Select Page

Konferencer på Kragerup Gods

Mødefaciliteter i smukke omgivelser

På Kragerup Gods tilbyder vi et konferencecenter med en 4 stjernet konferenceoplevelse med kant. Med kant mener vi, at når du ankommer på Kragerup, vil du opleve unikke konferencelokaler der emmer af historie, “familien-Kragerup” personale der altid har fokus på det lille ekstra og ikke mindst rigtig smukke omgivelser.
4-stjerner


Konference- & mødefaciliteter

Forvalterboligen konferencelokale kvinde med frugt Konference

Hos os får du altid:

 • Skræddersyet mødeplanlægning og -rådgivning
 • Personlig og professionel velkomst
 • Eksklusive og unikke mødelokaler
 • Moderne AV-udstyr og trådløst netværk inde og ude
 • Assistance med opkobling til vores AV-udstyr
 • Mulighed for at leje videomixer og udstyr til hybridmøde
 • Lækker og nærende mødeforplejning
 • Overnatningsmulighed i vores 57 værelser
 • Gratis parkering
 • 5 ladestik til elbiler
 • Skøn natur og afmærkede walk & talk stier til gående møder
 • Rådgivning omkring at kombinere mødet med teambuilding eller sociale aktiviteter hele året rundt

Pakkepriser for 2024

Jeg hjælper gerne med at arrangere jeres miljøvenlige konference. Ring  til mig eller skriv en mail med dit tlf.nr, navn og firmanavn, så finder vi en dato.

Konferencekoordinator
Elsebeth Rygaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

4_5_stars Et helt igennem vellykket arrangement. Personalet var meget imødekommende og servicen på topniveau. Dejlig mad og vejret gjorde, at vi også kunne nyde udenoms arealerne. Vi er meget tilfredse med hele opholdet.

thumb_01_60_60Dorthe Hansen

4_5_stars Jeg har været til konferencer i hele verdenen, men synes oprigtigt at Kragerup Gods har været en af de bedste steder. Service og kvalitet er helt i top, så det har været nemt at give en fantastisk oplevelse til vores ansatte.

4_5_stars 5 store stjerner herfra. Dejlige omgivelser, dejlig mad og sidst men ikke mindst et utroligt serviceminded, smilende og nærværende personale. Helt tydeligt at mærke at alle er obs på den gode oplevelse. Vi kommer igen.

thumb_01_60_60Aal_zoo

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Over al forventning. autentiske rum. god fortælling af godsets historie og den nuværende drift. en ekstra oplevelse, at tale med Regitze, som vi tror, vil drive det vidt.

thumb_01_60_60Sten Sjølund

 

Vores konferencelokaler

På Kragerup Gods tilbyder vi 10 unikke og historiske konference- og mødelokaler, med plads fra 6 op til 250 personer. Hvad end I planlægger en større konference eller et dagsmøde, kan vi hjælpe jer med at optimere dagen. Vi tilbyder både konferencelokaler i hovedbygningen, i vores avlsbygninger samt i vores skovhytte i naturen.

Det alternative møde

På Kragerup Gods er det muligt at kombinere din konference med mange forskellige oplevelser.

 • På Kragerup har vi en komplet hybridløsning til 20 personer i alle vores konferencelokaler, som indeholder et kamera med 4K-optik og et super bredt synsfelt på 120°. Vi har en ekstra mikrofon med lydstyring og bedre rækkevidde, der sikrer at alle bliver hørt. Ønsket om et større professionelt setup kan vi også stå for.
 • Kombiner konferencen med faciliteret teambuilding. Vi tilbyder mange forskellige teambuilding aktiviteter med fokus på en fællesskabende dag med kollegaerne og på det sjove afbræk i konferencen.
 • Fra november til april tilbyder vi indendørs teambuilding aktiviteter.
 • Lad godstjenerne stå for jeres vinsmagning. I vil lære mere om druerne, regionerne, farverne og smagene. Vores vinsmagning er det perfekte indslag til konferencen.

CO2 venlig transport

Vi vil gerne bidrage til at nedsætte jeres CO2-regnkab, og kan tilbyde at bestille din bustransport til fordelagtige priser gennem vores samarbejdspartner Vikingbus. Optimer jeres dag ved at starte programmet i bussen, hvor vi giver kaffen og en croissant.

Vidste du at en personbil i gennemsnit udleder 0,135 kg CO2 pr. km?
Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 1 bil 27 kg CO2

Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 40 biler 1080 kg CO2

Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 1 bus 211 kg CO2

CO2-udslippet mindskes med 81%, hvilket svarer til 869 kg.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X