Bryllup

Drømmebryllup på godset i romantiske omgivelser

Få taget smukke bryllupsbilleder på den hvide buebro og hold jeres reception på terrassen – fordi Kragerup Gods er et ideelt sted at holde dit slotsbryllup.

4_5_stars Alt var bare PERFEKT til vores sølvbryllup med 40 gæster, live band, etc. - stort TAK til Kragerup Gods for fantastiske lokaler, serviering, mad, vine, drinks - ja det hele. Vi havde booket Kammerherrens Fest (med let vin-opgradering) og mad+vine var på Michelin standard. Super servering, hyppig opfyldning af glas, lækker mad, som alle gæsterne STOR roste...

thumb_01_60_60NikolajHellerup

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi havde bestilt Godsejerens fest og overnatning til 15 piger. Vi startede med bueskydning, som var utroligt sjovt. Vi blev vejledt af en sød ung mand, som gav gode råd undervejs, og afgjorde hvilket hold, der kunne udråbes som vinder. Middagen var fremragende både mad og vine...

thumb_01_60_60Global28924562219

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi afholdte en 80 års fødselsdag med 12 deltagere, og bestilte 4 retters menu med efterfølgende fri bar og natmad. Indlogering foregik på et antal af de dyre dobbeltværelser samt et enkeltværelse. Alt forløb efter planen. Da vi ankom, blev der taget mere...

thumb_01_60_60Jan P

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Oplevede Kragerup Gods for 1. gang i lørdags, og det er bestemt ikke sidste gang. Vi var ca. 79 personer til et brag af en 60-års fødselsdagsfest, startende kl. 11:00 lørdag formiddag indtil udcheckning søndag formiddag. ALT var fuldkommen forrygende og fantastisk på stedet...

thumb_01_60_60Karin R

Se på TripAdvisor

 

Godsejerens fest

Godsejerens fest er et 7 timers arrangement, som I kan vælge til jeres bryllup. Aftenen kan naturligvis forlænges mod betaling og man skal min. bestille 15 kuverter til 1295 kr pr. person. Festpakken er inkl. aperitif og 3-retters festmiddag af årstidens menu, ligesom øl, vand og vin ad libitum under middagen også hører til pakken. Efter middagen vil I kunne nyde kaffe og te serveret med vores hjemmelavet chokolade.
Festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen. Andre ønsker eller drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme.

Ønskes der softbar, spiritusbar eller cocktailsbar kan dette tilkøbes.

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Softbar

3 timer – bestående af hvid- og rødvin samt øl og sodavand
Kr. 248 pr. person

Spiritusbar

3 timer – bestående af hvid- og rødvin samt øl, sodavand samt gængse spiritusmærker
Kr. 398 pr. person

Cocktailbar

3 timer – bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 275 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 345 pr. person (min. 15 personer)

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 95 pr. person

Forlæng din spiritusbar

En ekstra time
Kr. 125 pr. person

Kammerherrens fest

Kammerherrens fest er et 8 timers arrangement, som naturligvis kan forlænges mod betaling. Man skal min. bestille 15 kuverter til 1750 kr pr. person. Først serveres aperitif med hjemmelavet snacks, en 4-retters festmiddag af årstidens menu og øl, vand og vin ad libitum under middagen. Herefter bliver der serveret kaffe og te med hjemmelavet chokolade. Til pakken hører også 3 timers softbar ad libitum, som er tilgængelig efter middagen. Softbaren indeholder rød- og hvidvin, øl og sodavand. Afslutningsvis serveres der natmad.
Festlokale og opdækning er inkl. prisen. Vi vil selvfølgelig forsøge at efterkomme andre ønsker og drømme. Mulighederne er mange.

Det er muligt at tilkøbe spiritusbar eller cocktailsbar, hvis dette ønskes.

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Cocktailbar

3 timer – bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 275 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 345 pr. person (min. 15 personer)

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 95 pr. person

Opgrader din softbar til spiritusbar

Tillæg
Kr. 150 pr. person

12,5% rabat på Kobberbryllup

Efter 12,5 års ægteskab skal der afholdes et brag af en fest! På Kragerup Gods vil vi gerne tilbyde 12,5% rabat på vores 3 selskabspakker; ‘Godsejerens fest‘, ‘Kammerherrens fest‘ og ‘Stuepigens fest’. Så kan I fejre jeres store dag! På Kragerup har vi 5 smukke, autentiske festlokaler, som I er meget velkommen til at komme ud og se. Menuerne i pakkerne vil være af årstidens menu.
Andre tilkøb samt værelser er ikke inkluderet i rabatten.
Tilbuddet gælder i januar, februar og marts måned.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Lokaler

Kragerup Gods har 6 festlokaler, så alt afhængig af, hvor stort jeres selskab er, og hvad I drømmer om, vejleder vi jer til det perfekte festlokale for jeres bryllup. Se billeder af vores festlokaler.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Bryllupsgave fra os til jer

Vi elsker bryllupper På Kragerup Gods! Derfor forærer vi altid vores brudepar en gave på selve bryllupsdagen i form et af vores prestigefyldte deluxeværelsersom vi stiller til rådighed. I får natten inkl. morgenbuffet uden beregning.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning til jeres gæster i forbindelse med jeres bryllup, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris. Spørgsmål og rundvisning af vores sted kan tages med vores dygtige selskabskoordinator .

Bryllup

Har du altid drømt om et rigtig slotsbryllup? Slottet har vi ikke, men til gengæld er Kragerup Gods et af Danmarks ældste og smukkeste godser, som uden tvivl vil give jer de adelige og romantiske rammer, I drømmer om på jeres store dag. Med den hvide gangbro og parkens smukke omgivelser, kan det være svært ikke at blive betaget.Godset er Vestsjællands smukkeste historiske bygning, i hvert fald i følge os. Så drømmer du om et bryllup med romantisk vielse i parken og smukke bryllupsbilleder, er Kragerup Gods det helt rette sted.

Vielsen i parken

Vi kan tilbyde jer smukke omgivelser på jeres store dag med vielse i parken. Den romantiske gangbro finder I i parken bag godset. Broen er især populær, når de traditionelle bryllupsbilleder skal tages. I forlængelse af vielsen i parken kan I, i sommerhalvåret, ligeledes vælge at afholde jeres bryllupsreception udendørs på terrassen. Et bryllup på Kragerup Gods vil være en begivenhed, I vil huske resten af livet.

Jeg viser gerne vores unikke gods beliggende i fantastiske omgivelser frem. Ring til mig eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Selskabskoordinator
Henrik Olsen
Henrik Olsen – Selskabskoordinater
Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X