Se vores à la carte og vinmenu her

Reserver bord

Frokost fra 12-15 / Lunch 12-15

 

Kragerups tapasplatte: Udvalgte pølser af vildt, hjemmerøget laks, bresaola med trøffelsalat,

kylling med hjemmelavet agurkesalat og lokale oste med passende tilbehør

Kragerups tapas: Selected sausages of game, homecooked salmon, bresaola with potato salad,

chicken with homemade cucomber salad and local cheeeses with suitable accompaniment

Kr. 165,-

Åben omelet med røget okseinderlår, mozzarellaost, sprød salat og urter fra godset

Open omelet with smoked inner thighs of ox, mozzarella, crisp lettuce and herbs from the estate

Kr. 110,-

Kragerups sprøde sommersalat:

Vælg mellem hjemmerøget laks eller grillet unghanebryst

Kragerup’s crisp summer salad:

Choose between home-cooked salmon or grilled cockerel breast

120 kr.

Pariserbøf a la Kragerup med klassisk tilbehør

Paris steak a la Kragerup with classic accompaniment

125 kr.

Desserter

Chokolade marquise med syltede rabarber og vaniljeis

Chocolate marquise with pickled rhubarb and vanilla ice cream

85 kr.

Dinner à la carte

 

Forretter / Appetizers

Bouillabaisse/Bouillabaisse
Klassisk fransk fiskesuppe (Kan også servers som hovedret)
Classic french fish soup (available as main course)
Kr. 125,-

Soya/ingefærmarineret oksefilet som carpaccio anrettet med sprød salat,
bagt rødbede, æbler samt peberrod
Soy/ginger marinated carpaccio of beef served with crispy
lettuce, baked beetroot, apples and horseradish

Kr. 105,-

Hovedretter / Main courses

Bøf bearnaise á la bourguignon med glaserede selleri, gulerødder og svampe serveret med håndskårne fritter
Steak béarnaise á la bourguignon with glazed celery, carrots and mushroom served with handmade fries
Kr. 265,-

Kaninragout serveret med pommes puré samt sprød efterårssalat á part
Rabbit ragout served with pommes puré and crispy autumn salad a part
Kr. 225,-

Desserter

Blixens kaffedessert – Kaffeparfait, hvid kaffechokolade, kaffefondant med marinerede blommer og kaffecreme
Coffee parfait, white coffee chocolate, coffee fondant with marinated plums and coffee creme
Kr. 115,-

Pocheret pære med nougat på lun marcipankage, hertil vaniljecreme
Poached pear with nougat on a warm marcipan cake accompanied by vanilla custard
Kr. 105,-

Vegetar Menu

Sprød efterårssalat med bagt rødbede, grillede selleri med æbleeddike & tørrede bær
Crispy autumn lettuce, baked beetroot, grilled celery served with apple vinegar and dried berries

Chilimarineret temph (lavet af hvid lupin) med bagte auberginer, hertil en lækker sauce med efterårssvampe
Chilli marinated Tempeh (made from the protein rich white Lupin bean) with baked eggplant
served with a delicious sauce with seasonal mushroom

Kr. 345,-

 

2 retters vegetarmenu kr. 345,-

2 retter dagens menu kr. 325,-

3 retters dagens menu kr. 385,-

Dagens menu bliver hver dag udvalgt af køkkenchefen

Kragerup Gods Logo våbenskjold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær blandt de første til at få de vigtigste nyheder, skønneste historier og bedste tilbud fra Kragerup Gods. Vi samler alt det bedste et sted, en gang om måneden, så du altid er helt opdateret. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepter du vores privatlivspolitik.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

X