Select Page

Kragerup Aktivitetspark

Du kan se frem til timevis af vilde, sjove og uforglemmelige oplevelser i vores aktivitetspark

Vores over 10 forskellige aktiviteter byder på udfordringer og leg, og aktivitetsparken er ideel til både en hyggelig dag med familien eller en festlig tur med vennerne i naturen.

Kombibillet

Oplev klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce og Fodboldgolf.

Go High

Besøg Danmarks første klatrepark Go High i vores aktivitetspark med over 100 udfordringer, 28 m. til det højeste punkt og 416 m. svævebane.

Go Bounce

Ta’ familien med og nyd aktive timer i  trampolinparken Go Bounce – Danmarks første trampolinpark i træerne med 7 netbokse med lange løbe- og netgange.

Fodboldgolf

Besøg vores 18-hullers fodboldgolfbane i naturskønne omgivelser. I får scorekort og fodbolde udleveret.

Archery Attack

Skal du stå for årets polterabend eller drengeturen? Så prøv Archery Attack, som er en sjov aktivitet med fart på!

Mountainbike

Vi har et 7 km. langt MTB-singletrack i skoven, der giver mulighed for at dyrke sjov og effektiv motion i skønne omgivelser.

Mysteriet ‘Stuepigens Hemmelighed’

Oplev masser af spændende gåder og løs poster med de udleverede remedier! Aktiviteten er perfekt for hele familien!

Bueskydning

Bueskydning er en sjov aktivitet med fokus på konkurrence. Hvem er den bedste skytte?

Lej kano

Sejl en tur i voldgraven omkring godset og nyd de smukke omgivelser og naturen.

Mega bordfodbold

Prøv det gigantiske mega bordfodbold på Kragerup Gods. Princippet er som i almindelig bordfodbold. Forskellen er bare, at du selv er en spiller på banen.

Go Play

I aktivitetsparken har vi et sjovt tumleområde, som frit kan benyttes af børnene.

Blå mandag

Leder du efter ideer til Blå mandag? Det er sjovt, anderledes og udfordrende at fejre blå mandag i aktivitetsparken. Vi tilbyder 2 pakker med fede aktiviteter til lands og i luften.

Shelterophold

I vores aktivitetspark kan du overnatte i shelters. Vi tilbyder shelterophold til herreturen, familieturen eller polterabenden.

Polterabend

Se her 3 forskellige polterabend pakker. Har I selv et event i tankerne, er I velkommen til at kontakte os.

Teambuilding

På Kragerup tilbyder vi flere teambuildingøvelser til lands, til vands eller i luften. Oplev sjov teambuilding eller teambuilding med fokus på samarbejdet.

Værd at vide

Læs om de oftest stillede spørgsmål.

Åbningstider i Kragerup Aktivitetspark

Maj
Fredag – mandag kl. 10 – 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15 

Fredag den 31. maj - Lukket grundet privat arrangement

Åbent Kristi himmelfarts dag
Torsdag 9. maj kl. 10 - 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15 

Juni – august
Mandag – søndag kl. 10 – 19
Sidste Go High-instruktion kl. 15

1. september – 27. oktober
Torsdag – søndag kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Åbent i efterårsferien
7. – 20. oktober kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Udenfor sæson byder vi gerne grupper på min. 10 personer velkommen til de aktiviteter, der er mulige for årstiden.
Kontakt Kragerup Aktivitetspark på tlf. 58 26 12 50

4_5_stars Super dejlig mad, god vin, god betjening og super introduktion til stedet. Det fik os til at opgradere værelset med super lækker udsigt og omgivelser. Kan varmt anbefales både til par og familier der har lyst til leg omkring godset.

Issa

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Jeg havde valgt at holde vores årlige familietur, med en overnatning i shelterbyen, hvor vi havde det hele for os selv. Det hele spillede MAX, fra vi ankom fredag middag til udtjekningen lørdag formiddag. [...] Kan varmt anbefale et ophold i deres fantastiske rammer - 10 ud af 10 stjerner.

trustpilot-profilebubble-tTorben Andersen

Se på Trustpilot

 

4_5_stars Altid en skøn oplevelse - så mange muligheder for alle aldre - oplagt både til familie tur med børn eller kæreste tur. Eller en gruppe venner - stemning og omgivelser er så fine og både mad og personale er helt i top 🙂

Emilie Brandt

Se på trustpilot

4_5_stars En fantastisk rejse tilbage i tiden. En oplevelse som alle burde ønske sig og trods alle de aktiviteter der er lavet er den gamle charme bevaret. Vi kommer helt sikkert igen.

thumb_01_60_60Jacob Asbjørn

Se på trustpilot

 

Besøg Kragerup Aktivitetspark og oplev naturen. Ring til os eller skriv en mail, så booker vi din oplevelse i skoven.

Eventchef
Mette Kannikeskov

Eventchef Mette Kannikeskov

En dag du sent glemmer i forlystelsesparken på Kragerup Gods

Er I på udkig efter en dag fyldt med spændende, udfordrende, sjove og mindeværdige aktiviteter, så skal I besøge vores forlystelsespark på Kragerup Gods på Vestsjælland. Her finder I aktiviteter og opgaver for hele familien, vennegruppen, firmaet eller polterabenden, så alle er garanteret en sjov dag i naturen, hvor de kan udfolde sig, og slippe deres indre legebarn fri.

Vores udendørsaktivitetspark byder på de skønneste, skøreste og sjoveste oplevelser, hvor der er plads til leg, konkurrencer, udfordringer, spisning, pauser, naturoplevelser, teambuilding og alt derimellem, som gør forlystelsesparken på Sjælland til den helt rigtige destination for både familier og større grupper.

 

Et univers af aktiviteter

I vores store aktivitetspark for hele familien kan I få en dag, I sent vil glemme. I kan slå jer løs på de sjove aktiviteter, som findes til lands, til vands og i luften. Vil I opleve den skønne sjællandske natur på vandet, kan I leje en kano og sejle en tur rundt om godset i den unikke voldgrav.

Vil I højt op og nyde den gode udsigt ud over godset, kan I klatre op i trætoppene i vores Go High klatrepark, hvor I kan komme næsten 30 meter op i luften.

Vil I hellere blive på jorden, kommer I ikke til at kede jer. Der er rig mulighed for at slå sig løs på de mange aktiviteter eller se området på de mange kilometer mountainbikesti, der udfordrer fysikken og giver god motion samtidig.

 

En dag i parken

Vores bedste forslag til en hyggelig dag i vores forlystelsespark er at købe vores kombibillet, som kombinerer vores tre mest populære aktiviteter: Go High klatreparken, Go Bounce trampolinparken og vores fodboldgolfbane. Pakken med de tre aktiviteter byder på en rigtig sjov og aktiv dag, hvor I kan tilgå trampolinparken og fodboldgolfbanen løbende, så der er tid til frokost og pauser.

Er I på udkig efter at prøve noget helt nyt og spændende, kan I også prøve kræfter med vores Archery Attack bane, bueskydning, Mega bordfodbold eller prøve Mysteriet om Stuepigens Hemmelighed eller. For de helt små har vi Go Play tumleområdet med legeredskaber, som er helt gratis at besøge.

”Uden mad og drikke, duer helten ikke”. Det samme er gældende i vores forlystelsespark, og derfor kan I tilkøbe lækker forplejning i form af snacks, bake-off, kolde og varme drikke, slush ice, soft ice, kyllingespyd og meget mere. Når I skal ud på banerne og aktiviteterne, kan I leje en trækvogn med snacks til at holde energien og stemningen høj.

Kan I ikke få nok af at være i forlystelsesparken, er det også muligt at overnatte i vores hyggelige shelters. Vores shelters er perfekte til polterabend, blå mandag, familieture, miniferier med børn eller andre anledninger, hvor I er flere, der ønsker at overnatte i naturen.

Vi har i alt seks shelters, hvor der i midten findes en dejligt stor bålplads, hvor I kan tilberede jeres mad, inden I spiser den ved det overdækkede langbord. Om aftenen sørger vi for lys i form af lanterner og lyskæder, så hyggen kan indfinde sig, mens I holder varmen ved bålet og snakker om den gode dag i forlystelsesparken. Er I ikke helt færdige med at opleve, hvad parken kan byde på, tænder vi op i saunatønden og vildmarksspaen, hvor I kan slappe helt af og nyde roen i naturen, mens kroppen forkæles.

 

Skræddersy jeres dag

Der er altså rig mulighed for at skabe den helt perfekte dag fyldt med sjove aktiviteter på Kragerup Gods. Har du spørgsmål til, hvordan man kombinerer aktiviteter, til at holde en god polterabend i aktivitetsparken eller til at booke shelters, så kan du altid ringe til os på telefon +45 58 26 12 50 og høre mere om parken. Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte dag for familien, vennerne, kollegaerne eller til polterabenden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Kragerup Gods Hovedbygning
Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X