Select Page

Podcast med 9. generation Regitze Dinesen

13. juli 2022 | 0 comments

9. generation og godsejer Regitze Dinesen er stolt over at hendes rejse er blevet en del af Gyldendals Podcast og håber du vil lytte med på enten Mofibo eller Podimo.

Om podcasten:
Hvad er det, der gør os til dem; vi er? Er det lige dele biologisk arv og det miljø, vi vokser op i? Eller handler det om, hvordan vi forholder os til den bagage, vi har med os? I denne podcast: ALT DET VI BÆRER PÅ vil en række kendte danskere fortælle om den arv, som de bærer rundt på i livet.

I denne episode af ALT DET VI BÆRER PÅ kan du møde 31-årige Regitze Sofie Andersen Dinesen, 9. generation i Dinesen-slægten fra godset Kragerup tæt på Slagelse. I dag er det Regitze, der ejer og driver godset, men inden da har hendes mor måtte gøre op med arv og etikette for at beholde det, og Regitze forsøger selv at finde balancen mellem traditioner og fornyelse.

Lyt med på Podimo.
Lyt med på Mofibo.

Læs også om generationsskiftet her.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X