Ny køkkenchef kommer med gourmet-erfaring

14. oktober 2022 | 0 comments

ERHVERV: Kristian Berg Madsen er blot 29 år, men har erfaring med sig fra gourmet-restauranterne Frederiksminde og Ti Trin Ned. Nu skal han styre Restaurant Blixen.

KALUNDBORG: – Jeg vil bidrage til, at friskhed, høj kvalitet og den korte distance fra jord til bord fortsat forbliver en signatur for Kragerup. Min passion er mad og de oplevelser, som det gode måltid kan bibringe og for mig er det en ære at skabe den bedste oplevelse for enhver gæst.

Ordene kommer fra 29-årige Kristian Berg Madsen, som Kragerup Gods har ansat som ny køkkenchef. Hans karriere har senest udfoldet sig i Michelin-restauranten Frederiksminde ved Præstø – og tidligere har han arbejdet på Restaurant Carl-Peter Brasserie, Restaurant B-spis og Ti Trin Ned. Sidstnævnte har også Michelin-status…

Læs mere her.

Regitze Dinesen

Regitze er 9. generation og samtidig marketingchef på Kragerup Gods. Hun har studeret Cand.merc. Psykologi på CBS og er en kreativ ildsjæl, der brænder for at fortælle spændende nyheder og oplevelser, der skal prøves på Kragerup.

Få indlæggene tilsendt

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret.

Søg
Generic filters

You have Successfully Subscribed!

Vind en middag for 2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en middag for 2 i Restaurant Blixen

Hvad er du interesseret i - sæt kryds i flere

GDPR & cookies

Tak :) Du er nu tilmeldt!

X