Overnatning på Sjælland

Overnatning med morgenmad

Drømmer du om at flyde i poolen og varme dig i saunaen? Forkæl dig selv og en du holder af med en overnatning på Kragerup Gods i et af vores smukke værelser. Oplev også vores udsøgte morgenbuffet, som fuldender jeres ophold.

  • NFri adgang til poolområde
  • NOvernatning i et af vores skønne værelser
  • NStor morgenbuffet

Priser fra:1.775,-

Se opgraderinger og tillæg
  • Lørdagstillæg 300 kr.
  • Opgradering til et superiorværelse i avlsbygningerne 300 kr.
  • Opgradering til et deluxeværelse i hovedbygningen 600 kr.
  • Tillæg for enkeltværelse 300 kr.

Dit hjem væk hjemmefra

Håndværkerovernatning på Sjælland

På Kragerup Gods tilbyder vi dig som udearbejdende håndværker eller forretningsrejsende en ordentlig nats søvn, skøn mad og ikke mindst en opfyldning af termokanden til morgenen efter. Vi har rige muligheder for parkering og faciliteter til at foretage computerarbejde på dit værelse eller i en af vores skønne stuer i hovedbygningen. En håndværkerovernatning er derfor en oplagt mulighed for dig, der rejser hjemmefra i hverdagene og som ønsker kyndig forplejning, der vil holde dig veludhvilet og godt bespist, mens du er ude.

Start eller slut dagen med afslapning i poolen

Forkæl dig selv med en svømmetur i vores pool, et hvil i saunaen eller prøv den selvbetjente fodspa. Oplev roen og stilheden i poolområdet, som frit kan benyttes under dit ophold.

Besøg Kragerup Gods – oplev naturen og historien. Kontakt os, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Sabina Thorup, Receptionschef
info@kragerup.dk / (+45) 58 26 12 50

Romantisk eller aktivt ophold? Vi tilbyder det hele!

På Kragerup Gods har vi faciliteterne til at danne ramme for alt fra en romantisk, stille aften i pejsestuerne til en aktiv dag i klatreparkens trækroner. Alle gæster får også adgang til vores poolområde med pool, sauna og selvbetjent fodspa, hvor man kan slappe af og nyde kvalitetstid med familie, sin partner eller på egen hånd. En overnatning på Sjælland her på Kragerup Gods er derfor en unik mulighed for at skræddersy et ophold helt efter jeres egne præferencer, hvad end I ønsker en gåtur i godsets park eller en helt særlig oplevelse med at løse et ”mordmysterium” på det historiske gods.

Overnatning på Kragerup Gods

Ta’ en overnatning på et af Sjællands ældste godser, hvor I er velkomne både i hverdage, weekender og ferier. Vi sætter en ære i at yde et godt værtskab, hvad end anledningen til jeres besøg er, og der står altid en kyndig medarbejder klar i receptionen til at hjælpe jer før, under og efter jeres overnatning. Vi ser frem til at høre fra jer.

Restaurant Blixen

På Kragerup Gods har vi vores egen á la carte Restaurant Blixen, opkaldt efter forfatteren Karen Blixen, hvor du kan nyde en romantisk middag og frokost. Når vejret er til det, kan middagen nydes på vores skønne terrasse. Godskokkene benytter sig af årstidens råvarer og laver mad i fransk stil ud fra et princip om en kort rejse fra jord til bord.

Vi hjælper gerne med alle de spørgsmål, som du skulle have

Vi står til rådighed for de mindste spørgsmål du skulle have. Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til os på (+45) 58 26 12 50 og info@kragerup.dk. Eller du kan måske finde svar på dit spørgsmål i vores ofte stillede spørgsmål. Her er der bl.a. svar på åbningstider, check ind og ud, morgenmad og meget mere.