N

Historiske & herskabelige rammer

N

Lokaler med plads til 250 personer

N

4-stjernet gods og hoteloplevelse

Spisestuen

Den charmerende spisestue er beliggende i stueetagen i hovedbygningens højre fløj, og er indrettet med et klassisk langbord, der indbyder til storslåede middage og selskaber. Festlokalet har en skøn udsigt til parken samt voldgraven og er et lyst samt indbydende lokale. På væggene hænger flotte, klassiske malerier samt portrætter og loftet prydes af en eventyrlig lysekrone.

“Spisestuen emmer af elegance og her har familien Dinesen i adskillige år holdt overdådige fester. Det var dengang, hvor alle damerne ankom i deres fineste balkjoler og mændene med høj hat og stok.”

  • ,Størrelse: 64 m2
  • Beliggenhed: Hovedbygningen
  • Kapacitet: Max. 30 personer ved langbord

Kornmagasinet

Kornmagasinet er et stort, lyst selskabslokale beliggende på 1. sal i hovedbygningen med udsigt til både parken og gårdspladsen. Lokalet er perfekt til større fester i form af bryllupper, runde fødselsdage eller firmafester. Med fritlagte bjælker i loftet og rustikt trægulv forener kornmagasinet den historiske herregårdsstil med nutidig elegance. 

“Bagtrappen op til kornmagasinet er medtaget, men fuld af historie om datidens sande arbejdsheste. Når høsten var i hus, blev alt ‘guldet’ (kornsækkene) båret op i Kornmagasinet, der dengang var en slags bank for høstens udbytte indtil kornet blev solgt. Der var et gammelt hejseværk udendørs, men der blev også slæbt rigtig mange kornsække op ad de gamle trapper, som stadig findes.”

  • ,Størrelse: 135 m2
  • Beliggenhed: Hovedbygningen
  • Kapacitet: Max. 48 personer ved runde borde

Vognporten

Vognporten er Kragerup Gods’ næststørste lokale og er perfekt til større selskaber eller fester. Lokalet er placeret for sig selv i en tidligere avlsbygning, der er renoveret med respekt for historien. Her forefindes egne toiletter, garderobeløsning samt bar og lokalet har god plads til en scene med DJ eller liveband.

“I vognporten var der i tresserne grise i både stueetagen og på 1. sal. Der var en elevator op og mødding udenfor. Efter grisene blev sat ud, blev vognporten brugt som bil- og traktormuseum da Regitzes farfar kammerherre Erik Dinesen samlede på gamle veterantraktorer, motorcykler og veteranbiler.”

  • ,Størrelse: 303 m2
  • Beliggenhed: Avlsbygning
  • Kapacitet: Max. 144 personer ved langborde

Kviestalden

Den rustikke kviestald har gennemgået en totalrenovering, og byder i dag indenfor med store krystallysekroner, ægte tæpper på væggene og et fantastisk lysindfald fra de to store glaspartier i gavlene, der byder dagslyset indenfor. Den tidligere avlsbygning ligger for sig selv og indeholder toiletter, garderobeløsning og bar. Det rummelige lokale er oplagt til bryllupper eller store fester med liveband og dansegulv. Foran kviestalden er en skøn terrasse, hvor velkomstdrinken kan nydes.

“Kviestalden blev i gamle dage brugt som stald til køerne. Om vinteren når kvierne var sorteret fra, gik de her på løsdrift. Da køerne blev sat ud, blev kviestalden brugt til tørreri.”

  • ,Størrelse: 365 m2
  • Beliggenhed: Avlsbygning
  • Kapacitet: Max. 180 personer ved langborde

Skovhytten

Skovhytten er et stort, lyst selskabslokale, der, i ægte bjælkehytte-stil, har en smuk panoramaudsigt til park og skov. I lokalet midt i det grønne får man oplevelsen af at bringe naturen ind i festen. Den rustikke træhytte er perfekt til uhøjtidelige og afslappede fester med helstegt pattegris eller grillbuffet. Skovhytten kan bookes fra maj til oktober.

  • ,Størrelse: 160 m2
  • Beliggenhed: Skoven
  • Kapacitet: Max. 72 personer ved langborde

Lad os sammen finde en dag, hvor I kan få en rundvisning på vores unikke gods - beliggende i fantastiske omgivelser

Anja Strömmer-Schuster, Selskabskoordinator 
selskab@kragerup.dk / (+45) 38 40 20 51

Vælg et selskabslokale på Kragerup Gods til din næste fest

Når du vælger at booke en af vores selskabspakker på Kragerup Gods på Vestsjælland, får du ikke kun adgang til smukke lokaler, men du kan også tilkøbe en eller flere af vores aktiviteter, der kan fungere som en spændende opvarmning eller underholdning til dit arrangement. Hvis du booker dit selskabslokale i sommerhalvåret, kan dine gæster deltage i sjove og udfordrende teambuildingaktiviteter, som er en fantastisk måde at skabe et sammenhold og en følelse af samhørighed blandt dine gæster, inden selve arrangementet starter. For dem, der foretrækker en mere afslappet opvarmning, tilbyder vi også fredelige gåture i parken, kanosejlads eller grill og bål i de hyggelige omgivelser.
Ønsker du at booke selskabslokaler med overnatning, er det også muligt at tilkøbe værelser med morgenmad dagen efter, så dine gæster kan nyde festen til langt ud på natten.

På Kragerup Gods tilbyder vi en kombination af smukke selskabslokaler til fest og forrygende service, der gør det til det ideelle sted for enhver begivenhed. Uanset om du søger en romantisk bryllupslokation, et inspirerende sted til din næste forretningskonference eller blot en uforglemmelig fest, vil vi på Kragerup Gods hjælpe dig med at skabe minder, der varer livet ud.

Det får du med i pakken

Hos Kragerup Gods har vi lavet forskellige selskabspakker, som du kan vælge, alt efter hvilke fest, du ønsker at afholde. Pakkerne varierer i menuen, antal retter og mængden af inkluderede drikkevarer, men alle pakker inkluderer fuld service fra vores dygtige personale før, under og efter festen, så du kan læne dig tilbage og nyde at være vært.

Når du har bestemt dig for, hvilken selskabspakke, du ønsker, vil vi anbefale dig et lokale, som vi vurderer, passer til din fest. Vi vil snakke med dig om dine ønsker til stemning, udtryk, om det er en dags- eller aftenfest, antal gæster og andet, som har betydning for valget af selskabslokale. Ønsker du for eksempel at dine gæster spiser i den ene ende af festlokalet, og at der er dansegulv i den anden ende, kan vi i Kviestalden opsætte et gardin, som opdeler lokalet. Ønsker du at afholde din fest indenfor i et af hovedbygningens lokaler, kan du i Kornmagasinet og Spisestuen nyde udsigten til parken. Lokaleleje er inkluderet i selskabspakken.