Romantisk ophold for 2 personer | Owayy

14. december 2022 | 0 comments

Et romantisk ophold er den perfekte måde at tilbringe tid og være nærværende med din partner. Det er en mulighed for at koble af fra hverdagens travlhed og nyde hinandens selskab i idylliske omgivelser.

Kragerup Gods har en lang historie, der går tilbage til 1327. I dag tilbyder de konferencer, teambuilding, fester, arrangementer og overnatning i deres 57 værelser. Her kan I slappe af foran pejsen, nyde en romantisk middag, gå en tur i skoven, nyde poolen og få varmen i saunaen. Opholdet inkluderer morgenbuffet..

Læs hele blogindlægget her.

Publiceret December 13, 2022
Owayy

Stine

Stine er Marketingkoordinator på Kragerup Gods og står for markedsføringen på Kragerup Gods - lige fra planlægningen til udførelsen. Hun er uddannet multimediedesigner på Zealand i Slagelse og kommunikationsdesigner på KEA. På bloggen vil hun fortælle om nyheder på godset samt fortælle hyggelige historier. Se LinkedIn profil her.

  Få indlæggene tilsendt

  Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

  Søg
  Generic filters

  You have Successfully Subscribed!

  Vind en middag for 2

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

  Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

  GDPR & cookies

  Tak :) Du er nu tilmeldt!

  X