Hotelværelser

Vi tilbyder 57 forskellige værelser, til enhver lejlighed

Hotelværelser

Er du til overdådig luksus med himmelseng og badekar, eller skal der være plads til hele familien? På Kragerup Gods er alle værelserne af høj kvalitet og indrettet med respekt for husets historie.

Alle 57 værelser på Kragerup Gods er indrettet med interiør af høj kvalitet og med sans for detaljer. Der er noget for enhver smag, og hvad end du rejser alene, sammen med en du holder af eller hele familien, har vi et værelse der passer til lejligheden. Find dit favorit-værelse her.

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelserne er alle beliggende i godsets hovedbygning, og er opkaldt efter de personer, der har boet i dem. På hvert et værelse kan du læse historien om den person værelset tilhørte – ligefra den nuværende ejer Birgitte Dinesen til Karen Blixen. Værelserne er alle forskellige, men flere har både himmelseng og badekar og er store og luksuriøse.

 

Kragerup-gods-go-high-overnatning-konference

Standard dobbeltværelse

Beliggende i Godsets mange forskellige avlsbygninger, finder du vores standard dobbeltværelser. Værelserne ligger i ‘Det gamle mejeri’, ‘Forvalterboligen’ og ‘Fodermesterboligen’. Værelserne er rummelige og egner sig godt til dig, der skal overnatte flere nætter eller har inviteret én du holder af på godsophold.

 

Superior dobbletværelse

Superior dobbeltværelse

Vores superiorværelser ligger i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her kan man parkere lige ude foran sit værelse og bl.a. have hund med i.

 

Superior enkeltværelse

Superior enkeltværelse

Vores superiorværelser ligger i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her kan man parkere lige ude foran sit værelse. Der er kun et enkelt af dette værelse.

 

Familieværelse

Familieværelse

Vores familieværelse består af 2 soveværelser ensuite med henholdsvis 1 enkeltseng og 2 enkeltsenge. Endvidere er der et bord med plads til 4 personer samt et badeværelse med både badekar og brus. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere et barn.

 

 

Standart enkeltværelse

Standard Enkeltværelse

Vores enkeltværelser har alle en seng der måler 140 x 200 cm. Værelset egner sig godt til dig, der er på konference eller hvis I rejser med store børn.

 

Brug for en god undskyldning for at komme til Kragerup?

Der er for det meste altid et godt arrangement i kalenderen

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X