Rappelling

Adrenalin, grænseoverskridende og selvindsigt

Rappelling

Rappelling er en oplevelse ud over det sædvandelige. Denne aktivitet er den ultimative øvelse, for jer som ønsker at arbejde med individet og tør udfordre modighedsmusklen i 12 meters højde. På Kragerup Gods foregår rappelling på en kornsilo, hvor man ved egen kraft firer sig fra toppen og ned via reb.

Det er især den mentale del af at træde ud over siloens kant, der kræver overvindelse af sin frygt. Frygten for at miste kontrollen og balancen strejfer os alle, derfor kræver det stor respekt og motivation for hinanden som gruppe at gennemføre denne vilde oplevelse.

Hvis det lykkedes at overvinde frygten og gennemføre oplevelsen, vil individet styrke sin personlige udvikling, mentale styrke, følelsen af frihed og kendskab til egne og andres grænser.

Er klatring og det at afprøve grænser lige sagen, så er Go High også lige noget for jer.

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X