Et ophold med atmosfære

Deluxe eller standard værelse? Noget til enhver anledning
Book ophold

Ophold

Reserver dit ophold på Kragerup Gods. Hvad end du er til romantik, action, eller forkælelse, så har vi ophold, der passer lige til dig. Vores smilende personale vil gøre alt for at du kan nyde dit ophold her hos os

Det er noget helt særligt at gå over broen, for at komme ind til hovedbygningen på Kragerup Gods. Godsets historie værner om en svunden tid helt tilbage til 1327 og vores gamle Hvælvingekælder som er den ældste bevarede del af huset, bygget i 1610. Nyd de gamle stuer, spa-området og hyggelige Restaurant Blixen, der forkæler med sæsonens bedste råvarer.

Med bare lidt under en times kørsel fra København, er Kragerup Gods den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere kæresten på et romantisk ophold, nyde kvalitetstiden med din familie eller bare har fortjent at komme lidt væk fra hverdagen.

Det er nemt at forelske sig i Kragerup Gods.

Hotel

Deluxe dobbeltværelse

Værelserne på Kragerup

Alle 57 værelser er indrettet med interiør af høj kvalitet og med sans for detaljer, og alle får hurtigt deres favoritværelse.

Hav udendørs base i Shelterbyen

Shelterbyen har plads til 25 overnattende, og selvom den ligger tæt på både Go High og Kragerup Gods, får du en udpræget luksus naturoplevelse. Om aftenen kan du hoppe i det varme vildmarksbad, nyde en kold øl eller et glas vin, imens bøfferne steger på grillen.

Kragerup-gods-go-high-Shelterbyen

Go High Ophold

Gods Go High

Action og afslapning kombineret

Er du både til fysiske udfordringer og lækker afslapning? Kombiner dit ophold på Kragerup Gods med en tur i Go High. Med et Go High ophold kan du svinge dig i træerne og prøve Danmarks længste svævebane om eftermiddagen og nyde godsets gamle stuer om aftenen.

KragerupGods_godset

Tøse tam-tam på 1. klasse

Trænger du og veninderne til en tøsetur ude i naturen? En tur, hvor der er plads til snak, nærvær og forkælelse? Så tag på Tøse tam-tam på 1. klasse.

Kragerup-gods-go-high-toese-tamtam-shelterby-overnatning udenfor

Lejrskole i Shelterbyen

Tag klassen med på lejrskole. Kom op og klatre i trætoppene og hyg omkring bålet om aftenen.

Kragerup-gods-go-high-mandehoerm

Med gutterne i skoven

Trænger I til en mandetur ude i naturen? Her er der plads til mandehørm, sure tæer og cognac til kaffen. Tag gutterne med på Mandehørm i særklasse.

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de oftest stillede spørgmål og besvaret dem i denne FAQ

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X