Select Page

Økologiske bælgfrugter fra Kragerup Gods har kurs mod flere af landets kantiner

13. marts 2023 | 0 comments

Et nyt samarbejde mellem producenten Kragerup Gods, grossistvirksomheden Grøn Fokus og Compass Group Danmark skal sikre, at danske økologiske bælgfrugter nu i langt højere grad bliver sat på menuen rundt omkring i landets kantiner.

Kragerup Gods på Sjælland, som gennem flere år har eksperimenteret med at producere økologiske bælgfrugter, bliver fremover leverandør af danske kikærter og linser til de 320 kantiner, som Compass Group driver i Danmark.

Aftalen om at levere bælgfrugter til den store kantineoperatør sker ifølge Dagrofa via en partnerskabsaftale med Compass Group Danmark og Grøn Fokus, der som er et datterselskab under Dagrofa Foodservice i flere år har solgt økologiske bælgfrugter fra Kragerup Gods til Meny-kæden.

Læs hele artiklen her

Publiceret 7. marts 2023 på okonu.dk

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i den mail, vi har sendt dig. Vi gør opmærksom på, at denne kan havne i spam.

X