Select Page

Konferencer du ikke vil hjem fra

Få en 4-stjernet konferenceoplevelse!

Vores historiske konferencelokaler er hver især unikke og har hver deres charme! Gæstfrihed er vores topprioritet og vores autentiske “hjem” er altid åbent – Godsejeren hilser også gerne på sin vej gennem stuerne! Det fysiske møde mener vi skaber stærke relationer og resultater!
4-stjerner

Pakker og priser

Se et overblik over hvilke forskellige typer konference pakker vi tilbyder.

Konferencelokaler

Se en oversigt over vores konferencelokaler. Vi har konferencelokaler med plads fra 6-250 personer.

Teambuilding

Vi skræddersyr gerne et udfordrende teamuilding program. Se vores øvelser her.

Inspirations- og teamdage

Vores inspirationsdage handler om alt fra digital læring til fokus på nye mødedesign i naturen.

Jeg hjælper gerne med at arrangere jeres miljøvenlige konference. Ring  til mig eller skriv en mail med dit tlf.nr, navn og firmanavn, så finder vi en dato.

Konferencekoordinator
Elsebeth Rygaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

4-stjernet konference på Sjælland

Kragerup Gods har i mange år dannet ramme for både ophold, selskaber, arrangementer og konferencer. Derfor er gæstfrihed og værtskab også en naturlig del af vores DNA, og vi yder en særlig service for at sikre os, at alle gæster mærker vores tilstedeværelse under deres besøg.

Vores historiske og 4-stjernede konferencelokaler er en oplagt destination for jer, der er på udkig efter rummelige lokaler i smukke omgivelser, og som ønsker kompetent og nærværende service samt forplejning i særklasse. Når I vælger vores konferencelokaler på Sjælland, sørger vi derfor for alt det praktiske, så I kan bruge tiden på det, som I er bedst til, mens I lader os om det samme.

 

Kursus- og konferencecenter i smukke omgivelser

 Vores kursus- og konferencecenter er en integreret del af vores historiske gods, og derfor er I garanteret omgivelser, der rækker langt ud over det sædvanlige. Vi leverer skræddersyet mødeplanlægning og rådgivning med personlig velkomst og egen konferencevært. Vi sætter en ære i at omgive jer med et kompetent personale, velindrettede værelser, en fremragende restaurant og naturligvis naturen omkring godset, så I kan føle jer så godt som hjemme under jeres ophold.

Vores eksklusive konferencehotel på Sjælland er beliggende på en ejendom fra det 14. århundrede og er dermed et af Danmarks ældste godser. I finder derfor herskabelige konferencelokaler med alt fra stuk i loftet til malerier og lysekroner samt skønne udendørsområder, der forhåbentlig vil give jer den ro og motivation, som I har brug under jeres konference.

 

CO2-neutralt gods: Hold konference med god samvittighed

På Kragerup Gods har vi helt unikke muligheder for at afholde anderledes konferencer og kurser med omtanke for miljøet. Kragerup er CO2-neutralt, og det er det bl.a., fordi godset har sine egne 6 vindmøller, eget halmfyr og eget vandværk. Derudover driver vi også vores eget landbrug ud fra principper om godt landmandskab. Det betyder med andre ord, at vi dyrker afgrøderne efter de metoder, der tager bedst hensyn til miljøet, og som samtidig garanterer os de bedst tænkelige råvarer. Kragerup Gods er det første CO2-neutrale hotel i Danmark – og det er vi stolte af.

I skoven kan man ligeledes sidde i skovhytten, benytte vores udendørs ”klasselokale” eller gøre brug af vores 3 walk-and-talk-stier, hvor sanserne skærpes og nye idéer formes.

 

Dagsmøder, kick-offs og konferencer med mulighed for overnatning

På Kragerup Gods har vi årevis af erfaring med værtsrollen, og vi har hjulpet både teams, virksomheder og organisationer med at sætte de rette rammer for at diskutere kommende projekter og bygge stærkere relationer. Vores konferencelokaler på Sjælland udnyttes både af små- og store organisationer, der har dagsmøder, konferencer, teambuilding eller kick-offs på dagsordenen.

Når I afholder jeres konference på Kragerup Gods, har I naturligvis mulighed for at overnatte i vores fantastiske værelser på godset. Vi har 57 unikke og individuelt indrettede værelser på vores 4-stjernede hotel, og en overnatning giver alle deltagere muligheden for at være til stede hele dagen uden at bekymre sig om en bagkant.

 

Konferencelokaler med plads til 250 personer

Kragerup Gods er det oplagte konferencested på Sjælland for jer, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet, omgivelser eller pladsforhold. Kragerup Gods har vi møde- og konferencelokaler i både hovedbygningen, de gamle avlsbygninger og store udendørsområder, der gør det let for os at matche jeres behov med det helt rette konferencelokale.

Vores største konferencelokale kan rumme op til 250 personer, og vi stiller altid både skærme, mikrofoner, tablets, whiteboards og andet nødvendigt udstyr til rådighed for jer under jeres ophold. Vi har også lokaler til rådighed for mindre grupper helt ned til 6 personer, hvor man både kan bruge vores grupperum eller benytte stuerne til gruppearbejde.

 

Gør konferencen til en leg – teambuilding dage på Kragerup Gods

På Kragerup Gods har vi benyttet en del af vores skønne skovareal til at bygge en stor aktivitetspark, som blandt andet indeholder Danmark første klatrepark Go High og Trampolinpark Go Bounce. Aktivitetsparken er det perfekte valg til jer, der ønsker teambuilding og aktiviteter – til land, til vands og i luften. Det er et oplagt afbræk både før, under og efter konferencen. Vores kursister fortæller, at aktiviteterne både var sjove og udfordrende, og at der virkelig blev sat fokus på kommunikations- og samarbejdsevner.

Vi har vores eget event-team, der designer teamdage og teambuildingsessioner her på Kragerup Gods. Som noget unikt tilbyder vi på Kragerup Gods også teambuilding i løbet af vinteren, hvor vi har indrettet vores gamle lade til formålet. Det kan I læse mere om her.

Hold din næste konference på Kragerup Gods

Der sidder altid kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med jer om et konferenceophold hos os på Kragerup Gods, og I er derfor mere end velkomne til at kontakte os, så vi kan få skræddersyet dagen efter jeres ønsker. I kan læse mere om vores priser og konferencepakker lige her.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X