Select Page

Bueskydning

Hvem er den bedste skytte?

På Kragerup Gods har vi mange dygtige instruktører, der gerne assistere på dagen. Dyst imod kollegaer, venner eller familie i en spændende turnering.


Prøv bueskydning gratis over sommeren

Forvalterboligen konferencelokale kvinde med frugt

Uge 27-32: Torsdag kl. 13-14

Test dine evner med bue og pil over sommeren i Kragerup Aktivitetspark. Det er helt gratis for alle at prøve – du dukker bare op ved aktivitetsparkens receptionen kl. 13, så går vi i samlet flok til bueskydningsbanen.

Tag sigte og prøv bueskydning med os!

Vi anbefaler en alder på minimum 6 år 

Bueskydning

Bag ved godset har vi vores bueskydningsområde. Her er der stablede halmballer og flere mål for enden. Bueskydning er en udfordrende disciplin, der sætter koncentrationen og fokuseringen på prøve. Det handler om at være målrettet og klar på det rigtige tidspunkt! Finmotorikken og den mentale styrke er altafgørende for at ramme plet på skydeskiven. Dyst imod kollegaer, venner eller familie i en spændende turnering. Hvem er den bedste skytte?

I skal min. være 10 personer.
Obs: Man må ikke have indtaget alkohol inden eller under aktiviteten.

Når sulten melder sig, har du mulighed for at købe lækre frisklavet pizzaer eller grille ramsløgspølser i skoven. Er du vegetar har vi også en bøf til dig. Endelig kan I også nyde en frokost eller middag i Restaurant Blixen oppe i hovedbygningen. I skoven kan I desuden købe kaffe/ te, chokolade, is, øl, sodavand og kildevand.

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X