Åbningstider og bordreservation

Restaurant Blixen har åbent fra

Mandag – torsdag fra kl. 12.00 – 15.00 og 17.00 – 23.00
Fredag – lørdag fra kl. 12.00 – 15.00 og 17.00 – 24.00

Vi gør opmærksom på at restauranten har lukket om søndagen.

 

Book bord på tlf. 58 26 12 50 eller kontakt os

Restaurant

Restaurant Blixen er beliggende i den smukke kælder i hovedbygningens midterfløj. Her kan I nyde lækre frokoster og skønne middage i rolige og hyggelige omgivelser.

Maden i Restaurant Blixen skal medvirke til at underbygge og fortælle husets historie og byde på gode madoplevelser. Vi bruger årstidens friske råvarer, urter fra godsets køkkenhave og kød af egen avl.

I køkkenet kreeres både traditionelle danske retter og retter inspireret fra udlandet. Hvad end der hentes inspiration fra alle verdenshjørner eller vi er tro mod det autentiske danske køkken, så kan vi garantere en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og uanset hvornår på året du vælger at besøge Restaurant Blixen på Kragerup Gods, vil du få serveret gastronomi i særklasse, der er kendetegnet af høj kvalitet og kreativitet fra kokkenes side.

Frokostkort/ Lunch menu

Kragerups frokost platte, 5-6 specialiteter
Lunch platter a la Kragerup with 5-6 specialities
DKK 175

Ristet sandartfilet på sprød sommer salat med bønner, artiskokker & vinaigrette
Roasted walleye fillet from Tissø on green salad with beans, artichokes and vinagrette
DKK 145

Omelet med ristede jordskokker, skagenskinke & avocadosalat
Omelet with roasted Jerusalem artichokes, ham and avokado salad
DKK 135

Pariserbøf med rødbeder, kapers, løg, peberrod, pickles samt æggeblomme
Fried beef tartare with beetroot, capers, onions, horseradish, picles and eggyolk
DKK 140

Unghanebryst på frisk sommersalat med ost, melon, mynteblade & ristede nødder
Chicken breast om green salad with cheese, melon, mint and roasted nuts
DKK 125

Spinatrulle med tang og gedeost, hertil bagte blommetomater, persilleolie og friterede gulerødder
Spinach roll with seaweed and goat cheese, baked tomatoes, parsley oil and carrot fries
DKK 115

Kragerups sommerkage med is og frisk frugt
Summercake á la Kragerup with icecream and fresh fruit
DKK 85

Udvalg af franske oste med nødder, lækre oliven og valnøddehonning
Selection of French cheese with nuts, olives and walnuthoney
DKK 95

Aften a’ la carte – gældende fra 26. juni 2018 /

Summer Dinner a’ la carte from Tuesday the 26th of June

Forretter

Ristet sandartfilet fra Tissø på stuvet spidskål, hertil fennikelsalat og friske urter
Roasted zander fillet from Tissø on pointed cabbage, with fennel salad and fresh herbs

Kr. 115

Kold blomkålssuppe med citrusmarineret skaldyr, sprøde urter og persilleolie
Cold cauliflower soup with citrus marinated shellfish, crisp herbs and parsley oil

Kr. 105

Hovedretter

Ristet sandartfilet fra Tissø på stuvet spidskål, hertil fennikelsalat, friske urter og dagens kartoffel
Roasted zander fillet from Tissø on pointed cabbage, with fennel salad and fresh herbs, and todays potatoes

Kr. 255

Højlands Bøf bearnaise med grillede courgetter, syltede sommerporrer og grove håndskårne fritter
Highland steak with béarnaise, grilled courgette, pickled summer leeks and coarse hand-cut fries

Kr. 265

Stegt skovkylling fra Svinningegården med hjemmelavet agurkesalat, pocheret rabarber, nye kartofler og persillesky
Fried forest chicken from Svinningegården with homemade cucumber salad, poached rhubarb, new potatoes and parsley sauce

Kr. 260

Desserter

Danske jordbær med vaniljeis og lun chokolade soufflé
Danish strawberries with vanilla ice cream and warm chocolate soufflé

Kr. 105

Rabarbersuppe med saltlakrids hertil rabarberskum og skovsyre
Rhubarb soup with salty liquorice and rhubarb foam and wood sorrel

Kr. 115

Vegetar Menu

Spinatrulle med tang og gedeost, hertil bagte blommetomater, persilleolie og friterede gulerødder
Spinach roll with seaweed and goat cheese, baked tomatoes, parsley oil and carrot fries

Squashpandekager med svamperagout, grillede grøntsager samt risotto kugler
Squash pancakes with mushroom ragout, grilled vegetables and risotto balls

2 rettes vegetarmenu kr. 315
2 course vegetarian menu kr. 315

Spørg tjeneren efter dagens menu samt vinmenu / Ask your waiter for today’s specials and the wine menu

2 retter / 2 courses kr. 325
3 retter / 3 courses kr. 385

Cremant & Champagne

Cava “demi-sec” Masia Dibon – Penédes
glas kr. 85
kr. 375

Brut Majeur Champagne Ayala – Ay
Kr. 750

Dom Perignon Champagne Moët & Chandon – Epernay
Kr. 1500

 

Rosévine

Filarino Sangiovese Poderi dal Nespoli – Romagna
glas kr. 85
kr. 375

Pinot Grigio Rosata Mannara – Venezie
kr. 350

Provence Rosé Roubine – Provence
kr. 425

Dessertvine

Malvasia Nevissano Terre da Vino – Piemonte
glas 75,-
kr. 395

10 års Tawny Quinta de la Rosa – Duoro
glas 95,-
kr. 445

20 års Tawny Quinta de la Rosa – Douro
glas 130,-
kr. 625

Banyuls Vintage Rouge Domaine Vial-Magnères – Banyuls
glas 95,-
kr. 645

Bradamante Podere dal Nespoli – Romagna
glas 85,-
kr. 405

Hvidvine

Italien

Soave Classico Cerino Coffele – Veneto
Kr. 425

Pinot Grigio Selection Kurtatsch – Alto Adige
glas 80,-
Kr. 395

 

Østrig

Grüner Veltliner Hermann Moser – Kremstal
kr. 375

 

Frankrig

Gewurztraminer Domaine Paul Blanck – Alsace
kr. 435

Pinot Gris “l’Ours” Domaine Charles Frey – Alsace
kr. 395

Sancerre Silex Domaine Langlois-Chateau – Saumur
glas kr. 95
kr. 450

 

New Zealand, Sydafrika & Californien

Sauvignon Blanc Soho Winery – Marlborough
kr. 405

Chardonnay Estate Journey’s End – Stellenbosch
kr. 435

CSauvignon Blanc Weather Station, Journey’s End – Stellenbosch
kr. 385

Riesling Vintner’s Res. Kendall-Jackson – Monterey
kr. 395

Rødvine

Italien

Mandorla Appassite Mondo del Vino – Puglia
kr. 375

Valpolicella Ripasso “Ma Roat” Agricola Tezza – Veneto
glas 85,-
kr. 425

Amarone Corte Majoli – Veneto
kr. 545

Barolo Diego Conterno – Piemonte
kr. 625

Amarone Riserva “BdG” Agricola Tezza – Veneto
kr. 765

Chianti Classico Setriolo – Toscana
kr. 395

 

New Zealand, Sydafrika & Californien

Zinfandel Temptation Alexander Valley Vineyards – Californien
glas 105,-
kr. 425

Cabernet Sauvignon Alexander Valley Vineyards – Sonoma Valley
kr. 585

Cabernet Sauvignon “Reserve” William Cole – Chile
kr. 395

Malbec Antucura – Argentina
glas 105,-
kr. 420

Pinot Noir Soho Winery – Marlborough
glas 95,-
kr. 445

The Huntsman Journey’s End – Stellenbosch
kr. 435

 

Spanien

Valdaya Ribera del Duero – Spanien
kr. 675

 

Frankrig

Chateauneuf-du-Pape Domaine Bosquet des Papes
kr. 695

Morgon Beaujolais Cru Domaine Chanson – Bourgogne
kr. 415

Ch. Magondeau Bordeaux (Fronsac)
kr. 395

Ch. Croix Chantacaille Grand Cru – Saint-Emilion
kr. 495

Ch. Haut-Batailey Grand Cru Classé – Pauillac
kr. 845

Clos de Vougeot Grand Cru Domaine d’Ardhuy – Bourgogne
kr. 945

OBS – Der tages forbehold for udgående vine.

Mad og drikke

Klap din bøf

 

 

På Kragerup Gods har vi en stor besætning af Højlandskvæg. Kvæget græsser på marken lige foran Godset. Kødet fra Højlandskvæget er dejligt mørt og bruges til grill-selv burgere og grillpølser, som I kan nyde nede ved Go High, spegepølser og gode bøffer i Restaurant Blixen.

 

 

Årstidens arrangementer

I løbet af året afholdes særlige arrangementer i restauranten, som hylder sæsoner og råvarer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde øje med, hvad der sker.

Share This