fbpx

Bryllup

Drømmebryllup på godset i romantiske omgivelser

Få taget smukke bryllupsbilleder på den hvide buebro og hold jeres reception på terrassen

4_5_stars Perfekt sted for en personaleweekend, med Go High om eftermiddagen, festmiddag, overnatning og lækker brunch. Alt spillede i de skønne omgivelser. Super god service og meget lækker mad. Kan helt sikkert varmt anbefales.

thumb_01_60_60Abild12

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi havde bestilt Godsejerens fest og overnatning til 15 piger. Vi startede med bueskydning, som var utroligt sjovt. Vi blev vejledt af en sød ung mand, som gav gode råd undervejs, og afgjorde hvilket hold, der kunne udråbes som vinder. Middagen var fremragende både mad og vine...

thumb_01_60_60Global28924562219

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Vi afholdte en 80 års fødselsdag med 12 deltagere, og bestilte 4 retters menu med efterfølgende fri bar og natmad. Indlogering foregik på et antal af de dyre dobbeltværelser samt et enkeltværelse. Alt forløb efter planen. Da vi ankom, blev der taget mere...

thumb_01_60_60Jan P

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Oplevede Kragerup Gods for 1. gang i lørdags, og det er bestemt ikke sidste gang. Vi var ca. 79 personer til et brag af en 60-års fødselsdagsfest, startende kl. 11:00 lørdag formiddag indtil udcheckning søndag formiddag. ALT var fuldkommen forrygende og fantastisk på stedet...

thumb_01_60_60Karin R

Se på TripAdvisor

 

Godsejerens fest

Vælger I Godsejerens fest til jeres specielle dag, kan vi tilbyde jer et 7 timers arrangement fyldt med mindeværdige øjeblikke. Arrangementet kan naturligvis forlænges mod betaling. Det kræver, at man bestiller min. 15 kuverter til 1295 kr pr. person. Ved Godsejerens fest får I serveret aperitif og 3-retters festmiddag af årstidens menu. Af drikkelse får I øl, vand og vin ad libitum under middagen. Til sidst har I mulighed for at nyde kaffe og te serveret med vores hjemmelavet chokolade.
Både festlokale samt opdækning er inkluderet i prisen. Andre ønsker eller drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme. Mulighederne er mange.

Ønskes der softbar, spiritusbar eller cocktailsbar kan dette tilkøbes.

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Softbar

3 timer – bestående af hvid- og rødvin samt øl og sodavand
Kr. 248 pr. person

Spiritusbar

3 timer – bestående af hvid- og rødvin samt øl, sodavand samt gængse spiritusmærker
Kr. 398 pr. person

Cocktailbar

3 timer – bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 275 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 345 pr. person (min. 15 personer)

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 95 pr. person

Forlæng din spiritusbar

En ekstra time
Kr. 125 pr. person

Kammerherrens fest

Vælger I Kammerherrens fest til jeres specielle dag, får I et 8 timers arrangement. Arrangementet kan naturligvis forlænges mod betaling. Det kræver, at man bestiller min. 15 kuverter til 1750 kr pr. person. I får serveret aperitif med hjemmelavet snacks og en 4-retters festmiddag af årstidens menu. Af drikkelse får I øl, vand og vin ad libitum under middagen. Herefter bliver der serveret kaffe og te med hjemmelavet chokolade. Til pakken hører også 3 timers softbar ad libitum, som er tilgængelig efter middagen. Softbaren indeholder rød- og hvidvin, øl og sodavand. Til slut vil der blive serveret natmad.
Både festlokale og opdækning er inkl. prisen. Andre ønsker eller drømme, vil vi selvfølgelig forsøge at efterkomme. Mulighederne er mange.

Det er muligt at tilkøbe spiritusbar eller cocktailsbar, hvis dette ønskes.

Hide me!
Hide this
Se barpriser

Cocktailbar

3 timer – bestående af 8 forskellige longdrinks
Kr. 275 pr. person (min. 35 personer)
Kr. 345 pr. person (min. 15 personer)

Forlæng din softbar

En ekstra time
Kr. 95 pr. person

Opgrader din softbar til spiritusbar

Tillæg
Kr. 150 pr. person

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Lokaler

På Kragerup Gods har vi 6 festlokaler, så alt afhængig af, hvor stort jeres selskab er, og hvad I drømmer om, vejleder vi jer til det perfekte festlokale for jeres bryllup. Se billeder af vores festlokaler.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Bryllupsgave fra os til jer

På Kragerup Gods elsker vi bryllupper! Derfor forærer vi altid vores brudepar en gave på selve bryllupsdagen i form et af vores prestigefyldte deluxeværelsersom vi stiller til rådighed. I får natten inkl. morgenbuffet uden beregning.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning til jeres gæster i forbindelse med jeres bryllup, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris. Spørgsmål og rundvisning af vores sted kan tages med vores dygtige selskabskoordinator .

Bryllup

Har du altid drømt om et rigtig slotsbryllup? Slottet har vi ikke, men til gengæld er Kragerup Gods et af Danmarks ældste og smukkeste godser, som uden tvivl vil give jer de adelige og romantiske rammer, I drømmer om på jeres store dag. Med den hvide gangbro og parkens smukke omgivelser, kan det være svært ikke at blive betaget. Kragerup Gods er Vestsjællands smukkeste historiske bygning, i hvert fald i følge os. Så drømmer du om et bryllup med romantisk vielse i parken, er Kragerup Gods det helt rette sted.

Vielsen i parken

Vælger I en vielse i parken på Kragerup Gods, kan vi tilbyde jer smukke omgivelser på jeres store dag. I parken bag godset, finder I den romantiske hvide gangbro. Broen er især populær, når det traditionelle bryllupsbillede skal tages. I forlængelse af vielsen i parken kan I, i sommerhalvåret, ligeledes vælge at afholde jeres bryllupsreception udendørs på terrassen. Et bryllup på Kragerup Gods vil være en begivenhed I vil huske resten af livet.

Jeg viser gerne vores unikke gods beliggende i fantastiske omgivelser frem. Ring til mig eller skriv en mail, så finder vi en dag, hvor I kan komme ud og se godset.

Selskabskoordinator
Henrik Olsen
Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X