Select Page

Godsbryllup

Drømmer du om et godsbryllup på Sjælland i romantiske omgivelser?

Kragerup Gods er et af Danmarks ældste og smukkeste godser på Sjælland, som uden tvivl vil give jer de adelige og romantiske rammer, I drømmer om på jeres bryllupsdag. Bliv viet i parken, få taget smukke bryllupsbilleder på den hvide bro, hold jeres reception på terrassen og et brag af en kærlighedsfest i et af vores smukke lokaler. 

Vi viser gerne vores unikke gods, beliggende i fantastiske omgivelser, frem. Ring til os eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Receptionen
Kragerup Gods

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Godsejerens fest

Lad jeres fælles eventyr starte på Kragerup Gods. Drømmer I om et bryllup med romantisk vielse i parken, unikke herskabelige lokaler, landlig idyl og minder for livet? Så er Kragerup Gods det helt rigtige valg! Se vores bryllupsgalleri her.

Denne pakke inkluderer:

 • Aperitif
 • 3-retters festmiddag af årstidens menu
 • Øl, vand og vin ad libitum under middagen
 • Kaffe /te med chokolade

1.525,- pr. person (Min 20 kuverter)

Pakken er et 7 timers arrangement, som kan forlænges mod betaling.
Festlokalet samt opdækning er inkluderet i prisen. Blomsterdekorationer kan tilkøbes.
Ønskes der softbar, spiritusbar eller cocktailsbar kan dette tilkøbes.

Kammerherrens fest

Få minder for livet og se tilbage på bryllupsdagen med et smil på læben med vores selskabspakke på 1. klasse! Se vores bryllupsgalleri her.

Denne pakke inkluderer:

 • Aperitif med snacks
 • 4-retters festmiddag af årstidens menu
 • Øl, vand og vin ad libitum
 • Kaffe /te med chokolade
 • Natmad

1.995,- pr. person (Min 20 kuverter)

Bryllupspakken er et 8 timers arrangement, som kan forlænges mod betaling.
Festlokalet samt opdækning er inkluderet i prisen. Blomsterdekorationer kan tilkøbes.
Ønskes der spiritusbar eller cocktailsbar kan dette tilkøbes.

Bryllupslokaler

Et bryllup i et af vores 5 smukke og herskabelige bryllupslokaler, med plads fra 32-250 gæster, er perfekt til jer, der drømmer om et sandt prinsessebryllup.

Bryllupslokaler:

 • Spisestuen er beliggende i hovedbygningens midterfløj og kan huse 32 gæster.
 • Kornmagasinet er beliggende i hovedbygningens venstrefløj på 1. salen og kan huse 70 gæster.
 • Skovhytten ligger bag hovedbygningen omringet af smuk natur og kan huse 80 gæster.
 • Vognporten med plads op til 150 gæster er et dejligt lyst selskabslokale.
 • Kviestalden med plads op til 250 gæster er vores største bryllupslokale med lysekroner, store glaspartier og bjælker i loftet.

Vielse i parken

Vi kan tilbyde jer smukke omgivelser på jeres store dag med udendørsvielse i parken. Den romantiske gangbro finder I i parken bag godset. Broen er især populær, når de traditionelle bryllupsbilleder skal tages.

I forlængelse af vielsen i parken kan I, i sommerhalvåret, ligeledes vælge at afholde jeres bryllupsreception udendørs på terrassen. Et bryllup på Kragerup Gods vil være en begivenhed, I vil huske resten af livet.

Bryllupsfest med overnatningsmulighed

Når I skal holde bryllup på vores gods på Sjælland, har I naturligvis mulighed for at tilbyde overnatning til jeres bryllupsgæster. Uanset om gæsterne kommer langvejs fra – eller om de blot ønsker at være den sidste gæst på dansegulvet, så er der mulighed for at tilbyde et bryllup med overnatning på Kragerup Gods.

Overnatning giver frihed til jeres bryllupsgæster, og bidrager til en endnu bedre fest, hvor gæsterne ikke skal bekymre sig om at køre hjem eller forlade festen tidligere end nødvendigt. Derudover vil vi gerne forære jer som brudepar en bryllupsgave på vegne af Kragerup. I får et af vores deluxeværelser stillet til rådighed på jeres bryllupsnat, og I vil derudover kunne nyde vores lækre morgenbuffet dagen derpå uden beregning.

Kragerup – det perfekte bryllupsgods

Med et bryllup på Kragerup Gods får I muligheden for at fejre jeres kærlighed i omgivelser og lokaler, der emmer af romantik. Vores unikke og herskabelige lokaler har dannet rammet for et væld af smukke bryllupper i årenes løb, og vi glæder os fortsat over, hvor mange par der allerede har lagt deres store dag i vores hænder.

Vi håber, at I vil give os muligheden for at gøre det samme for jer. Vi sætter en dyd i at stille samtlige af godsets faciliteter til rådighed, når I afholder jeres bryllup på vores gods på Sjælland. Det betyder, at I har adgang til betagende bryllupslokaler, en udsøgt bryllupsmenu og naturligvis vores park, hvor I også har mulighed for at afholde jeres vielse.

 

Et skræddersyet drømmebryllup

På Kragerup Gods har vi stor erfaring med at afholde både mindre til større bryllupsfester. Med udgangspunkt i denne erfaring har vi sammensat forskellige bryllupspakker, som I kan lade jer inspirere af. Når det er sagt, er vi naturligvis klar over, at et bryllup er en dybt personlig fejring, og derfor er I mere end velkomne til at skræddersy jeres godsbryllup i samarbejde med os.

Hvis I drømmer om at holde en udendørsvielse i parken eller lade et særligt tema skabe en rød tråd igennem jeres dag, vil vi imødekomme jeres ønsker efter bedste evne. Vi hjælper gerne med at sætte jer i kontakt med f.eks dekoratører på Sjælland, som vi er vant til at samarbejde med grundet deres enorme ekspertise inden for bryllupsfester.

 

Lad Kragerup Gods danne rammerne for jeres kærlighedsfest

Hvis I har lyst til at høre mere om muligheder for at holde jeres bryllup på vores eventyrlige gods på Sjælland, er I mere end velkommen til. Vores selskabskoordinator sidder klar til at fortælle mere om jeres muligheder for at holde en skræddersyet bryllupsfest, og give jer et uforpligtende tilbud på vores ydelser. Vi ser frem til at høre fra jer.

Softbar, spiritusbar eller cocktailsbar

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Softbar

3 timer
Hvid- og rødvin samt øl og sodavand
Kr. 348 pr. person

 

Spiritusbar

Efter forbrug
Bestående af gængse drinks og spiritusmærker
F.eks. Gin & Tonic og Rom & Cola

 

Softbar

7 timer
Hvid- og rødvin samt øl og sodavand
Kr. 595 pr. person

 

Cocktailbar

3 timer
Bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 325 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 375 pr. person (min. 20 personer)

 

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 125 pr. person

 

Forlæng din cocktailbar

En ekstra time
Kr. 165 pr. person

 

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Blomster og dekoration

På godset har vi vores egen dygtige blomsterdekoratør, som er klar til at hjælpe med dekorationer, brude- og brystbuketter samt udsmykning af lokalet.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Bryllupsgave fra os til jer

På godset elsker vi bryllupper! Derfor forærer vi altid vores brudepar et af vores prestigefyldte deluxeværelser til deres bryllupsnat. I får natten inkl. vores lækre morgenbuffet uden beregning.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning til jeres gæster i forbindelse med jeres bryllup, tilbyder vi i alt 57 velindrettede hotelværelser, som vi tilbyder til en særlig pris. Spørgsmål og rundvisning af vores sted kan tages med vores dygtige selskabskoordinator .

Bryllupsdag på Kragerup Gods

Skal I fejre jeres bryllupsdag? På Kragerup Gods vil vi gerne danne ramme for bryllupsdagen. Vi har de smukkeste rammer, selskabslokaler med sans for detaljen, og en restaurant der serverer mad i særklasse. Vi tilbyder 12,5% rabat, hvis I skal afholde jeres kobberbryllup på Kragerup. Rabatten gælder vores 2 selskabspakker; ‘Godsejerens fest‘ og ‘Kammerherrens fest‘. I er meget velkommen til at komme ud og opleve godset, dets værelser, selskabslokaler og omgivelser. Menuerne vil være af årstidens menu.
Andre tilkøb samt værelser er ikke inkluderet i rabatten.
Tilbuddet gælder i januar, februar og marts måned.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X