Select Page

Se vores galleri

 

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Bryllup

Kragerup Gods er et af Danmarks ældste og smukkeste godser, som uden tvivl vil give jer de adelige og romantiske rammer, I drømmer om på jeres store dag. Bliv viet i parken, få taget smukke bryllupsbilleder på den hvide bro, hold jeres reception på terrassen og et brag af en bryllupsfest i et af vores smukke bryllupslokaler.

Archery Attack på Kragerup Gods

Udendørs aktiviteter

På Kragerup Gods har vi vores egen aktivitetspark i skoven med både teambuilding, aktiviteter i højderne og på jorden. Vi har bl.a. Go High, Go Bounce, fodboldgolf, et 7 km mountainbike track og archery attack.

Skovhytten fest bryllup konfirmation bryllupslokale

Fest

På Kragerup Gods kan du holde alt fra barnedåb, konfirmationer, fødselsdage til store bryllupsfester. I vores største lokale Kviestalden er der plads til 250 personer, vi tilbyder også mindre, lokaler med maks. kapacitet på ’40 personer’. Se vores festlokaler her.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Konference

Vi tilbyder en klimavenlig konference, hvis I vælger os som konferencested. Vi er CO2-neutrale og har 6 vindmøller, der forsyner halvdelen af Kalundborg Kommunes boliger med strøm. Vi tilbyder både udendørs konferencelokaler, små hyggelige lokaler og store lokaler.

Klatreparken Go High i efteråret

Go High

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og en af Sjællands mest udfordrende. Klatreparken Go High består af en ca. 6 km lang klatrepark beliggende i trætoppene med Danmarks længste svævebane på 416 m.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Værelser

Er du til overdådig luksus med himmelseng og badekar, eller skal der være plads til hele familien? På Kragerup Gods er alle værelserne af høj kvalitet og indrettet med respekt for husets historie. Vi tilbyder standard, superior og deluxeværelser.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Shelterby

I en lysning i skoven på Kragerup Gods finder du en shelterby omgivet af høje bøgetræer tæt forbundet med deres aktivitetspark. Shelterbyen byder på 6 shelters, stor bål- og grillplads, langborde, overdækket terrasse samt et vildmarksspa og saunatønde, til når røverhistorierne skal udveksles.

Kragerup-gods-fest-bryllup-lokaler

Godset

Kragerup Gods’ historie går helt tilbage til 1327, hvor Kragerup var en borg. Dengang var hovedbygningen spejlvendt, og der var en vindebro over voldgraven. På den måde kunne man forskanse sig mod svenskerne. Se billeder af hovedbygningen i dag og i gamle dage.

restaurant romantik par skåler

Restaurant Blixen

Restaurant Blixen er beliggende i den smukke kælder i hovedbygningens midterfløj. Her kan I nyde skønne forretter, hovedretter og desserter i rolige og hyggelige omgivelser.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X