Select Page

Skal du holde bryllup?

10. august 2023 | 0 comments

Vælg den rigtige bryllupslokation

Kragerup Gods er et af Danmarks ældste godser og uden tvivl en af de fineste bryllupslokationer på Sjælland. På Kragerup Gods har vi årevis af erfaring med at være værtsted for fortryllende bryllupper, og vi råder over flere unikke lokaler, som alle kan danne ramme for jeres drømmebryllup. I dette blogindlæg vil vi gå i dybden med jeres muligheder for at holde bryllup på Kragerup Gods. Her kan I blive inspireret og endeligt klogere på, hvad I har af ønsker til jeres store dag, og hvordan vi kan indfri dem.

 

Intime, herskabelige og romantiske bryllupslokaler

Kragerup Gods består af en fin, hvidpudset hovedbygning med to tilhørende fløje. Her er der to herskabelige selskabslokaler, mens de øvrige to charmerende selskabslokaler findes i de gamle avlsbygninger samt et i skoven. Vores smukke selskabslokaler kan rumme fra 20-350 personer, og hvert lokale bærer sin egen unikke del af godsets lange historie. Når I skal vælge, hvor fejringen af jeres drømmebryllup skal foregå, foreslår vi altid, at I kommer forbi og oplever lokalerne på egen hånd. Bryllupper er enormt personlige fejringer, og vi og vores samarbejdspartnere har mulighed for at skræddersy bryllupslokalet efter jeres ønsker.

Hvis I ønsker en intim fejring, vil vores lyse spisestue med skønne malerier og prægtige lysekroner være det helt rette valg for jer. Hvis I derimod har brug et lokale, hvor der er plads til venner og familie fra nær og fjern, kan den historiske kviestald med frilagte bjælker være den perfekte lokation for jer. Uanset, hvilken af vores selskabslokaler I forelsker jer I, vil vi gøre vores absolut bedste for, at lokalet matcher jer og jeres forestillinger om jeres drømmebryllup.

 

 

Drømmebryllup i naturrige omgivelser

Kragerup Gods er omringet af en fantastisk park, der giver jer muligheden for at holde jeres drømmebryllup i smukke omgivelser. Flere af vores selskabslokaler har en direkte udsigt til godsets parkareal, og i sommerhalvåret er det også muligt at afholde bryllupsreceptionen på vores terrasse. Derudover tilbyder vi også brudepar på Kragerup Gods, at de kan få en udendørsvielse midt i parken. I parken kan I derefter få foreviget jeres store dag med billeder i naturrige omgivelser og på vores romantiske gangbro, der har tradition for at blive brugt til bryllupsbilleder.

 

 

Runde borde, langbord, overnatning, blomster… Vigtige beslutninger er en del af bryllupsplanlægningen – vi hjælper gerne

Når I har valgt det rette selskabslokale til jeres drømmebryllup, er der naturligvis stadig et væld af store beslutninger, der skal tages. Hos Kragerup Gods sætter vi en ære i at hjælpe jer med at få styr på de praktiske detaljer, så I i stedet kan fokusere på det, som det hele handler om. Vi råder over alt det nødvendige inventar til at skabe forskellige bordopsætninger og smuk borddækning, og vores egen blomsterdekoratør kan kreere lige den blomsteropsætning, I drømmer om. Derudover har vi en række samarbejdspartnere, der er eksperter i alt fra dekoration til lys og fotografi. Vores kompetencer er naturligvis ment til at komme jer til gode, så I må endelig ikke tøve med at spørge os ind til hvad end, I har på hjertet.

Et drømmebryllup på Kragerup Gods giver jer derudover muligheden for at tilbyde overnatning og morgenmad til jeres bryllupsgæster. Vi sætter en dyd i at skabe bryllupsfester, som ingen vil hjem fra, og derfor skal jeres gæster naturligvis have mulighed for at blive så længe som muligt. Vi har i alt 57 smukke hotelværelser til rådighed, som jeres gæster frit kan leje sig ind på i forbindelse med jeres bryllup. Det giver gæster langvejs fra muligheden for at være de sidste gæster på dansegulvet og nyde jeres bryllupsfest i fulde drag. Læs mere om bryllup med overnatning på Sjælland.

 

 

Hold dit drømmebryllup på Kragerup Gods

Vores historiske gods på Sjælland har flere gange dannet rammer for fantastiske bryllupper. Vi har derfor et enormt kompetent og erfarent personale, der sætter en stor ære i at hjælpe jer med at skabe jeres drømmebryllup lige her på godset. I er altid velkomne til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvad vi og vores samarbejdspartnere kan tilbyde, så I for alvor kan begynde at glæde jer til den store dag. Vi ser frem til at høre fra jer.

 

Selskabskoordinator
Elizabeth Dybdal
ed@kragerup.dk
38402051

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X