Ophold på Kragerup Gods

Vi tilbyder godsophold, Go High ophold, wellness ophold og meget mere

Book ophold

Book et godsophold og forkæl én du holder af

Nogle gange har man bare brug for lidt forkælelse. Tag et par dage ud af kalenderen og tag på godsophold på Kragerup Gods.

Book et godsophold allerede i dag. Overnat i et dejligt stort værelse, gå eller cykel en tur i skoven eller tag en kanotur i voldgraven. Herefter kan I slappe af i wellnessafdelingen med et glas champagne, hygge jer foran pejsen og nyde en lækker middag i Restaurant Blixen. Mulighederne er mange og vi glæder os til, at skabe rammerne for jeres ophold.

Vi har værelser indrettet i de gamle avlsbygninger såvel som i hovedbygningen, hvor vi byder på et slotsophold. Se en oversigt over alle vores lækre værelser her. 

Deluxe dobbeltværelse

Kr. 1.975 inkl. morgenmad for 2 personer
(Lørdagstillæg kr. 300)

Dette deluxe dobbeltværelse er beliggende i godsets hovedbygning på 1. sal. Værelset, der er indrettet med himmelseng, er specielt velegnet til gæster, der ønsker meget plads, er på romantisk weekendophold eller til brudeparret.
Book her

Superior dobbeltværelse

Kr. 1.675 inkl. morgenmad for 2 personer
(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores superiorværelser dobbeltværelser har beliggenhed i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her er der en gang med sofaer, samt egen gårdhave.
Book her

Familieværelse

Kr. 2.375 inkl. morgenmad for 4 personer
(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores familieværelse består af soveværelse inkl. spisebord med plads til 4 personer, et tilstødende værelse med to enkeltsenge samt et tekøkken samt et badeværelse med badekar på løvefødder og brusekabine. Et oplagt valg for børnefamilier. Der er desuden mulighed for opredning til yderligere en person.
Book her

Standard Dobbeltværelse

Kr. 1.475 inkl. morgenmad for 2 personer
(Lørdagstillæg kr. 300)

Beliggende i Godsets smukke gamle avlsbygning finder du dette standard dobbeltværelse. Værelset er rummeligt og egner sig godt til dig, der skal overnatte flere nætter eller har inviteret én du holder af på godsophold.
Book her

Superior enkeltværelse

Kr. 995 inkl. morgenmad for 1 person
(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores superior enkeltværelse har beliggenhed i Herskabsstalden lige ved siden af hovedbygningen. Her er der en gang med sofaer, samt egen gårdhave. Der er kun et enkelt af dette værelse.
Book her

Standard Enkeltværelse

Kr. 1.175 inkl. morgenmad for 1 person
(Lørdagstillæg kr. 300)

Vores enkeltværelser er alle rummelige og sengen måler 140 x 200 cm. Værelset egner sig godt til dig, der er på konference eller hvis I rejser med store børn, der ikke vil sove sammen med mor og far.
Book her

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os og hør om mulighederne for at få skræddersyet et ophold efter dine ønsker

Bliv opdateret!

Vores Nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods.