Skal du holde bryllup?

19. april 2022 | 0 comments

Skal du holde bryllup?

Vi guider dig til det helt perfekte bryllupslokale

 

Når brylluppet skal være helt fantastisk!

På Sjælland finder du den fine hvide perle, Kragerup Gods, som tilbyder alt hvad bryllupshjertet kan begære! Den hvidpudsede hovedbygning med tre fløje afspejler flere århundredes historiefortællinger med baroner, hestevogne og vindebroer. Forestil dig at komme gående over den smukke gårdsplads til hovedbygningen i den fineste brudekjole, slør og stilletter, mens din kommende mand, i sit fineste puds, venter på dig i parken.

Vielsen kan nemlig afholdes i vores smukke park med en stor pavillon, smuk blomsteropdækning og udsigt til den skønneste natur og vores hvide bro over voldgraven. Bryllupsreceptionen kan ligeledes afholdes udendørs på terrassen eller i vores fine urtehave, hvor bryllupskagen nydes i det dejlige vejr. Vi samarbejder med Cake Creations, som kreerer de smukkeste, specialdesignede bryllupskager.

Selskabslokaler der emmer af historie

Vores 5 smukke selskabslokaler kan rumme fra 32-250 gæster og er alle helt unikke. Nedenfor kan du få et indblik i lokalernes størrelse og placering på godset.

Spisestuen:

Den smukke Spisestue beliggende i hovedbygningens midterfløj, er et lyst festlokale med smuk udsigt over park og voldgrav. På væggene hænger flotte malerier fra tidligere ejere og i loftet smukke lysekroner. Her vil I uden tvivl få følelsen af ægte godsstemning!
Når de traditionelle bryllupsbilleder skal tages anbefaler vi fotografen Anders Heegaard, som ved hvad det vil sige at forevige de unikke øjeblikke på jeres store dag.
Her er der plads til 32 gæster ved et langbord.

Spisestuen_festlokale_fest_bryllup

Kornmagasinet:

Det historiske kornmagasin er et stort lyst selskabslokale beliggende på 1. sal i hovedbygningens venstre fløj med udsigt til parken på den ene side og gårdspladsen på den anden. Lokalet er perfekt til det større bryllup, hvor det er oplagt at have et band i lokalets hyggekrog.
Bagtrappen op til kornmagasinet er fuld af historie om datidens sande arbejdsheste. Alle kornsækkene blev nemlig slæbt op til 1. salen for at blive opbevaret.
Her er der plads til 60 gæster ved runde borde.

Kviestalden:

I vores smukke kviestald er der mere end plads til alle gæsterne med sine 365 kvm. Selskabslokalet har gennemgået en total renovering, og byder jer velkommen med højt til loftet, store krystallysekroner og ægte tæpper på væggene. For enden af hver gavl er der store glaspartier, der byder lyset indenfor. Selskabslokalet ligger i en bygning for sig med rig mulighed for at opsætte bar og scene. Lokalet har ligeledes egne toiletter og garderobe.
Skal pynten være overdådig og helt igennem vidunderlig? Så anbefaler vi vores samarbejdspartner Drømmetyl, som tilbyder smukt tyl, lyskæder og grønne grene i de rustikke bjælker i loftet. Mere romantisk bliver dit bryllup ikke. Ønsker I hjælp med det praktiske på dagen? Så anbefaler vi bryllupsarrangøren Gitte fra aday2remember: “Den vigtigste opgave for mig er at gøre jeres bryllupsplanlægning så nem og overskuelig som mulig, så I trygt kan nyde jeres dag uden nogen form for stress og bekymring.”
Her kan sidde 180 personer ved runde borde.

Vognporten:

Den fine vognport er vores andet største selskabslokale og er perfekt til det større bryllup. Lokalet er beliggende i egen bygning med både bar, garderobe, scene og toiletter. I gamle dage blev bygningen anvendt som stald og senere til bil- og traktormuseum af 7. generation godsejer Erik Dinesen. Den historiske bygning har i dag gennemgået en omfattende renovering og modernisering, så dit drømmebryllup kan blive opfyldt.
Her kan sidde 100 personer ved runde borde.

Skovhytten:

Skal brylluppet være afslappet i rolige og grønne omgivelser? Vores skovhytte er et stort lyst selskabslokale med smuk udsigt over parken, hovedbygningen og skovområde. Den rustikke træhytte danner ramme om den hyggelige bryllupsfest, hvor godskokkene tilbereder grillbuffet eller helstegt pattegris m.m. Her får man følelsen af at bringe naturen ind i lokalet. Skal bordpynten matche omgivelserne, anbefaler vi Creative Wood, som bl.a. tilbyder unikke udskæringer i træ, herunder bordkort, bordplan, caketoppers.
Her kan sidde 60 personer ved firkantede borde.

Skovhytten fest bryllup konfirmation bryllupslokale

Bryllup med overnatning:

Efter endt bryllupsfest kan dig og dine gæster overnatte i vores 57 hotelværelser. Vores 9 deluxeværelser er beliggende i hovedbygningen og er overdådige med store himmelsenge, fine tapeter, gulvtæpper, badekar og lysekroner. Vores fine superior- og standardværelser er alle beliggende i vores tilhørende avlsbygninger og er indrettet med sans for de små detaljer, og med det formål at du kan føle dig hjemme.

Har Kragerup Gods vækket din interesse? På vores hjemmeside kan du læse mere om selskabslokalerne, se billeder af vores hotelværelser og se hvad et bryllup på Kragerup koster.

Læs meget mere her.

Følg os gerne på Instagram, hvor vi poster de smukkeste bryllupsbilleder i vores naturskønne omgivelser.

Stine

Stine er Marketingkoordinator på Kragerup Gods og står for markedsføringen på Kragerup Gods - lige fra planlægningen til udførelsen. Hun er uddannet multimediedesigner på Zealand i Slagelse og kommunikationsdesigner på KEA. På bloggen vil hun fortælle om nyheder på godset samt fortælle hyggelige historier. Se LinkedIn profil her.

  Få indlæggene tilsendt

  Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

  Søg
  Generic filters

  You have Successfully Subscribed!

  Vind en middag for 2

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

  Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

  GDPR & cookies

  Tak :) Du er nu tilmeldt!

  X