Hotel

Vi tilbyder 49 forskellige værelser, til enhver lejlighed

Hotel

Er du til overdådig luksus med himmelseng og badekar, eller skal der være plads til hele familien? På Kragerup Gods er værelserne alle af høj kvalitet og indrettet med respekt for stedets historie.

Alle 49 værelser på Kragerup Gods er indrettet med interiør af høj kvalitet og med sans for detaljer. Der er noget for enhver smag, og hvad end du rejser alene, sammen med en du holder af eller hele familien, har vi et værelse der passer til lejligheden. Find dit favorit-værelse her.

Deluxe dobbeltværelse

Kr. 1.975 inkl. morgenmad for 2 personer
(Lørdagstillæg kr. 300)

Deluxe dobbeltværelserne er alle beliggende i godsets hovedbygning, og er opkaldt efter de personer, der har boet i dem. På hvert et værelse kan du læse historien om den person værelset tilhørte – ligefra den nuværende ejer Birgitte Dinesen til Karen Blixen. Værelserne er alle forskellige, men flere har både himmelseng og badekar og er store og luksuriøse.

Standard dobbeltværelse

Kr. 1.475 inkl. morgenmad for 2 personer
(Lørdagstillæg kr. 300)

Beliggende i Godsets mange forskellige avlsbygninger, finder du vores standard dobbeltværelser. Værelserne ligger i ‘Det gamle mejeri’, ‘Forvalterboligen’ og ‘Fodermesterboligen’. Værelserne er rummelige og egner sig godt til dig, der skal overnatte flere nætter eller har inviteret én du holder af på godsophold.

Superior dobbeltværelse

Kr. 1.675 inkl. morgenmad for 2 personer
(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores superiorværelser har beliggenhed i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her er der en gang med sofaer, samt egen gårdhave.

Superior enkeltværelse

Kr. 995 inkl. morgenmad for 1 person
(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores superior enkeltværelse har beliggenhed i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her er der en gang med sofaer, samt egen gårdhave. Der er kun et enkelt af dette værelse.

Familieværelse

Kr. 2.375 inkl. morgenmad for 4 personer
(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores familieværelse består af soveværelse inkl. spisebord med plads til 4 personer, et tilstødende værelse med to enkeltsenge samt et tekøkken og et badeværelse med badekar på løvefødder og brusekabine. Et oplagt valg for børnefamilier. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere en person.

Standard Enkeltværelse

Kr. 1.175 inkl. morgenmad for 1 person
(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores enkeltværelser er alle rummelige og sengen måler 140 x 200 cm. Værelset egner sig godt til dig, der er på konference eller hvis I rejser med store børn, der ikke vil sove sammen med mor og far.

Brug for en god undskyldning for at komme til Kragerup?

Der er for det meste altid et godt arrangement i kalenderen

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.