Menu

Menukort

Menukort

I restaurant Blixen kan I nyde såvel traditionelle danske retter som retter inspireret fra udlandet. Uanset om vi henter inspiration fra alle verdenshjørner, eller vi er tro mod det autentiske danske køkken, så kan vi garantere en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Aften a’ la carte
Dinner a’ la carte
gældende fra 11. april 2018

Bordbestilling: 58 26 12 50 eller info@kragerup.dk

Pocheret og friteret æg på sauteret spinat med frisk stenbiderrogn
Hertil sauce beurre blanc og friske urter

Poached and fried eggs on sautéed spinach with fresh lumpfish roe
In addition sauce beurre blanc and fresh herbs

Kr. 105

Mild skaldyrssuppe med muslinger, håndpillede rejer og urter julienne
Hertil ramsløgsolie og sprøde radiser

Mild shellfish soup with mussels, hand-shelled shrimps and herbs julienne
Served with wild garlic oil and crispy radishes

Kr. 125

Ristet rødfisk med majroer vendt i kørvel
Hertil hummercreme, dagens kartofler og friske urter

Seared redfish with white turnip turned in chervil
Served with lobster cream, potatoes of the day and fresh herbs

Kr. 255

Bøf af højlandsfilet med ristede forårssvampe, ramsløg og rygeost
Hertil hjemmelavet bearnaise og grove fritter

Fillet of highlands beef served with seared spring sprouts, wild garlic and smoked fresh cheese
Homemade sauce béarnaise and potato wedges

Kr. 275

Panna cotta med friske bær, mørk chokolade og appelsinsorbet

Panna cotta with fresh berries, dark chocolate and orange sorbet

Kr. 115

Rabarbertrifli med vaniljeis, rabarberskum, nøddekage og frisk mynte

Rhubarb trifle with vanilla ice cream, rhubarb foam, nut cake and fresh mint

Kr. 125

Vi har mulighed for at tilbyde dagens vinmenu, spørg venligst jeres tjener.
We also offer wine pairing of the day. Please ask the waiter.

Frokost a’ la carte
Lunch a’ la carte
gældende fra 11. april 2018

Bordbestilling: 58 26 12 50 eller info@kragerup.dk

Unghanebryst på foråssprød salat med mozzarella, frisk frugt,
mynteblade og ristede nødder.

Breast of rooster served on crisp spring salad with mozzarella, fresh fruit,
mint leaves and roasted nuts.

Kr. 120

Spegeskinke med asparges, figner og sprødt brød.

Cured ham served with asparagus, figs and crusty bread.

Kr. 125

Dampet torsk på sprød salat med kikærter, linser samt artiskok vinaigrette.

Steamed cod on crisp salad served with chickpeas, lentils and artichoke vinaigrette.

Kr. 145

Kragerups frokosttallerken efter køkkenchefens valg.

Kragerup’s lunch platter, chef’s choice.

Kr. 175

Rabarbertrifli med hvid chokolade.

Rhubarb trifle served with white chocolate

Kr. 85

Udvalg af danske oste med valnøddehonning og lækre oliven.

Selection of Danish cheeses served with walnut honey and delicious olives.


Kr. 105

Send en mail

*Dit navn

*Din e-mail

Dit telefonnummer

*Emne

*Din besked

Tilmeld nyhedsbrev