Select Page

Polterabend på Kragerup Gods

14. august 2023 | 0 comments

De sjoveste aktiviteter til polterabend

Kragerups shelterby har i alt 6 shelters med plads til 30 overnattende gæster. Her kan I hygge rundt om bålet, nyde lækker mad, prøve vildmarksbadet og vores udendørs saunatønde. Kombiner også jeres shelterophold med sjove oplevelser i aktivitetsparken, såsom klatring i klatreparken Go High eller prøv vores 18-hullers fodboldgolf bane. Nedenfor giver Kragerup Gods et bud på årets polterabend!

Aktiviteter til polterabend på Kragerup Gods

Hvis I leder efter en masse sjove aktiviteter til polterabend, som er samlet ét sted, så behøver I ikke lede længere, for på Kragerup Gods har vi hele pakken til den perfekte polterabend. Vi har et væld af muligheder til aktiviteter til polterabend, blandt andet:

  • Archery attack, som er Hunger Games i skoven, hvor pilene har fået skum på, og I kan kæmpe om at vinde i en kamp på adrenalin og holdånd
  • Mega bordfodbold, hvor I er de nye bordfodboldspillere, som hænger sammen på stribe og skal forsøge at score på modstanderholdet
  • Bueskydning, hvor I får pulsen ned igen og skal fokusere på at ramme plet på skydeskiverne
  • Løs Mysteriet ’Stuepigens Hemmelighed’, hvor ledetråde vil hjælpe jer med at opklare et mord
  • Go High, som er Kragerup Gods’ klatrepark, hvor I kommer helt op i trækronerne og udfordrer jeres motorik.

Derudover har vi også mulighed for shelterophold, vinsmagning, kanoudlejning, mountainbike, fodboldgolf og et væld af muligheder for teambuilding aktiviteter til jeres polterabend.

Læs om alle aktiviteter her. 

Den perfekte polterabend til bruden

Skab den perfekte tøsetur i naturen, når I vælger at holde jeres polterabend for bruden på Kragerup Gods. Tag på et lille eventyr i den sjællandske natur og hold den bedste polterabend med en masse sjove aktiviteter og oplevelser. Tøsehørmen kan få lov at få fuld skrue, når I giver den gas med de sjove aktiviteter til polterabend til bruden.

Vil I blive og sove, kan I overnatte i vores lækre shelters, nyde kolde øl eller cidere og lave mad over bål. Vores shelterby byder på en masse aktiviteter af første klasse, hvor vi kan tænde op i vildmarksbadet, gøre saunatønden klar og servere de kolde drikkevarer, mens I nyder stemningen i naturen. Træk stikket og lad hverdagens stress blive derhjemme, mens I har en skøn dag i hinandens selskab. Vores shelters er indbegrebet af luksus. Vi gør soveposer, liggeunderlag, myggenet, toiletfaciliteter, strøm, morgenmad og en overdækket spiseplads med alt service klar til jer, så I bare skal møde op sørge for at hygge jer med de sjove aktiviteter til jeres polterabend for bruden.

Læs mere om Shelterbyen her.

Den perfekte polterabend for gommen

Skal mandehørmen have fuld skrue, og skal I ud i naturen, hvor I kan være aktive og give den gas sammen, så har Kragerup Gods de perfekte omgivelser at udfolde jer i. I den sjællandske natur er rammerne helt perfekte til at have det sjovt sammen og skabe en uforglemmelig polterabend for gommen med en masse sjove teambuilding aktiviteter.

Vi har gjort den omkringliggende natur til en legeplads for voksne, der vil have en sjov dag, afprøve grænser og komme hinanden nærmere. En polterabend er perfekt til at skabe gode minder til brylluppet, hvor I kan grine sammen over, hvad der gik godt eller gik galt og lade gommen nyde at være sammen med sine venner. Vi har et væld af spændende og adrenalinfyldte aktiviteter til polterabend, hvor pulsen stiger og vindermentaliteten får lov at komme frem. Er I mere til kloge løsninger og teambuilding, har vi også sjove spil, mysterier og aktiviteter, hvor I kan arbejde sammen om at løse nogle udfordringer.

Der er rig mulighed for at give gommen en god polterabend, og ønsker I at overnatte, kan I opleve vores behagelige shelters, hvor I kan nyde kolde øl om aftenen og stå op til en lækker morgenmad dagen efter.

Læs mere om polterabend i Kragerup Aktivitetspark her. 

Vi skræddersyer dagen til jer

Har I lyst til en dag med fuld fart på, hvor bruden får en hyggelig dag sammen med pigerne, og gommen får en dag fyldt med adrenalin og sjove aktiviteter. Vores pakker er sammensat med muligheder for at prøve noget forskelligt, men har I nogle ønsker til aktiviteter til jeres polterabend, som ikke findes i en af vores færdige pakker, står vi klar til at hjælpe jer med at sammensætte den helt rigtige pakke med aktiviteter, der passer til jeres ønsker, og som giver jer muligheden for at skabe den bedste polterabend fyldt med sjove aktiviteter.

Kontakt os på telefon +45 58 26 12 50 eller på mail info@kragerup.dk og få en snak med os om, hvordan I kan sammensætte den bedste polterabend, som bliver helt uforglemmelig for bruden eller gommen.

 

Regitze Dinesen

Regitze er 9. generation og samtidig marketingchef på Kragerup Gods. Hun har studeret Cand.merc. Psykologi på CBS og er en kreativ ildsjæl, der brænder for at fortælle spændende nyheder og oplevelser, der skal prøves på Kragerup.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X