Shelterby

Kragerups shelterby er den helt perfekte udendørs base, for jer der holder af naturen. Her er plads til 25 overnattende gæster, hygge rundt om bålet, vildmarksbad og udendørs saunatønde.

Mulighederne er mange

Hvorfor ikke holde hele jeres næste møde udenfor rundt om bålet i behagelige sækkestole. Her kan I drøfte forskellige problemstillinger, kombinere mødet med spændende teambuildingøvelser, der eventuelt udfordrer jeres evne til samarbejde, tænke strategisk og vise tillid. Om aftenen kan I hoppe i det varme vildmarksbad, nyde en kold øl eller et glas vin, imens bøfferne steger på grillen.

Er I en skoleklasse, der er på udkig efter en lejrtur med aktiviteter fra morgen til aften, så er Kragerups shelterby den helt perfekte base. Her kan I hygge jer, når I ikke spiller fodboldgolf, sejler i kano i voldgraven eller leger Tarzan og Jane i en af Go Highs klatrebaner.

Overnatning i shelterbyen er ofte lig med snobrød og marshmallows, der altid er et sikkert hit …. hvor vidt I ender med at synge rundt om bålet, vil vi overlade helt til jer selv.

Vi gør opmærksom på, at hvis I medbringer egen forplejning, så skal det nydes i vores picnic område, og ikke i shelterbyen.

Overnatning i Shelterbyen

Nærvær og hygge i bålets skær og under åben himmel

Book på tlf. 58 26 12 50

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.