Select Page

Podcast med 9. generation Regitze Dinesen

13. juli 2022 | 0 comments

9. generation og godsejer Regitze Dinesen er stolt over at hendes rejse er blevet en del af Gyldendals Podcast og håber du vil lytte med på enten Mofibo eller Podimo.

Om podcasten:
Hvad er det, der gør os til dem; vi er? Er det lige dele biologisk arv og det miljø, vi vokser op i? Eller handler det om, hvordan vi forholder os til den bagage, vi har med os? I denne podcast: ALT DET VI BÆRER PÅ vil en række kendte danskere fortælle om den arv, som de bærer rundt på i livet.

I denne episode af ALT DET VI BÆRER PÅ kan du møde 31-årige Regitze Sofie Andersen Dinesen, 9. generation i Dinesen-slægten fra godset Kragerup tæt på Slagelse. I dag er det Regitze, der ejer og driver godset, men inden da har hendes mor måtte gøre op med arv og etikette for at beholde det, og Regitze forsøger selv at finde balancen mellem traditioner og fornyelse.

Lyt med på Podimo.
Lyt med på Mofibo.

Læs også om generationsskiftet her.

Stine

Stine er Marketingkoordinator på Kragerup Gods og står for markedsføringen på Kragerup Gods - lige fra planlægningen til udførelsen. Hun er uddannet multimediedesigner på Zealand i Slagelse og kommunikationsdesigner på KEA. På bloggen vil hun fortælle om nyheder på godset samt fortælle hyggelige historier. Se LinkedIn profil her.

  Få indlæggene tilsendt

  Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

  Søg
  Generic filters

  You have Successfully Subscribed!

  Vind en middag for 2

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

  Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

  GDPR & cookies

  Tak for din tilmelding.

  X