Bryllup

Drømmer du om et bryllup i romantiske omgivelser?

Kragerup Gods er et af Danmarks ældste og smukkeste godser, som uden tvivl vil give jer de adelige og romantiske rammer, I drømmer om på jeres store dag. Bliv viet i parken, få taget smukke bryllupsbilleder på den hvide bro, hold jeres reception på terrassen og et brag af en kærlighedsfest i et af vores smukke lokaler. Har du en forespørgsel? Klik her.

Godsejerens fest

Lad jeres fælles eventyr starte på Kragerup Gods. Drømmer I om et bryllup med romantisk vielse i parken, unikke herskabelige lokaler, landlig idyl og minder for livet? Så er Kragerup Gods det helt rigtige valg! Er I mere til den rustikke stil, så er vores skovhytte også en mulighed – det er et stort lyst selskabslokale med smuk udsigt over park og skovområde. Vi tilbyder 6 selskabslokaler med plads fra 15-280 personer.

Godsejerens fest er et 7 timers arrangement, som I kan vælge til jeres bryllupsdag. Aftenen kan naturligvis forlænges mod betaling. Festpakken er inkl. aperitif, 3-retters festmiddag af årstidens menu og øl, vin og vand ad libitum under middagen. Efter middagen vil I kunne nyde kaffe og te serveret med vores hjemmelavet chokolade.
Festlokalet samt opdækning er inkluderet i prisen.
Andre ønsker eller drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme.
Ønskes der softbar, spiritusbar eller cocktailsbar kan dette tilkøbes.

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Softbar

3 timer – bestående af hvid- og rødvin samt øl og sodavand
Kr. 348 pr. person

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 125 pr. person

Spiritusbar

3 timer – bestående af hvid- og rødvin samt øl, sodavand samt gængse spiritusmærker
Kr. 498 pr. person

Forlæng din spiritusbar

En ekstra time
Kr. 145 pr. person

Cocktailbar

3 timer – bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 325 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 365 pr. person (min. 15 personer)

Kammerherrens fest

Vores smukke og historiske festlokaler vil med garanti imponere dine gæster. Vi tilbyder 6 lokaler med plads fra 36-250 personer. Spisestuen er et smukt intimt lokale med flotte lysekroner og malerier på væggene. Skovhytten er et rustikt og charmerende lokale, som inviterer naturen indenfor. Få minder for livet og se tilbage på bryllupsdagen med et smil på læben.

Kammerherrens fest er et 8 timers arrangement, som naturligvis kan forlænges mod betaling. Først serveres aperitif med hjemmelavet snacks, en 4-retters festmiddag af årstidens menu og øl, vand og vin ad libitum under middagen. Herefter bliver der serveret kaffe og te med hjemmelavet chokolade. Til pakken hører også softbar ad libitum, som er tilgængelig efter middagen. Softbaren indeholder rød- og hvidvin, øl og sodavand. Afslutningsvis serveres der natmad.
Festlokale og opdækning er inkl. prisen. Vi vil selvfølgelig forsøge at efterkomme andre ønsker og drømme. Mulighederne er mange.

Det er muligt at tilkøbe spiritusbar eller cocktailsbar, hvis dette ønskes.

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Cocktailbar

3 timer – bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 325 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 365 pr. person (min. 15 personer)

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 125 pr. person

Opgrader din softbar til spiritusbar

Tillæg
Kr. 150 pr. person

4_5_stars Alt var bare PERFEKT til vores sølvbryllup med 40 gæster, live band, etc. - stort TAK til Kragerup Gods for fantastiske lokaler, serviering, mad, vine, drinks - ja det hele. Vi havde booket Kammerherrens Fest (med let vin-opgradering) og mad+vine var på Michelin standard. Super servering, hyppig opfyldning af glas, lækker mad, som alle gæsterne STOR roste...

thumb_01_60_60NikolajHellerup

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi havde bestilt Godsejerens fest og overnatning til 15 piger. Vi startede med bueskydning, som var utroligt sjovt. Vi blev vejledt af en sød ung mand, som gav gode råd undervejs, og afgjorde hvilket hold, der kunne udråbes som vinder. Middagen var fremragende både mad og vine...

thumb_01_60_60Global28924562219

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi afholdte en 80 års fødselsdag med 12 deltagere, og bestilte 4 retters menu med efterfølgende fri bar og natmad. Indlogering foregik på et antal af de dyre dobbeltværelser samt et enkeltværelse. Alt forløb efter planen. Da vi ankom, blev der taget mere...

thumb_01_60_60Jan P

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Oplevede Kragerup Gods for 1. gang i lørdags, og det er bestemt ikke sidste gang. Vi var ca. 79 personer til et brag af en 60-års fødselsdagsfest, startende kl. 11:00 lørdag formiddag indtil udcheckning søndag formiddag. ALT var fuldkommen forrygende og fantastisk på stedet...

thumb_01_60_60Karin R

Se på TripAdvisor

 

Bryllupsdag på Kragerup Gods

Skal I fejre jeres bryllupsdag? På Kragerup Gods vil vi gerne danne ramme for bryllupsdagen. Vi har de smukkeste rammer, selskabslokaler med sans for detaljen, og en restaurant der serverer mad i særklasse. Vi tilbyder 12,5% rabat, hvis I skal afholde jeres kobberbryllup på Kragerup. Rabatten gælder vores 3 selskabspakker; ‘Godsejerens fest‘, ‘Kammerherrens fest‘ og ‘Stuepigens fest’. I er meget velkommen til at komme ud og opleve godset, dets værelser, selskabslokaler og omgivelser. Menuerne vil være af årstidens menu.
Andre tilkøb samt værelser er ikke inkluderet i rabatten.
Tilbuddet gælder i januar, februar og marts måned.

Bryllup

Kragerup Gods er et af Danmarks ældste og smukkeste godser, som uden tvivl vil give jer de adelige og romantiske rammer, I drømmer om på jeres store dag. Med den hvide gangbro og parkens smukke omgivelser, kan det være svært ikke at blive betaget.Godset er Vestsjællands smukkeste historiske bygning, i hvert fald i følge os. Så drømmer du om et bryllup med romantisk vielse i parken og smukke bryllupsbilleder, er Kragerup Gods det helt rette sted.

Vielse i parken

Vi kan tilbyde jer smukke omgivelser på jeres store dag med vielse i parken. Den romantiske gangbro finder I i parken bag godset. Broen er især populær, når de traditionelle bryllupsbilleder skal tages. I forlængelse af vielsen i parken kan I, i sommerhalvåret, ligeledes vælge at afholde jeres bryllupsreception udendørs på terrassen. Et bryllup på Kragerup Gods vil være en begivenhed, I vil huske resten af livet.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Selskabslokaler

Kragerup Gods har 6 selskabslokaler, så alt afhængig af, hvor stort jeres selskab er, og hvad I drømmer om, vejleder vi jer til det perfekte selskabslokale til jeres bryllup. Se billeder af vores selskabslokaler her.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Bryllupsgave fra os til jer

Vi elsker bryllupper På Kragerup Gods! Derfor forærer vi altid vores brudepar en bryllupsgave på selve bryllupsdagen i form af et af vores prestigefyldte deluxeværelsersom vi stiller til rådighed. I får natten inkl. vores lækre morgenbuffet uden beregning.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning til jeres gæster i forbindelse med jeres bryllup, tilbyder vi i alt 57 velindrettede hotelværelser, som vi tilbyder til en særlig pris. Spørgsmål og rundvisning af vores sted kan tages med vores dygtige selskabskoordinator .

Jeg viser gerne vores unikke gods beliggende i fantastiske omgivelser frem. Ring til mig eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Selskabskoordinator
Elizabeth Dybdal

Hotelchef
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X