Konferencepakker

Vi betaler gerne jeres bus og gør jeres konference endnu mere grøn.

Vi tilbyder en 4 stjernet møde- og konferenceroplevelse med kant. Med kant mener vi, at når du ankommer på Kragerup, vil du opleve unikke konferencelokaler der emmer af historie, “familien-Kragerup” personale der altid har fokus på det lille ekstra og ikke mindst rigtig smukke omgivelser.

4_5_stars Dette pragtfulde gods levede 100 % op til de forventninger jeg havde da jeg bookede tilbage i april. Elsebeth, som var min kontaktperson gennem planlægning og forberedelse- er den mest servicemindede og hjælpsomme person...

thumb_01_60_60Anne-Marie G

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Super faciliteter til ledergruppemøde - fine lokaler til møde, mad i særklasse (både morgenmad, frokost og middag) og ikke mindst gode værelser. Flotte omgivelser men vi nåede ikke ikke en tur i træerne på grund af sneen.

thumb_01_60_60Stigt516

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars 5 store stjerner herfra. Dejlige omgivelser, dejlig mad og sidst men ikke mindst et utroligt serviceminded, smilende og nærværende personale. Helt tydeligt at mærke at alle er obs på den gode oplevelse. Vi kommer igen.

thumb_01_60_60Aal_zoo

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Besøgte stedet i forbindelse med seminar med fokus på grafisk facilitering. Havde et fortrinligt lokale (stort) og god forplejning med glimrende mad om aftenen. Der var udendørs stratego, en sjov oplevelse hvor vi fik frisk luft i hovedet.

thumb_01_60_60V1010GYpeterl

Se på TripAdvisor

 

Dagsmøde

Et dagsmøde på Kragerup Gods kan afholdes i alle vores konferencelokaler – også som grøn konference i skovhytten eller shelterbyen.

I vil ved ankomst få serveres en let forplejning bestående af bl.a. en grovbolle, hjemmelavet syltetøj, frugt, mini croissanter mm. og kaffe/te samt isvand hele dagen. Frokosten er efter køkkenchefens valg inkl. en kildevand eller sodavand. Om eftermiddagen serveres kaffe, te og kage.

Ønskes:
Ppålæg og ost til ankomst forplejningen kan dette tilkøbes: kr. 35,- pr. pers.
Morgenbuffet i stedet for ankomst forplejning kan dette tilkøbes kr. 125,- pr. pers.

Tidligt konferencedøgn

Et tidligt konferencedøgn på Kragerup Gods kan afholdes i alle vores konferencelokaler, bortset fra Skovhytten da det er forbeholdt grøn konference gæster.

I vil ved ankomst få serveret en let ankomstforplejning bestående af bl.a. grovboller, hjemmelavet syltetøj, grøntsagsstænger, mini croissanter mm. samt kaffe, te og isvand hele dagen. Alt efter antal gæster, er det efter køkkenchefens valg, hvilken frokost der bliver serveret. Frokosten er inkl. en kildevand eller sodavand samt eftermiddagskaffe/-te med hjemmebagte kager, mm. Til aften serveres en 2-retters middag baseret på sæsonens råvarer, samt aftenkaffe med hjemmelavet chokolade. Prisen er inkl. overnatning i et enkeltværelse. På afgangsdagen vil der være morgenbuffet i hovedbygningen bestående af æg, bacon, morgenbrød, pålæg mm.

Ønskes:
Pålæg og ost til ankomst forplejningen kan dette tilkøbes: kr. 35,- pr. pers.
Morgenbuffet i stedet for ankomst forplejning kan dette tilkøbes kr. 125,- pr. pers.

Tidligt konferencedøgn tilbydes også som sent konferencedøgn og kan f.eks. starte kl. 12 og slutte næste dag kl. 13. Kr. 2350,- pr. pers.

1 1/2 konferencedøgn

Et konferencedøgn kan afholdes i alle vores lokaler bortset fra Skovhytten, da det er forbeholdt grøn konference gæster.
Som let forplejning på ankomstdagen vil der serveres en grovbolle, hjemmelavet syltetøj, frugt, mini croissanter mm. og kaffe/te samt isvand til hele dagen. Frokosten er efter køkkenchefens valg inkl. en kildevand eller sodavand. Som eftermiddagssnack er der kaffe, te og kage. Til aften tilbereder godskokkene en 2-retters menu af sæsonens råvarer. Senere er der aftenkaffe og hjemmelavet chokolade. På afgangsdagen er der morgenbuffet i hovedbygningen, frokost inkl. en kildevand eller sodavand og efterfølgende eftermiddagskaffe, te og kage.

Har I et ønske om:
Ost og pålæg til ankomst forplejning kr. 35,- pr. pers.
Skøn morgenbuffet i stedet for ankomst forplejning kan dette tilkøbes kr. 125,- pr. pers.

Grøn konference

Hold møder på ’en ny måde’. På Kragerup Gods har vi tænkt ’ud i naturen’ hvor sanserne skærpes, og tankerne ikke er begrænset af vægge. Med vores nye grønne initiativer håber vi, at I vil flytte jeres møder ud i naturen.
Kragerups muligheder for konferencer i naturen enten i skovhytten med masser af plads eller udenfor omkring et bål.

  • SKOVHYTTEN – 160 m2 omgivet af park og skov og plads til 40 personer med afstand. Her er både Wi-Fi og AV-udstyr og man kan sidde inde såvel som ude.
  • NATURENS KLASSELOKALE – med højt til himlen med bål og sækkestolemiljø. Kan bruges som et dagslokale eller som et afbræk i konferencen.
  • SHELTERBYEN – har 6 shelters, en dejlig bålplads med bænke af kævler samt et overdækket areal med masser af plads til at sidde med god afstand.
  • WALK & TALK STIER – vi har 3 walk’n talk stier, som kan bruges til gående møder og som et alternativ til grupperum.

Grøn konference kræver min. 20 pers.
Ved ankomst serveres en let forplejning bestående af: en grovbolle, hjemmelavet syltetøj, frugt, mini croissanter samt kaffe/te og isvand hele dagen. Til frokost griller vores kokke jeres burgere i skoven – der er mulighed for okse, kylling, vegetar samt lækker salat tilbehør. Som eftermiddagssnack er der grønne snacks og smoothies. Til aften vil der blive serveret 2-retters middag baseret på sæsonens råvarer, samt kaffe og sødt til aftensnack. Prisen er inkl. overnatning i enkeltværelse og morgenmad.

Har I et ønske om:

Ost og pålæg til ankomstforplejningen kr. 35,- pr. pers.

Grøn konference tilbydes også som 1½ døgn og kan f.eks. starte kl. 09 og slutter næste dag kl. 16. Kr. 2295,- pr. person

CO2 venlig transport

Vi er CO2-neutrale og har grøn nøgle, som betyder at vi værner om naturen og miljøet, derfor vil vi gerne bidrage til at nedsætte jeres samlede CO2 regnskab.
Er I 25 – 39 gæster i bussen betaler vi halvdelen af busudgiften
Er I 40 eller flere gæster i bussen betaler vi hele busudgiften

I følge Danmarks statistik & Dansk persontransport udleder en gns. personbil 0,135kg CO2 pr. km.
– Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 1 bil 27 kg CO2
– Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 40 biler 1080 kg CO2
– Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 1 bus 211 kg CO2
CO2 udslippet mindskes med 81% hvilket svarer til 869 kg.

Jeg hjælper gerne med at arrangere jeres miljøvenlige konference. Ring  til mig eller skriv en mail med dit tlf.nr, navn og firmanavn, så finder vi en dato.

Konferencekoordinator
Elsebeth Rygaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Vores Lokaler

På Kragerup Gods har vi 8 konference- og mødelokaler, med plads fra 6 op til 300 personer. Hvad enten I planlægger en større konference eller et dagsmøde, kan vi hjælpe jer med at optimere dagen. Vi tilbyder både indendørs lokaler i bl.a. hovedbygningen og ude i naturen i vores skovhytte.

Aktiv konference

Hos Kragerup eksisterer alletiders mulighed for at holde en aktiv konference. Med Go High Aktivitetspark er der både mulighed for at rykke grænser i klatreparken samtidig med, at man kan få brugt kroppen og lattermusklerne nede i trampolinparken Go Bounce. Vi har flere teambuildingsaktiviteter, med fokus på samarbejde og kommunikation f.eks.:

– Blind kanoræs
– Jacobstigen
– Kuglebanen
– Flugten fra køkkkenchefen

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres konference, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris.
Spørgsmål og rundvisning kan tages med vores dygtige konferencekoordinator Kontakt os gerne.

Vi anbefaler:

Kombiner konferencen med teambuilding

Designed and supported by Digitypes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X