Aktiv efterårsferie med børn

Alle vores aktiviteter er åbne i efterårsferien

Kan I slet ikke få nok af at være aktive, kan I altid tilkøbe flere aktiviteter til jeres turpas, så I får lige præcis den ferie, der passer til jeres familie.

Hvilke uger/dage kan vi ankomme?

I kan ankomme disse dage

Uge 41: Fredag
Uge 42: Mandag – fredag

Se programmet for opholdet

Dag 1

  • Turpas til Kragerup Aktivitetspark med følgende aktiviteter: Go Bounce, fodboldgolf, Stuepigens Hemmelighed og kanosejlads
  • Check ind på hotelværelse fra kl. 15
  • Aftensmad i skoven

Dag 2

  • Morgenbuffet på godset
  • Turpas til Kragerup Aktivitetspark med følgende aktiviteter: Go Bounce, fodboldgolf, Stuepigens Hemmelighed og kanosejlads
  • 3-retters middag i Restaurant Blixen til aften

Dag 3

  • Morgenbuffet på godset
  • Check ud – og på gensyn

Vi tilbyder flere muligheder for frokost, og derfor er dette ikke inkluderet i opholdet. I kan f.eks. spise i Restaurant Blixen, der serverer lækkert smørrebrød, eller i Kragerup Aktivitetspark, hvor I kan købe paninis, toast, eller pizza, m.m. Vi anbefaler også gerne andre lokale spisesteder, hvis I har lyst til en udflugt.

$
Se ofte stillede spørgsmål

Aktiv efterårsferie

Med i jeres familieferie er et turpas til vores aktivitetspark, hvor I kan benytte Go Bounce trampolinparken, spille fodboldgolf, prøve at løse mysteriet om Stuepigens Hemmelighed og prøve kræfter med kanosejlads.

  • NTo overnatninger i et af vores skønne værelser
  • NTurpas på dag 1 og dag 2 til: Go Bounce, fodboldgolf, Stuepigens Hemmelighed og kanosejlads
  • NStor morgenbuffet begge morgener
  • NAftensmad i skoven første aften
  • N3-retters midddag i Restaurant Blixen efter køkkenchefens valg anden aften
  • NFri adgang til poolområde – tid bookes i receptionen

Priser fra:2.495,-

Priser fra:1.395,-
Se opgraderinger og tillæg
  • Lørdagstillæg 300 kr.
  • Opgradering til et superiorværelse i avlsbygningerne 300 kr.
  • Opgradering til et deluxeværelse i hovedbygningen 600 kr.
  • Tillæg for enkeltværelse 300 kr.

Kragerup Aktivitetspark

Efterårsferie på Kragerup Gods med turpas til aktiviteter

På Kragerup Gods tilbyder vi dig og din familie en unik mulighed for at opleve efteråret på en helt særlig måde. Opholdet er for familier, der ønsker at komme væk fra hverdagens stress og jag, og komme tættere på hinanden. Vores mange sjove aktiviteter og hyggelige værelser med plads til hele familien gør opholdet på Kragerup Gods til det oplagte valg for en spændende og aktiv efterårsferie.

Kan I ikke få nok af aktive oplevelser, så kan I også prøve kræfter med Danmarks første klatrepark Go High. Klatreparken består af 9 klatrebaner med højder fra 1,5-28 meter som tilsammen har 3500 meter svævebaner. Parken er sjov for alle aldre – selv de små helt ned til 4 år. Besøger I Kragerup Aktivitetspark i uge 41 eller 42 har vi også skræmmende sjove halloweenaktiviteter blandt andet halmlabyrint, græskarskæring og pandekager over bål.

I tvivl om noget? Kontakt os & få svar på dine spørgsmål

Åbningstider for Aktivitetsparken

2. september – 27. oktober
Torsdag – søndag kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Åbent i efterårsferien
7. – 20. oktober kl. 10 – 17
Sidste Go High-instruktion kl. 13

Udenfor sæsonen byder vi gerne grupper på min. 10 personer velkommen til de aktiviteter, der er mulige for årstiden. Kontakt Kragerup Aktivitetspark på tlf. (+45) 58 26 12 50

$

FAQ om Godset

$

FAQ om Aktivitetsparken

Start eller slut dagen med afslapning i poolen

Forkæl dig selv med en svømmetur i vores pool, et hvil i saunaen eller prøv den selvbetjente fodspa. Oplev roen og stilheden i poolområdet, som frit kan benyttes under dit ophold.

Efterårsferie med ophold på Vestsjælland

Vores efterårsferieophold på Kragerup Gods er oplagt til familier, der ønsker at være sammen om nye og sjove aktiviteter. Vælg Aktiv Efterårsferie, hvor programmet giver god mulighed for aktiv og hotelluksus. Restaurant Blixen, som er vores gourmetrestaurant, serverer lækre måltider med sæsonens bedste råvarer, og vores poolområde er det perfekte sted at slappe af og forny energien.

Book efterårsferien hos Kragerup Gods i dag og oplev efterårets skønhed på en helt ny måde. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores smukke gods og sørge for, at din ferie bliver en mindeværdig oplevelse.

Restaurant Blixen

Besøg Restaurant Blixen i forbindelse med jeres aktive efterårsferie på godset. Restauranten er beliggende i den smukke kælder i hovedbygningens midterfløj, hvor I kan nyde en dejlig frokost eller en god middag i hyggelige omgivelser.

Vi anvender årstidens friske råvarer, sæsonens urter, spiselige blomster, frugt og bær fra godset. Vi har fokus på god service, delikatesser fra landmændene i lokalområdet og velsmagende mad af høj kvalitet – vores kød, fisk og grønt er nøje udvalgt hos velansete leverandører. Uanset hvornår på året du vælger at besøge Restaurant Blixen på Kragerup Gods, vil du få serveret mad i særklasse.

Besøg Kragerup Gods – oplev naturen og historien. Kontakt os, så hjælper jeg dig gerne med at booke din oplevelse.

Sabina Thorup, Receptionschef
info@kragerup.dk / (+45) 58 26 12 50