her er det ikke løsningen af den enkelte opgave, men processen, som er interessant. Undervejs får I rig mulighed for at opleve godset store park og vores hyggelig skovhytte. Vi forventer at afslutte arrangementet ved 18:00 tiden.

Du er velkommen til at tage en veninde, kollega eller din ægtefælle med, ’flytte ind’ og fornemme stemningen, maden og de gode vine samt til slut at overnatte. 2 retters middag og overnatning i standardværelse med morgenmad tilbyder vi dig til kr. 1.295,- for 2 personer/ kr. 995,- for 1 person.

Har du lyst til at deltage i vores inspirationsdage, skal du tilmelde dig til: Salgschef Caroline Rye her!

 

Tusind tak for din interesse, skriv til mig på nedenstående e-mail adresse, og fortæl mig hvilket arrangement du vil deltage i.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Salgschef
Caroline Rye

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Lige nu:

Hold en miljøvenlig konference i skovhytten

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X