Konferencepakker

Mødefaciliteter i smukke omgivelser

På Kragerup Gods tilbyder vi et konferencecenter med en 4 stjernet konferenceoplevelse med kant. Med kant mener vi, at når du ankommer på Kragerup, vil du opleve unikke konferencelokaler der emmer af historie, “familien-Kragerup” personale der altid har fokus på det lille ekstra og ikke mindst rigtig smukke omgivelser.
4-stjerner


Konference- & mødefaciliteter

Forvalterboligen konferencelokale kvinde med frugt

Hos os får du altid:

 • Gratis, professionel mødeplanlægning og -rådgivning
 • Teknisk hjælp under dit møde
 • Skræddersyet mødepakke
 • Moderne AV-udstyr (storskærm, anlæg, mødetelefon, projektor, WiFi)
 • Eksklusive, unikke mødelokaler
 • Lækker mødeforplejning
 • Mulighed for overnatning
 • Mulighed for at kombinere relevant teambuilding
 • 2 ladestik til elbiler
 • Gratis parkering
 • Der er mulighed for at leje en videomixer

Pakkepriser for 2021

4_5_stars Et helt igennem professionelt personale der yder top service. De har styr på det hele og de følger løbende op på dit ophold før / under / efter. Alle ansatte virker super glade for deres arbejde. Maden er i Topklasse! Jeg kommer igen.

thumb_01_60_60Isabel Hollesen

4_5_stars Super faciliteter til ledergruppemøde - fine lokaler til møde, mad i særklasse (både morgenmad, frokost og middag) og ikke mindst gode værelser. Flotte omgivelser men vi nåede ikke ikke en tur i træerne på grund af sneen.

thumb_01_60_60Stigt516

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars 5 store stjerner herfra. Dejlige omgivelser, dejlig mad og sidst men ikke mindst et utroligt serviceminded, smilende og nærværende personale. Helt tydeligt at mærke at alle er obs på den gode oplevelse. Vi kommer igen.

thumb_01_60_60Aal_zoo

Se på TripAdvisor

 

4_5_stars Besøgte stedet i forbindelse med seminar med fokus på grafisk facilitering. Havde et fortrinligt lokale (stort) og god forplejning med glimrende mad om aftenen. Der var udendørs stratego, en sjov oplevelse hvor vi fik frisk luft i hovedet.

thumb_01_60_60V1010GYpeterl

Se på TripAdvisor

 

Dagsmøde

Et dagsmøde på Kragerup Gods kan afholdes i alle vores konferencelokaler – også som grøn konference i skovhytten eller shelterbyen.

I vil ved ankomst få serveres en let forplejning bestående af bl.a. en grovbolle, hjemmelavet syltetøj, frugt, mini croissanter mm. og kaffe/te samt isvand hele dagen. Frokosten er efter køkkenchefens valg inkl. en kildevand eller sodavand. Om eftermiddagen serveres kaffe, te og kage.

Ønskes:
Pålæg og ost til ankomst forplejningen kan dette tilkøbes: kr. 35,- pr. pers.
Morgenbuffet i stedet for ankomst forplejning kan dette tilkøbes kr. 125,- pr. pers.

Tidligt konferencedøgn

Et tidligt konferencedøgn på Kragerup Gods kan afholdes i alle vores konferencelokaler, bortset fra Skovhytten da det er forbeholdt grøn konference gæster.

I vil ved ankomst få serveret en let ankomstforplejning bestående af bl.a. grovboller, hjemmelavet syltetøj, grøntsagsstænger, mini croissanter mm. samt kaffe, te og isvand hele dagen. Alt efter antal gæster, er det efter køkkenchefens valg, hvilken frokost der bliver serveret. Frokosten er inkl. en kildevand eller sodavand samt eftermiddagskaffe/-te med hjemmebagte kager, mm. Til aften serveres en 2-retters middag baseret på sæsonens råvarer, samt aftenkaffe med hjemmelavet chokolade. Prisen er inkl. overnatning i et enkeltværelse. På afgangsdagen vil der være morgenbuffet i hovedbygningen bestående af æg, bacon, morgenbrød, pålæg mm.

Ønskes:
Pålæg og ost til ankomst forplejningen kan dette tilkøbes: kr. 35,- pr. pers.
Morgenbuffet i stedet for ankomst forplejning kan dette tilkøbes kr. 125,- pr. pers.

Tidligt konferencedøgn tilbydes også som sent konferencedøgn og kan f.eks. starte kl. 12 og slutte næste dag kl. 13. Kr. 2350,- pr. pers.

1 1/2 konferencedøgn

Et konferencedøgn kan afholdes i alle vores lokaler bortset fra Skovhytten, da det er forbeholdt grøn konference gæster.
Som let forplejning på ankomstdagen vil der serveres en grovbolle, hjemmelavet syltetøj, frugt, mini croissanter mm. og kaffe/te samt isvand til hele dagen. Frokosten er efter køkkenchefens valg inkl. en kildevand eller sodavand. Som eftermiddagssnack er der kaffe, te og kage. Til aften tilbereder godskokkene en 2-retters menu af sæsonens råvarer. Senere er der aftenkaffe og hjemmelavet chokolade. På afgangsdagen er der morgenbuffet i hovedbygningen, frokost inkl. en kildevand eller sodavand og efterfølgende eftermiddagskaffe, te og kage.

Har I et ønske om:
Ost og pålæg til ankomst forplejning kr. 35,- pr. pers.
Skøn morgenbuffet i stedet for ankomst forplejning kan dette tilkøbes kr. 125,- pr. pers.

Grøn konference med naturen i fokus

Hold møder på ’en ny måde’. På Kragerup Gods har vi tænkt ’ud af boksen’ og bevæget os ud i naturen,  hvor sanserne skærpes, og tankerne ikke er begrænset af vægge. Vi håber, I vil flytte med ud i skoven og holde jeres møde på en ny måde.

Konferencer i naturen inkluderer:
– Skovhytten er 160 m2 og omgivet af park og skov. Indenfor er brændeovnen tændt, og der er bordplads til 60 personer og op til 120 personer i biografopsætning. Her er Wi-Fi og AV-udstyr, og man kan sidde inde såvel som ude i loungen på træterrassen.
– Vi har 3 Walk & talk stier i park og skoven, som kan bruges til gående møder og et alternativ til grupperum.

Tilkøb af naturens grupperum:
– Benyt Skovhyttens bålplads med optænding til at skabe den fuldendte stemning. Wi-Fi og flipover tilgængelig.
– Naturens klasselokale er omgivet af store bøgetræer. Man sidder varmt og godt i vores fatboys rundt om bålet. Wi-Fi og flipover tilgængelig.
– I shelterbyen kan man sidde 20 personer rundt om plankeborde på en stor, overdækket træterrasse eller rundt om bålet. Strøm, Wi-Fi og flipover tilgængelig.

Ved ankomst serveres en let forplejning bestående af: en grovbolle, hjemmelavet syltetøj, frugt, mini croissanter samt kaffe/te og isvand hele dagen. Til frokost griller vores kokke jeres burgere i skoven – der er mulighed for okse, kylling, vegetar samt lækker salat tilbehør. Som eftermiddagssnack er der grønne snacks og smoothies. Til aften vil der blive serveret 2-retters middag baseret på sæsonens råvarer, samt kaffe og sødt til aftensnack. Prisen er inkl. overnatning i enkeltværelse og morgenmad.

Har I et ønske om:

Ost og pålæg til ankomstforplejningen kr. 35,- pr. pers.

Grønne priser pr. pers. (ved min. 20 pers.):
– Dagsmøde kr. 795,- (09.00-17.00)
– 1 døgn kr. 2.145,- (09.00 / 9.00)
– 1½ døgn kr. 2.645,- (09.00 / 17.00)

Grupperum tillæg fra kr. 500,-  pr. dag.

CO2 venlig transport

Vi er CO2-neutrale og har grøn nøgle, som betyder, at vi værner om naturen og miljøet, derfor vil vi gerne bidrage til at nedsætte jeres samlede CO2 regnskab.
Er I 25 – 39 overnattende konferencegæster betaler vi halvdelen af busudgiften
Er I 40 eller flere overnattende konferencegæster betaler vi hele busudgiften

I følge Danmarks statistik & Dansk persontransport udleder en gns. personbil 0,135kg CO2 pr. km.
– Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 1 bil 27 kg CO2
– Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 40 biler 1080 kg CO2
– Fra København – Kragerup Gods t/r udleder 1 bus 211 kg CO2
CO2 udslippet mindskes med 81% hvilket svarer til 869 kg.

Fremtiden byder på hybridmøder

På Kragerup har vi en komplet hybridløsning til 20 personer i alle vores konferencelokaler, som indeholder et kamera med 4K-optik og et super bredt synsfelt på 120°. Herved undgår I at sidde tæt sammen foran en bærbar og sikrer, at alle der sidder til mødet (internt og eksternt) ses klart og tydeligt. Vi har en ekstra mikrofon med lydstyring og bedre rækkevidde, der sikrer at alle bliver hørt.

Ønskes en løsning fra 20-100 personer har vi lavet en aftale med vores leverandør om et større professionelt setup

Jeg hjælper gerne med at arrangere jeres miljøvenlige konference. Ring  til mig eller skriv en mail med dit tlf.nr, navn og firmanavn, så finder vi en dato.

Konferencekoordinator
Elsebeth Rygaard

Henrik Olsen – Selskabskoordinater

Vores konferencelokaler

På Kragerup Gods har vi 11 indendørs og udendørs konference- og mødelokaler, med plads fra 6 op til 300 personer. Hvad enten I planlægger en større konference eller et dagsmøde, kan vi hjælpe jer med at optimere dagen. Vi tilbyder både indendørs lokaler i bl.a. hovedbygningen og ude i naturen i vores skovhytte.

Aktiv konference

Hos Kragerup eksisterer alletiders mulighed for at holde en aktiv konference. Med Go High Aktivitetspark er der både mulighed for at rykke grænser i klatreparken samtidig med, at man kan få brugt kroppen og lattermusklerne nede i trampolinparken Go Bounce. Vi har flere teambuildingsaktiviteter, med fokus på samarbejde og kommunikation f.eks.:

– Blind kanoræs
– Jacobstigen
– Kuglebanen
– Flugten fra køkkkenchefen

Overnatning

Hvis I ønsker overnatning i forbindelse med jeres konference, har vi i alt 57 velindrettede værelser, som vi tilbyder til en særlig pris.
Spørgsmål og rundvisning kan tages med vores dygtige konferencekoordinator Kontakt os gerne.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X