Polterabend på Kragerup Gods

25. januar 2021 | 0 comments

Polterabend på Kragerup Gods

Kragerups shelterby har i alt 6 shelters med plads til 30 overnattende gæster. Her kan I hygge rundt om bålet, nyde lækker mad, prøve vildmarksbadet og vores udendørs saunatønde. Kombiner også jeres shelterophold med sjove oplevelser i aktivitetsparken, såsom klatring på Go High eller prøv vores 18-hullers fodboldgolf bane. Nedenfor giver Kragerup Gods et bud på årets polterabend, herretur eller tøseudflugt.

Den perfekte polterabend, mandetur eller tøsetur i det fri

Leder du og drengene/tøserne efter en hyggelig tur i det fri?
Kom afsted på et lille eventyr i den danske natur, som har så meget at byde på! Oplev mandehørm eller tøsehørm på første klasse i vores fantastiske shelterby med kolde bajere/ciders og ‘bøffer på sølvfad’. Vi tænder gerne op i vildmarksspaen og saunatønden, hvor I kan nyde kolde øl, imens i bliver opvarmet 🙂 Her kan I for en stund ‘trække stikket’ og lade rutinerne ligge hjemme. Ingen mobiltelefoner, ingen fjernsyn, ingen larm fra by og biler.

Vi har gjort det meste klar for jer, så du og vennerne kan få en forrygende oplevelse med en luksusudgave af overnatning i shelters.  Vi har redt op med soveposer og liggeunderlag ved ankomst. Dernæst har vi rigtig lækre shelters med myggenet, en hyggelig bålplads, toiletfaciliteter, strøm, overdækket spiseplads med langborde samt alt service til jer. Vi sørger for al forplejning, I skal blot selv stege bøfferne og krydderpølserne, lige som I ønsker det, og så kommer vi med bagte kartofler, kryddersmør og grøn salat.

Til den sene aftenhygge ved bålet sørger vi for lanterner, tæpper og brænde til bålet, så I kan holde varmen, når dagen går på hæld, og den helt særlige stemning breder sig. Dernæst bliver I forkælet med kaffe, Baileys og chokolade.

Dagen efter kan I nyde vores lækre morgenmadsbuffet i hovedbygningen på Kragerup Gods.

Fordelene ved en tur i det fri med vennerne

Med et ophold i vores shelters har I en god mulighed for at have et par gode og sunde dage sammen med vennerne. Dage der ikke er præget af hverdagens stress og jag, men hvor man i stedet har tid og mulighed for at nyde hinandens venskab og den friske luft i lungerne. Hvis du har lyst til at pleje dine venskaber og have et par gode og dejlige dage i vennernes tegn, så er en sheltertur bestemt svaret.

Læs mere og book her

Forslag til program

Kl. 12:30: Vi byder velkommen ved vores reception i Aktivitetsparken. Vi vil herefter vise jer over til Shelterbyen.

Kl. 12:45: Lækker grill-selv burger inkl. en øl, vand eller sodavand.

Kl. 15:00: Fodboldgolf – Hvis I ønsker anden aktivitet, forekommer der et tillæg.

Kl. 16:30: Servering ved shelterbyen i form af en balje med 3 kolde cider/øl pr. person og dertilhørende knas.

Kl. 17:00: Klargøring af bål.

Kl. 18:00: Maden stilles frem og I griller selv. Menuen står på kylling/bøffer og pølser, bagte kartofler med kryddersmør og grøn salat.

Kl. 20:00: Til den sene aftenhygge ved bålet bliver I forkælet med kaffe, baileys og chokolade.

Kl. 8:00-10:00: Morgenmad i Hvælvingekælderen.

Kl. 10:30: Check ud fra shelterbyen kl. 10.30.

Ved booking af et shelterophold, garanteres I hele shelterbyen for jer selv.
Glæd jer til en forrygende oplevelse i unikke omgivelser.

Regitze Dinesen

Regitze er 9. generation og samtidig marketingchef på Kragerup Gods. Hun har studeret Cand.merc. Psykologi på CBS og er en kreativ ildsjæl, der brænder for at fortælle spændende nyheder og oplevelser, der skal prøves på Kragerup.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X