Shelterby

Shelterbyen er perfekt til afholdelse af møder, eller til ren hygge rundt om bålet med snobrød

Shelterophold

Kragerups shelterby er den helt perfekte udendørs base, for jer der holder af naturen. Her er plads til 25 overnattende gæster, hygge rundt om bålet, vildmarksbad og udendørs saunatønde.

Mulighederne er mange

Hvorfor ikke holde hele jeres næste møde udenfor rundt om bålet. Her kan I drøfte forskellige problemstillinger, kombinere mødet med spændende teambuildingøvelser, der eventuelt udfordrer jeres evne til samarbejde, tænke strategisk og vise tillid. Om aftenen kan I hoppe i det varme vildmarksbad, nyde en kold øl eller et glas vin, imens bøfferne steger på grillen.

Overnatning i shelterbyen er ofte lig med snobrød og marshmallows, der altid er et sikkert hit …. hvor vidt I ender med at synge rundt om bålet, vil vi overlade helt til jer selv.

Vi gør opmærksom på, at hvis I medbringer egen forplejning, så skal det nydes i vores picnic område, og ikke i shelterbyen.

 

I skolernes sommerferie kan vi tilbyde overnatning i shelter, selvom I ikke er 10 personer. Dette forudsætter dog, at der er ledigt.

Kontakt os for nærmere information: 44 22 39 64

Kragerup-gods-go-high-bål-plads-nat

Overnatning i Shelterbyen

Nærvær og hygge i bålets skær og under åben himmel

Book på tlf. 58 26 12 50

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X