Ophold på Kragerup Gods

Vi tilbyder godsophold, Go High ophold og meget mere

Book ophold

Hvad enten du er til romantik, action, eller forkælelse, så har vi lige dét ophold, der passer til dig. Vores personale vil gøre alt for at du får et dejligt ophold her hos os.

Omgivet af voldgrav, park og skov er rammerne sat for et par dages forkælelse. Nyd de smukke omgivelser; gå eller cykel en tur i skoven, nyd vores spa-afdeling med et glas champagne eller slap af foran pejsen i vores hyggelige stuer. Vi tilbyder alt fra godsophold til parret eller Go High ophold til de modige! Mulighederne er mange og vi glæder os til, at skabe rammerne for jeres ophold.

Værelserne på Kragerup
Alle 57 værelser er indrettet med interiør af høj kvalitet og med sans for detaljer. Vi tilbyder alt fra luksus med himmelseng og badekar til større værelser med plads til hele familien.
Vi har 3 kategorier; standard, superior og deluxeværelser.

Se en oversigt over alle vores værelser her. 

 

Du bedes rette henvendelse til godsets reception for afgivelse af kreditkortsoplysninger, ved bookning over mail: info@kragerup.dk

Gå til vores Booking system

Kontakt os og hør om mulighederne for at få skræddersyet et ophold efter dine ønsker

Godsophold i deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelse

Fra kr. 1.975 inkl. morgenmad for 2 personer

(Lørdagstillæg kr. 300)

Dette deluxe dobbeltværelse er beliggende i godsets hovedbygning på 1. sal. Værelset, der er indrettet med himmelseng, er specielt velegnet til gæster, der ønsker meget plads, er på romantisk weekendophold eller til brudeparret.

Book her

Godsophold i dobbeltværelse

Superior dobbeltværelse

Fra kr. 1.675 inkl. morgenmad for 2 personer

(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores superiorværelser dobbeltværelser har beliggenhed i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her kan man parkere lige ude foran sit værelse og bl.a. have hund med i.

Book her

Ophold på Kragerup Gods i familieværelse

Familieværelse

Fra kr. 2.375 inkl. morgenmad for 4 personer

(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores familieværelse består af soveværelse inkl. spisebord med plads til 4 personer, et tilstødende værelse med to enkeltsenge samt et tekøkken samt et badeværelse med badekar på løvefødder og brusekabine. Et oplagt valg for børnefamilier. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere en person.

Book her

Godsophold i flot dobbeltværelse

Standard Dobbeltværelse

Fra kr. 1.475 inkl. morgenmad for 2 personer

(Lørdagstillæg kr. 300)

Beliggende i Godsets smukke gamle avlsbygning finder du dette standard dobbeltværelse. Værelset er rummeligt og egner sig godt til dig, der skal overnatte flere nætter eller har inviteret én du holder af på godsophold.

Book her

Godsophold i enkeltværelse

Superior enkeltværelse

Fra kr. 1.375 inkl. morgenmad for 1 person

(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores superior enkeltværelse har beliggenhed i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her kan man parkere lige ude foran sit værelse og bl.a. have hund med i. Der er kun et enkelt af dette værelse.

Book her

Godsophold i fint enkeltværelse

Standard Enkeltværelse

Fra kr. 1.175 inkl. morgenmad for 1 person

(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores enkeltværelser er alle rummelige og sengen måler 140 x 200 cm. Værelset egner sig godt til dig, der er på konference eller hvis I rejser med store børn, der ikke vil sove sammen med mor og far.

Book her

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os og hør om mulighederne for at få skræddersyet et ophold efter dine ønsker

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X