Teambuilding der skaber sammenhold

6. september 2021 | 0 comments

Få medarbejderne i bevægelse og bring dem tættere på hinanden!

En teamdag for medarbejderne i det grønne er den bedste investering, man som leder kan lave. En dag med fokus på samarbejde, kreativitet og kommunikation øger nemlig effektiviteten, resultaterne og trivslen blandt medarbejdere. Med faciliteret teambuilding får man både en fantastisk oplevelse samt nyttige værktøjer med hjem. Vi tror på at en vigtig faktor for en succesfuld teamdag er omgivelserne og jævnfør mødeekspert Bo Krüger får man endda op til 60% flere ideer i naturen, hvorfor teamdagen afgjort skal afholdes på Kragerup!

Herunder har vi listet 5 gode grunde til at afholde konferencen og teamdagen på Kragerup Gods. Udover at have skønne grønne områder, en sublim restaurant og historiske konferencelokaler der med garanti vil imponere, tilbyder vi også sjove og kreative teambuilding aktiviteter – ude som inde.

1.     Målbevidst teambuilding

Har du et ønske om at styrke samarbejdet mellem medarbejderne? Så er du landet det rigtige sted. Vi tilbyder teambuilding på land, til vands og i luften. I vinterperioden rykker vi ind i vores kornlade, hvor 7 udvalgte aktiviteter er klargjort. Her får dit team mulighed for sjove, spændende og fællesskabsstyrkende oplevelser. Vi har et tæt samarbejde med vores teambuilding-ansvarlige Ole Rasmussen, som har mere end 30 års erfaring med faciliteret teambuilding og dækker ethvert behov. Han kan facilitere adfærdsanalyser af medarbejderne, oplevelser med efterfølgende evaluering, således at det sikres en sammenhæng mellem formål og udbytte.

Vi tilbyder f.eks. øvelsen ’Blind Leder’, hvor fokus er på processen og ikke blot resultatet. Øvelsen udfordrer den enkelte til, at påtage sig en ny rolle i teamet og træde ud af sin komfortzone for at opnå en udvikling. Strategien for øvelsen lægger I selv, men om den er mest oplagt, finder I først ud af, når I skal navigere rundt med bind for øjnene. Øvelsen har særligt fokus på den mundtlige kommunikation og alle kroppens sanser.

Søger du derimod et større event med flere aktiviteter, tilbyder vi som noget helt nyt at planlægge og afvikle et skræddersyet teambuildings godsløb fra 10 og helt op til 500 personer. Godsløbet kalder vi ’Godsets Skattejagt’ og er sammensat af 8 teoretiske opgaver fordelt på godsets grund. Ønsker man at kombinere skattejagten med fysiske aktiviteter faciliteret af en instruktør, er det muligt at bytte op til 4 poster ud teambuildingsøvelser. Fokus er at udvikle og forbedre gruppens samarbejde og samtidig sætte konkurrencegenet i spil.

Se alle vores teambuilding øvelser her:
https://kragerup.dk/aktivitetspark/faciliteret-teambuilding/

2.     Sjove & kreative samarbejdsøvelser

På Kragerup Gods får vi mennesker i bevægelse – så let kan det siges! For hvis der er noget, vi er gode til, så er det at sammensætte sjove og kreative samarbejdsøvelser med det formål at få rystet kollegaerne sammen. Uanset om der er tale om et personalearrangement, en firmajulefrokost eller et afbræk i konferencen, kan det kombineres sjove aktiviteter der har fokus på de sociale relationer.

Gæsternes favorit er klart ’Flugten fra køkkenchefen’, hvor det er essentielt at bruge sin kreativitet samt planlægning. Her skal der bygges en tømmerflåde for, at komme over på den anden side af voldgraven, men det handler om at gøre det rigtigt fra start, så den bliver holdbar.  Øvelsen er super sjov og udfordrende, men man kan risikere at komme ud, hvor ’man ikke kan bunde’.

Skal der lidt mere fart på? Så skal I overveje Archery Attack! Dyst mod kollegaerne og lad pilene flyve om ørerne på jer. Hvis ikke du lige ved hvad aktiviteten er, så forestil dig Hunger Games ’in real life’. De spidse pile erstattes dog med skumpile også er det ellers bare om at trække buen tilbage, sigte mod målet og lade pilen suse afsted! Archery Attack fremkalder både latter og sved på panden.

Hold dig endelig ikke tilbage med at kigge lidt videre i vores univers af events:
https://kragerup.dk/aktivitetspark/funbuilding/

3.     Professionelle instruktører

Er I klar til at tage jeres næste teamdag til nye højder? I bogstavlig forstand?
Teambuilding kan for nogen være grænseoverskridende, specielt hvis man bliver udfordret i vores klarepark Go High, hvor man kan komme op i 28 meters højde eller i vores teambuilding øvelser ’Jacobstigen’ og ’Rappelling’. Derfor er det vigtigt for os, at vores instruktører er uddannede, professionelle og opmærksomme på gæsternes forskelligheder, så vi kan give en sikker instruktion og tryghed blandt gæsterne.

4.     Med naturen som omdrejningspunkt opstår nye ideer

Ifølge mødeekspert Bo Krüger er møder i naturen med til at fastholde motivationen hos ledere og medarbejdere. ”Passiv konsumering af power points præsentationer er ikke tilstrækkeligt. Den bedste læring skal være involverende og kreativ.” Det er netop det, vi forsøger at realisere på Kragerup Gods, med vores mange grønne tiltag. For ikke nok med, at man som sagt får 60% flere ideer i naturen, så er det også her talenterne, kreativiteten og nysgerrigheden aktiveres.

Vi tilbyder mødelokaler i skoven, hvor naturen bydes indenfor. Vores rustikke bjælkehytte med plads til 60 personer ligger omgivet af natur og har smuk udsigt over de høje bøgetræer. Ligeledes tilbyder vi naturens klasselokale, hvor man kan sidde omkring bålet og anvende flipovers. Benyt også vores walk & talk stier til et gående møde eller som alternativ til et grupperum.  I naturen er der plads til større tanker, hvor ideerne ikke er begrænset af vægge. Det er en utraditionel måde at afholde møder på, men derimod også en nytænkende og i sidste ende belønnende måde.

5.     Alt samlet ét sted

På Kragerup Gods er vi stolte af at kunne tilbyde et konferencecenter med mulighed for at overnatte, nyde en dejlig frokost og middag i vores restaurant, afholde effektive møder i vores indendørs- og udendørsmødelokaler samt kombinere konferencen med teambuilding. Vi har alt samlet ét sted, og går ikke på kompromis med noget.

Vi kan tilmed udarbejde en skræddersyet landingpage med jeres logo samt nyttig information til alle deltagere, så de kan se dagens program, et oversigtskort over godset m.m. På den måde undgår vi at skulle printe unødigt papir, hvilket vi som et CO2 neutralt Gods vægter højt.

Hvis vi har fanget din opmærksomhed, skal du være velkommen til at skrive en mail til vores erfarne konferencekoordinator Elsebeth Rygaard på mail: er@kragerup.dk. Hun udarbejder gerne et tilbud til jer og hjælper med at sammensætte et spændende program.

Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Kragerup Gods

Stine

Stine er Marketingkoordinator på Kragerup Gods og står for markedsføringen på Kragerup Gods - lige fra planlægningen til udførelsen. Hun er uddannet multimediedesigner på Zealand i Slagelse og kommunikationsdesigner på KEA. På bloggen vil hun fortælle om nyheder på godset samt fortælle hyggelige historier. Se LinkedIn profil her.

  Få indlæggene tilsendt

  Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

  Søg
  Generic filters

  You have Successfully Subscribed!

  Vind en middag for 2

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

  Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

  GDPR & cookies

  Tak :) Du er nu tilmeldt!

  X